2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim var canim akintim. Camasirim islaniyor. Hatta bugun yanimda yedek gotursem de okulda degistirsem mi diye dusundum.
bende düşünüyorum iç çamaşırı ama 2-3 tane getirmem gerekecek 12 saat boyunca hiç durmuyor ki akıntımbakalım günlük ped kullanabilir miyim onu soracağım tabi sürekli değiştirmek kaydıyla

tüp bebekmiydi canım ailedemi vardı yoksa merak ettim:)

Yok canım doğal ikiz. Sürpriz oldu bize :) eşimin ailesinde var ikiz ama biz beklemiyorduk :)
kızlarr bana acayip deterjan kokusu geliyor kıyafetlerimden beyaz sabun kokusu sizdede varmı böyle bişey
Ay hiç sorma canım. Çamaşır yumuşatıcısı, deodorantım ve yıkanmış bulaşık makinesi kokusu baş düşmanım oldu. Eskiden sırf kokusu için kullandığım ürünleri şu an kullanamıyorum.
bulantının geçmesine çok sevindim canım

allah tamamına erdirsin canım

bence gayet güzel canım

hoş geldin canım
Teşekkür ederim canım hepimizinkini inşallah :)

Kızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
Hamilelikte normalmiş sivilcelenme. Benim de çenemde çıktı. Bir ay oldu geçmedi hala

Çok fazla adet sancısı gibi sancım var. Sanki kasıklarımı oyuyorlar kaşıkla ama kanama leke yok. Ara ara şiddetleniyor adetin ilk günü gibi bugün 4+6oldum. Normalmi sizce
İlk haftalarda benim çok ağrım oluyordu. Adet olucam sanıyordum hep. 6. Haftayla baya azaldı ama benim hala oluyor ara ara. Kanama olmadığı sürece normal deniyor.

Kizlaarr biz geldik bebiş gayet iyiymiş karnimdan baktı bu sefer kalp atışını dinletti ama vajinal usg de daha belli oluyor kalp atışı dedi gerçektende öyleydi az da olsa duydum yine şükürler olsun :) progestana devam yine gününe uymadi USG de bu sefer 6+5 günlük olmuş minnak :) ve bir daha ki kontrolü söylemedi doktor ne zaman gitsem acaba.. en iyisi bi sıkıntı çıkmazsa inşallah bı ay sonra falan gideyim zaten uzak biraz zor oluyor

Bu arada Azkullanilmiskaynanamvar nerelerdesin, görmedim sanki seni bikac gündür..
Okuyorum arada canım
Kızımı memeden kesmeye çalışıyorum geceleri 20 kez kalkıyor sabahları zombi gibi uyanıyorum, hiç bir şeye halim kalmıyor zaten düşüp yatayım modundayımşu 3 ayı atlatsak hormonlar da yatışacak birazçok şükür bugünümüze.
Tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmadın inşallah

Maşallah canım gözün aydın darısı bize
Bende cuma günü gitcem inşallah güzel haberler alırım bende

Kaç yaşında canım kızın

Gözünüz aydın. Genelde riskli gebelik değilse 3 haftada 1 doktorlar çağırıyor. 11-13. Hafta arası ikili test var, o dönemi unutmayın ona denk getirin isterseniz.

16 aylık bir delü
Çok tatlısın ya
Nasıl bıraktırmaya çalışıyorsun bende oğluma memeyi bıraktıracağım zaman bi yakınım 3 günde bıraktır demişti 3 gün gündüz verme 3 gece ver ama geceleri memeyi görmesin daha sabırlı olur demişti
O şekilde yaptım çok zorlanmadım birde geceleri memenin yerine başka bişey vermemek lazım sonra meme yerine yerine koyduğun şey için kalkmaya başlar uykusu düzene girmez

Ni5AN aa ne kadar güzel bir haber..inşallah sağlıcakla ikisinide alırsın kucağına canım
Maşallah canım gözün aydın darısı bize
Bende cuma günü gitcem inşallah güzel haberler alırım bende
aminnnnn canım insallah
Kızıma hamileyken 3 ay progestanı hap olarak kullandım Allahımm o nasıl bir ilaçtır çok fena kafa yapıyor
Ayy ben hap olarak kullandığım halimi dusunemiyorumm bugün doktora söyledim o da alttan kullanmana rağmen mı dedi aynen öyle valla dedim ben bı ümit birakabilirsin demesini beklerken devam dedi neyse bebişim iyi olsun ben katlanirim baş dönmelerine sersemlesmelere :)
Gözünüz aydın. Genelde riskli gebelik değilse 3 haftada 1 doktorlar çağırıyor. 11-13. Hafta arası ikili test var, o dönemi unutmayın ona denk getirin isterseniz.
aynen valla canim bende öyle düşünüyorum hesaplayayim ne zamana geliyorsa o zaman gideyim en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…