2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar BİLEN BİLİR PAZAR GECESİ KANAMAM olamuştu doktor progestan verdi pazartesi akşamdan itibaren kahverengiye döndü sizde de oldu mu böyle bi şey doktor yerleşme kanaması olabilir dedi

bende normalde de çıkar canım hamileyken geçer ümidim vardı ama 8 haftadan sonra cilt yağlanıyormuş o zaman daha fazla çıkabilir

evet canım bende de çok sivilce var

Burdayım canım alnım komple sivilce doldu
Yalnız değilim demek ki, benimde normalde az olur adet dönemlerinde artar, işte bu son adet döneminde arttı sonra hamile olduğumu öğrenince ohh geçer artık dedim ama nafile.. Gün geçtikçe artıyo, bi de aciyo ki sormayın.. 3 ablam var 3üde hamileliğinde bebek gibi olmuştu ciltleri, ben de oyle beklerken ne oldu.. Sizce ne yapmalıyız bunlar için?

Ben oğluma hamileyken cildim saçlarım çok güzelleşmişti acaba diyorum bu kız mı

geçmiş olsun canım dikkat et

saolasın canım dikkat ediyorum ama işte

kız annenin güzelliğini alır derler ama kızın mı olcak acaba

Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce

Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
6. haftana kadar olcak canım hatta sonrasında da olur diyorlar ama benim kalmadı gibi. alış ve hiç korkma vücut regl olmaya alışıkken artık olmayacak. hatta hamilelik ilerlese bile regl olman gereken günlerde bile oluyor diyorlar regl sancısını

kızlaarr bugece rüyamda sakalım çıkmış gördüm uyandığımda anlamına baktım anlamı hamile kadın bu rüyayı görürse erkek bebeğe işaretmiş bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün öncede bebek kordon bağı görmüştüm onun anlamınada bakıcaktım unutmuştum hamileliğimi öğrennce bakmıştım o da hamileliğe işaretmiş

Canım dinlenmeye bak, kanama ve lekelenme olmadığı sürece ağrılar sancılar olabilir, bu gruptaki herkes yaşadı bunları ve hala devam eden var, benim azaldı baya sadece arada ufak kasık bel ve bacak arama dokunup geciyo..

rüyan hayra çıksın inşallah bende görüyorum bir şeyler ama hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…