- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.961
Benşmde dün gece bi anda mide bulantım kesildi o kadar canım sıkıldı ki bişeyler düşünüyordum acaba tiksinecekmiyim diye bi türlü midem bulanmadı tabi nasıl uyudum o sıkıntıyla bilmiyorum sabah biraz midem bulandı o kadar sevindim ki sonra tekrar gitti sanırım azalıyorMerhabalar annisler nasılsınız. Benim bugün bulantı m yok evham yaptım biraz. Dün kan testi de yaptırmadı m zaten
Yıl olarak değil canım içinde olduğun yaşı hesaplayarakCanım yaşımı yıl olarak mi alcam yoksa doldurduğum yaş mı, çünkü doğum günüm 31 ekim
Allah kolaylık versin canım gerçekten zor işin.. Ben işim de çocuğum da olmamasına rağmen hiç keyfim yok, bütün gün boş boş pinekliyorum.. Çok şükür hiçbi sıkıntı yaşamadığım için gitmedim doktora ama yarın randevum var büyük bi sabırsızlıkla onu bekliyorum, inşallah iyi haberler alırım..Okuyorum arada canım
Kızımı memeden kesmeye çalışıyorum geceleri 20 kez kalkıyor sabahları zombi gibi uyanıyorum, hiç bir şeye halim kalmıyor zaten düşüp yatayım modundayımşu 3 ayı atlatsak hormonlar da yatışacak biraz çok şükür bugünümüze.
Tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmadın inşallah
Benim kız sadece memede uyuyor, emzik , biberon kullanmıyor, ayakta sallanmıyor. Memeye sarımsak sürdüm , oturduğum koltuğa bile yanaşmıyorÇok tatlısın ya
Nasıl bıraktırmaya çalışıyorsun bende oğluma memeyi bıraktıracağım zaman bi yakınım 3 günde bıraktır demişti 3 gün gündüz verme 3 gece ver ama geceleri memeyi görmesin daha sabırlı olur demişti
O şekilde yaptım çok zorlanmadım birde geceleri memenin yerine başka bişey vermemek lazım sonra meme yerine yerine koyduğun şey için kalkmaya başlar uykusu düzene girmez
Çok üzüldüm canım ya ne denir ki çok geçmiş olsun bi hafta arayla niye gittin canım bi sıkıntı mı olmuştuMerhaba bayanlar... Ben geçen hafta bebeğimin kalp atimini duymuştum ... Fakat bugün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi atmiyordu... cuma günü kürtaj yapacak doktor ... Bebeğimi kaybettim ilk gebeliğimizin ve uzun bekleyişten sonra gelmişti ... Çok üzgün çok şaşkınım...
Benim oğlumda öyleydi canım emzik biberon falan ağzına almazdı meme diye gezerdiBenim kız sadece memede uyuyor, emzik , biberon kullanmıyor, ayakta sallanmıyor. Memeye sarımsak sürdüm , oturduğum koltuğa bile yanaşmıyorama uyku vakti geldiğinde başka türlü uyumayı bilmediği için kendini yerden yere atıyor , krize giriyor ben de yıkayıp veriyorum benim aslında sorunum memede uyumaya alışmış bebeği memesiz uyutabilmek sanırım yoksa memeden uzak tutabiliyorum. Belki sütün tadı değişir kendi bırakır diyorum ama anne yerine 8 aylıktan beri bana "meme" diye sesleniyor. Ben onun için yürüyen memeyim
Çok çok üzüldüm canımMerhaba bayanlar... Ben geçen hafta bebeğimin kalp atimini duymuştum ... Fakat bugün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi atmiyordu... cuma günü kürtaj yapacak doktor ... Bebeğimi kaybettim ilk gebeliğimizin ve uzun bekleyişten sonra gelmişti ... Çok üzgün çok şaşkınım...
