2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnşallah canım Allah yaşatmasın bi daha öyle bi akşam.. bi an önce alsaydık bebekleri kucağımıza böyle her gün panik atak geçiriyorum sanki artık
Al bendede o kadar ufacık bir agrı fazla sıvı gelmesi acaba dedirtiyor diken üzerindeyim sanki inşllah hayırlısyla alacagız

Kızlar bu ultrason ölçümleri doktorla ve ultrason kalitesiyle doğru sonuçlar çıkıyor
Ölçümde en ufak sapma farklı sonuçlar çıkmasına sebep oluyor bebek anne karnında zayıflamaz sadece gelişimi durabilir
İri bebek daha zor bu arada zayıf diye hiç üzülmeyin
Kilolu bebeği beslemekte zor oluyor kan şekeri çabuk düşüp sarılık olasılığı daha artıyor
Önemli olan anne karnındaki organ gelişiminin sağlığının iyi olması doğduktan sonra hızlıca değişiyor bebekler gün gün farklı oluyorlar üzmeyin kendinizi

F filmgibi yaşadığın psikoloji o kadar normal ki hiç üzme kendini bunları düşünen bir tek sen değilsin
Kaygılar arttıkça bir sürü senaryolarda yazıyor insan ister istemez rahatla bişey kalmadı artık bebeğine kavuşmana lütfen küvöz olasılığını da düşünme artık bunun ne kiloyla ne erken yada geç Doğumla alakası Yok inşallah hiç böyle sorunlar yaşamayacaksın
Allahım seni ve doğumu bekleyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun sağ Salim kavuşun yavrularınıza inşallah

Sancılar şuan on dk bir geliyor .dayanılmayacak gibi değil tam..o yüzden daha geçmedik hastaneye nişan da gelmedi ..ne yapacam bilmiom dua edin
Ne yaptın canım var mı gelişme? Bebiş geliyo mu yoksa : ) hicran hanım 30 kasımda izne ayrılacakmış çok üzüldüm. inşallah ben de o zamana kadar doğururum.

Devlet hastanesi oldugu icin soru bile soramadm 1 dk bile surmedi muayene
Canım benim de öyleydi. Cumartesi 36haftalıkken pazartrei diğer doktor 39 40dedi. 3gündeki farka bak.Devlette hep aynı doltordan sürdüremiyorsun da. Diyeceğim o ki takma kafana.ölçümlerde hata payı olabiliyor. Hatta doktorum bi keresinde bir somraki haftada bariz bi düşüş olunca kilosunu gwçem hafta faZla ölçmüşüm heralde dedi.

Canım nasıl bebeğinin hareket etti mi.
Gece cok az etti canim doktora gityim yine de icim rahat etmedi agrilarim da vardi zaten iki gundur. Nst de 60 sanci cikti. Ama surekli degil dalga seklinde. Doktor alttan muayene etti. Korkutmak gibi olmasin ama cok canım yandı aglamak uzereydim neyse 1 parmak acilma var başı dogum kanalina cok yakin dedi. Kilo almamış şükür. Gecen haftaki kilosu ile nerdeyse ayni 3600. Normal dogum icin bekleyelim dedi. :)

Kızlar nst de sancı çıktı ağrım falan yok ebe bu sanciyla doğum yapmazsin ama her an cogalabilir dedi karnım sürekli kasiliyor sertlesiyor ogleden sonra açıklığa bakılacak dualariniza talibim
Benim de sancim cikti canim bu gun. Bebegim iri diye sumi sanci verebilirim demişti doktor şükür kilo almamis. 1 parmak da acilma varmis. Nirmal dogum icin bekleyelim dedi icim rahatladı

Yoktur canim belki de sancilarin başladı m iki gundur ben de kotuydum. Bu gun bst de sancı çıktı ilk defa

İyi canım ya en azından hareketlenme var doğum belirtisi olarak inşallah daha fazla bekletmez annesini bebegin:)

İyi canım ya en azından hareketlenme var doğum belirtisi olarak inşallah daha fazla bekletmez annesini bebegin:)

Kızlar selam bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum benim rahim ağzında dikiş var bu durumda nişan gelir mi??? Bu konuda bilgisi olan var mı??? Benim sezaryen olacak mecburen ama öncesinde bir belirti felan verir de anlamazsam diye korkuyorum... nasip olursa 24 yada 28 Kasım gibi olacak...

Devlet hastanesi oldugu icin soru bile soramadm 1 dk bile surmedi muayene
Rapor almak icin iki özel hastaneye gitmiştim iki kontrolde de hani aynı hafta içinde kilosuna 50 gr farkla aynı şeyi söyle diler. Ozellrden alamadım rapor ben d Ebî devlet é gideyim bari demiştim . Kilosunu bile söylemedi ve 2 hafta ! ! Geri çıkardı ultrasonda

Neredeyse aynı durumdayız 12 kasım Sezeryan tarihim bebeğim döneli çok oldu kafası da aşağoda ama kanala girmedi sanırım bi ara erken doğum riskim vardı ama şu an keyfi yerinde reflü üst seviyede wc bazı günler çok sık gidiyorum bazen çok az kez gidiyorum ve kafamız 40. Haftayı çoktan doldurdu kilomuz da bayağı iyi Maaşallah, çatından normal çıkacak boyutu geçmiş dedi Dr 12 kasım sezaryen dedik, normali çok istiyordum ama şu an bebeğin sağlığından önemli bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Dikişli olunca bazen nişan farklı veya parçalı gelebiliyormus. Burada bir kac serklajlı arkadas vardı,onlar daha iyi yardımcı olur. Doktorunuza da sorun mutlaka, bebek dikisleri zorlarsa Allah korusun rahimde yırtık olabilir, bu yuzden belirtileri iyi takip etmek gerekir. Kaçıncı haftada alacaklar dikişleri?

Sorunun cevabını bilmiyorum ama . 38 kaç olacak doğum

Sorunun cevabını bilmiyorum ama . 38 kaç olacak doğum
Benim 38+5 gibi hesaplayıp o tarihi verdi doktorum.. dikişi sezaryen olacağı için Doğumda alacak... benim korkum 29 haftalık bir kaybım var o zaman sancı ile gitmiştim hastaneye düzenli sancım vardı 5 dakikada ber giriyordu ve hastanede kanama sanırım nişan oluyor geldi doktora söyledim ama sağ olsun oralı olmadı nst de sancı da çıkmayınca eve göndermek istedi zorla yatış yaptırdık ve bir saat sonra da suyum gelmişti... yine ayni şeyler olur diye korkuyorum şimdi dikiş var nişan olayını da anlamaz da geç kalırım diye endişe ediyorum... onun için serklaj olan arkadaşlar Bilgi verebilirse memnun olurum...

Bu ölçümlere can sıkmayın bence Dr mm ölçümlerine cihaza ve bebeğin pozisyonuna göre çok değişiyor benim Dr haftalarca kafa çapını sormama rağmen söylemedi bu pozisyonda doğru ölçüm vermiyor dedi kilosunu da aynı şekilde cihaza göre söylemiyor boyu uzun olduğu için kilosu fazla çıkıyor diyor anca şu kadardır diyo o yüzden hiç dert etmeyin bence bazı Dr boy kilo söylüyor ama doğumdakiyle çok farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…