- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.901
bulantının geçmesine çok sevindim canımkızlar ben bugün çok iyiyim bulantı tiksinme vs yok çok şükür ve ekmek arası bir şeyler söyleyip yedim çok şükür doydum günlerdir aç yaşıyormuşum
allah tamamına erdirsin canımÇok sağolun. Hala şoktayım :) çok mutlu olduk. Allah herkese nasip etsin. O kalp atışını duymak. Böyle bir mutluluk yok. Tarif edemem :)
Battan 1 gün sonra 624 çıkmıştı. Testi tekrarlamadım sonra. 5+6 da keseyi gördük ama içini görememiştik. Bugün 7+3 gösterdiler kendilerini :))
Bugün öğrendim canım :)) geçen sefer keseyi görmüştük ama içini görememiştik :)
Teşekkür ederim :) İlk gebeliğin çok şaşkınım. Çok güzel bir süpriz oldu bize.
bence gayet güzel canımKan sonucum 2520.9 nasıl kızlar sizce
hoş geldin canımMerhaba. Yeni katıldım arsnıza.
Ben yarın 5-4 oluyorum galiba en düşük söyleyen doktoruma göre bende haftaya gitmeyi düşünüyorum ama bakalım ya biraz daha beklemek ii olucak gidişte kalp atışlarını duymadan gelirsem kötü olurum o yüzden bende haftaya perşembe cuma gibi düşünüyorum bakalımbanada doktor ultrasona göre 1 hafta öndesin dedi ama sat a göre şuan 6+1 oldum. haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem bakalım
O ağrılar bendede var rahim büyümeye devam ediyor o yüzden oluyormuş bende bazen bıçak gibi giriyo anlık öyle kalıyorum ama geçiyor sonrakızlar ara ara karnına ağrı giren var mı:) adet sancısı gibi hala ara ara ağrı giriyor geçiyor sonra
Ben varım şekerim, bi an giriyor ve tedirgin oluyorum.. Ama daha önce burdan sormuştum ben de normal demişlerdi..kızlar ara ara karnına ağrı giren var mı:) adet sancısı gibi hala ara ara ağrı giriyor geçiyor sonra
Kızlar şimdi bana alttan ultrasonda 5 haftalık karın bölgesindensin yapılan ultrasonda 6haftalık dendi biri 2 hafta sonra diğeri 1 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ben hangisine göre hareket etmeliyim kafam karıştı
adet ağrısı değil ama karnımda ağrı var benim bugün. kasıklarıma inerse adet sancısı gibi oluyorkızlar ara ara karnına ağrı giren var mı:) adet sancısı gibi hala ara ara ağrı giriyor geçiyor sonra
canım 2 ayrı doktor mu kontrol etti? ben 5+2de karından gördüm keseyi 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi haftaya çarşamba gidip görücem 7+2 olucamKızlar şimdi bana alttan ultrasonda 5 haftalık karın bölgesindensin yapılan ultrasonda 6haftalık dendi biri 2 hafta sonra diğeri 1 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ben hangisine göre hareket etmeliyim kafam karıştı
Canım geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.Bu arada ilk sayfadaki tabloya eklemeyi unuttun sanırım canım.Ben tekrar yazayım bilgileri. 31 yaşındayım ,Samsun da yaşıyorum,sat 11Şubat,2.çocuğumuz olacak inşallah.55 kiloyum.18 kasım muhtemel doğum tarihi.Şimdiden teşekkür ederimkızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa
Allah korumuş canım geçmiş olsun bileğin ağrıyormukızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa
Canım geçmiş olsun.Aman dikkat et kendine.Bu arada ilk sayfadaki tabloya eklemeyi unuttun sanırım canım.Ben tekrar yazayım bilgileri. 31 yaşındayım ,Samsun da yaşıyorum,sat 11Şubat,2.çocuğumuz olacak inşallah.55 kiloyum.18 kasım muhtemel doğum tarihi.Şimdiden teşekkür ederim
Allah korumuş canım geçmiş olsun bileğin ağrıyormu
bende normalde de çıkar canım hamileyken geçer ümidim vardı ama 8 haftadan sonra cilt yağlanıyormuş o zaman daha fazla çıkabilirKızlaaaarrr, yaa sizde de sivilcelenme oldu mu? Benim özellikle yüzümde ve boynumda bi sürü sivilce var, hatta ensemde saç dibimde bile çıktı.. Moralim çok bozuk yaa aynaya bakasım yok..
kızlar az önce bankadan dönerken yolda ayağım burkuldu düşcem diye çok korktum Allahtan düzledim kendimi yere kapaklanacaktım yoksa