Evet cnm benim ki tüp bebek sata göre hesapladı tüp benek doktorum diğeri devlette gittim transfer tarihine göre hesapladı tüp bebek doktorum 4,4 günlük dedi kese alttan baktı ertesi gün diğer doktora gittim oda 5,4 günlük deri karından muayenede keseyi gördü öyle yani bilmiyorum yanicanım 2 ayrı doktor mu kontrol etti? ben 5+2de karından gördüm keseyi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi haftaya çarşamba gidip görücem 7+2 olucam
Aynen yaa neden bulanmiyor diye baya kafaya taktım okulda sonra bi öğretmen ankadasin yanına gittim sigara içiyordu çok yaklastim ona midem bulanDi çok sevindim :) evham yapıyoruz belki bebislerimzii üzüyoruz ama elimde değil Allah im sağlıcakla büyüdüğünü bi görseydikBenşmde dün gece bi anda mide bulantım kesildi o kadar canım sıkıldı ki bişeyler düşünüyordum acaba tiksinecekmiyim diye bi türlü midem bulanmadı tabi nasıl uyudum o sıkıntıyla bilmiyorum sabah biraz midem bulandı o kadar sevindim ki sonra tekrar gitti sanırım azalıyor
27+2-9=20 aha yani kız mı oluyoo, anaa çok şaşırdım, çin de erkek rusta kız çıkmıştı ama ben niyeyse çine inanmıştımYıl olarak değil canım içinde olduğun yaşı hesaplayarak
Canım benim çok çok üzüldüm, kelimeler kifayetsiz malesef.. Allah'ım en kısa zamanda kucağını doldursun Insallah.. Peki bi sebebi var mı, herhangi bi sorun yaşamış mıydın bugüne kadar?Merhaba bayanlar... Ben geçen hafta bebeğimin kalp atimini duymuştum ... Fakat bugün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi atmiyordu... cuma günü kürtaj yapacak doktor ... Bebeğimi kaybettim ilk gebeliğimizin ve uzun bekleyişten sonra gelmişti ... Çok üzgün çok şaşkınım...
Canim sırasıyla test sonuçlarını yazar mısın bi de aynı laboratuvar mi yapıyor ölçümleri ilginç gerçekten toplamda 3 ölçüm yeterli karar vermek içinTam 4 kez kan baktırdım. Hep yükseldi 2 3 kat. Ama dr çarşamba yine kan testi istedi. Bende demek bi problem varki istiyo. 1830 olan değerde nasıl bi sıkıntı olabilirki. Yemin ederm bunaldım. Gittiğim hiçbir dr yüreğimi ferahlatmadı. Hepsi para derdinde hepsi beni stres yaptı. Kahretsin ya
Benim de Çin ve Rus ta erkek çıktı bunda kız27+2-9=20 aha yani kız mı oluyoo, anaa çok şaşırdım, çin de erkek rusta kız çıkmıştı ama ben niyeyse çine inanmıştımyaa ben açıkçası biraz böyle şeylerden cekiniyorum hani Allah'ın işine karışılmaz da, ama yine de bi heyecanlanıyorum yaa
Çok normal çıkmış değerlerin aman boşver ya çok sallamamak lazım dr ne istiyo neden istiyo diye ne diyolarsa yapıp kenarda beklemek lazım bazen denek gibi hissediyorum kendimi her dr bi şey denedi hissizleştim tavsiye ederim. Neden olduğunu emin ol onlar da bilmiyo1
Bat 14 marttı. 14 martta verdim 109 çıktı 16 mart 332 18 mart 843 20 mart 1830 çıktı hala kan dio
Akıntı değil şelale varaşk olsun kızlar ya akıntılarınızı sordum ama kimse bişi yazmadı bir benim mi akıntım var
Allah Allah çok ilginç yaa, Allah hepimize sağlıklı vatanına milletine hayırlı evlatlar versinBenim de Çin ve Rus ta erkek çıktı bunda kız
Bu hesaplama hemen hemen herkeste tuttu oğluma hamile kaldığım tarihi de hesaplayınca erkek çıktı
Tebrikler önceden hiç belirti yok muydu direk kalp atışında mi öğrendiniz yaa o kadar çok istiyorum ki ikiz darısı başımaaa gerçi buna da şükürAllahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş