2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ayyy çok sevindim gözün aydın canim darısı bana ve diger bekleyen arkadaşlara :)))

waow süper hayırlı olsun İnşallah.

ay canım çok sevindim nasıl güzel bir haber bu böyle

Çok sağolun. Hala şoktayım :) çok mutlu olduk. Allah herkese nasip etsin. O kalp atışını duymak. Böyle bir mutluluk yok. Tarif edemem :)
Battan 1 gün sonra 624 çıkmıştı. Testi tekrarlamadım sonra. 5+6 da keseyi gördük ama içini görememiştik. Bugün 7+3 gösterdiler kendilerini :))

Ayyy çok güzel ya yenimi öğrendin ikiz olduğunu daha önceki kontrollerinde belli olmamışmıydı ikiz olduğu
Bugün öğrendim canım :)) geçen sefer keseyi görmüştük ama içini görememiştik :)
Teşekkür ederim :) İlk gebeliğin çok şaşkınım. Çok güzel bir süpriz oldu bize.

çok sağol canım içimi rahatlattın dediğin gibi makineler çok farkediyor muhtemelen benimkide küçük olduğu için göremedi benimkide aynı senn dediğin gibi oldu baktı baktı zor gördü bakalım kendi doktorum ne diyecek cuma günü...

biliyorum canım ama öncesinde çok tükettiğim bağımlılık seviyesinde birşeydi ama tabi çıkardım hayatımdan hamilelik süresi içerisinde kaçamaklar dışında:)

Kan sonucum 2520.9 nasıl kızlar sizce

maşallah canım çok güzel bir kaç gün bekleyip keseyi görmeye gidebilirsin hatta sonucunu doktora göstermeye gideceksen vajinal bakmayı bile teklif edebilir

Bende dün akşam kendime geldim canım ya insan kendine geliyor dimi bende bugün karnımı doyurmaya başladım

aynen gözüm açıldı kendime geldim.

kızlarr bana acayip deterjan kokusu geliyor kıyafetlerimden beyaz sabun kokusu sizdede varmı böyle bişey
ben dün berbattım canım ağladım ağlıcaktım hatta elime kolonya sürdüm diye bileklerimi kesmek bile istedim o kadar kötü olmuştum. hormonların yükselişiyle alakalı heralde bak bugün bir şeyim yok

Kızlar şimdi bana alttan ultrasonda 5 haftalık karın bölgesindensin yapılan ultrasonda 6haftalık dendi biri 2 hafta sonra diğeri 1 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ben hangisine göre hareket etmeliyim kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…