2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar ben bugün çok iyiyim bulantı tiksinme vs yok çok şükür ve ekmek arası bir şeyler söyleyip yedim çok şükür doydum günlerdir aç yaşıyormuşum
bulantının geçmesine çok sevindim canım

allah tamamına erdirsin canım

Kan sonucum 2520.9 nasıl kızlar sizce
bence gayet güzel canım

Merhaba. Yeni katıldım arsnıza.
hoş geldin canım

banada doktor ultrasona göre 1 hafta öndesin dedi ama sat a göre şuan 6+1 oldum. haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem bakalım
Ben yarın 5-4 oluyorum galiba en düşük söyleyen doktoruma göre bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ya biraz daha beklemek ii olucak gidişte kalp atışlarını duymadan gelirsem kötü olurum o yüzden bende haftaya perşembe cuma gibi düşünüyorum bakalım

CANIM BEN 5 HAFTA 4 GÜNLÜKEN kese akrından görüldü 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı

canım 2 ayrı doktor mu kontrol etti? ben 5+2de karından gördüm keseyi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi haftaya çarşamba gidip görücem 7+2 olucam

Kızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..

kızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa
Canım geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.Bu arada ilk sayfadaki tabloya eklemeyi unuttun sanırım canım.Ben tekrar yazayım bilgileri. 31 yaşındayım ,Samsun da yaşıyorum,sat 11Şubat,2.çocuğumuz olacak inşallah.55 kiloyum.18 kasım muhtemel doğum tarihi.Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada bugün ilk kontrole gittim.Kese tam görünmedi ama yeri belli dedi.Rahim de hazırlanmış gebeliğe dedi.Rahim ters olduğu için görünmüyormus.Telaş yapmadım çünkü oğlumda da böyle olmuştu.Yine de insan görmek istiyor.

teşekkür ederim canım. ay görmemiş olabilirm tatlım hemen ekliyorum

Allah korumuş canım geçmiş olsun bileğin ağrıyormu

ay az acı oldu ama ağrım yok şükür valla ucuz atlattım

Kızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
bende normalde de çıkar canım hamileyken geçer ümidim vardı ama 8 haftadan sonra cilt yağlanıyormuş o zaman daha fazla çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…