- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 40
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.921
yasemin1984 canım valla kaç gündür dışarıya çıkmıyordum yürümeyi unuttum galiba
evet canım bende de çok sivilce varKızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
geçmiş olsun canım dikkat etkızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa
Kızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
bende normalde de çıkar canım hamileyken geçer ümidim vardı ama 8 haftadan sonra cilt yağlanıyormuş o zaman daha fazla çıkabilir
evet canım bende de çok sivilce var
Yalnız değilim demek ki, benimde normalde az olur adet dönemlerinde artar, işte bu son adet döneminde arttı sonra hamile olduğumu öğrenince ohh geçer artık dedim ama nafile.. Gün geçtikçe artıyo, bi de aciyo ki sormayın.. 3 ablam var 3üde hamileliğinde bebek gibi olmuştu ciltleri, ben de oyle beklerken ne oldu.. Sizce ne yapmalıyız bunlar için?Burdayım canım alnım komple sivilce doldu
Ben oğluma hamileyken cildim saçlarım çok güzelleşmişti acaba diyorum bu kız mıYalnız değilim demek ki, benimde normalde az olur adet dönemlerinde artar, işte bu son adet döneminde arttı sonra hamile olduğumu öğrenince ohh geçer artık dedim ama nafile.. Gün geçtikçe artıyo, bi de aciyo ki sormayın.. 3 ablam var 3üde hamileliğinde bebek gibi olmuştu ciltleri, ben de oyle beklerken ne oldu.. Sizce ne yapmalıyız bunlar için?
geçmiş olsun canım dikkat et
kız annenin güzelliğini alır derler ama kızın mı olcak acabaYalnız değilim demek ki, benimde normalde az olur adet dönemlerinde artar, işte bu son adet döneminde arttı sonra hamile olduğumu öğrenince ohh geçer artık dedim ama nafile.. Gün geçtikçe artıyo, bi de aciyo ki sormayın.. 3 ablam var 3üde hamileliğinde bebek gibi olmuştu ciltleri, ben de oyle beklerken ne oldu.. Sizce ne yapmalıyız bunlar için?
benim ablamda tam tersi kararmıştı yüzü leke leke oldu oğlundaBen oğluma hamileyken cildim saçlarım çok güzelleşmişti acaba diyorum bu kız mı
bende hiç olmadı canım akıntımın rengi bile değişmedi. ama kanaması olup progestan kullanandı burdan bir çok kişiKızlar BİLEN BİLİR PAZAR GECESİ KANAMAM olamuştu doktor progestan verdi pazartesi akşamdan itibaren kahverengiye döndü sizde de oldu mu böyle bi şey doktor yerleşme kanaması olabilir dedi
6. haftana kadar olcak canım hatta sonrasında da olur diyorlar ama benim kalmadı gibi. alış ve hiç korkma vücut regl olmaya alışıkken artık olmayacak. hatta hamilelik ilerlese bile regl olman gereken günlerde bile oluyor diyorlar regl sancısınıÇok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
Aslında ben de öyle düşünmüyo değilim, kız çocuğu annenin güzelliğini alır derlerBen oğluma hamileyken cildim saçlarım çok güzelleşmişti acaba diyorum bu kız mı
Ayy ağzın bal yesin şekerimsaolasın canım dikkat ediyorum ama işte
kız annenin güzelliğini alır derler ama kızın mı olcak acaba
Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
Canım dinlenmeye bak, kanama ve lekelenme olmadığı sürece ağrılar sancılar olabilir, bu gruptaki herkes yaşadı bunları ve hala devam eden var, benim azaldı baya sadece arada ufak kasık bel ve bacak arama dokunup geciyo..Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
canım benim Allah'ım gönlündekini hayırlıya çevirsin inşallahAyy ağzın bal yesin şekerim
rüyan hayra çıksın inşallahkızlaarr bugece rüyamda sakalım çıkmış gördüm uyandığımda anlamına baktım anlamı hamile kadın bu rüyayı görürse erkek bebeğe işaretmiş bakalım çıkacak mı çok merak ediyorum hamileliğimi öğrenmeden 2 3 gün öncede bebek kordon bağı görmüştüm onun anlamınada bakıcaktım unutmuştum hamileliğimi öğrennce bakmıştım o da hamileliğe işaretmiş