- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.881
hayırlı olsun canım maşallahAllahım şükürler olsun..
Kalp atışlarını duyduk. Hem de iki tane
İkizmiş
Ayyy çok sevindim gözün aydın canim darısı bana ve diger bekleyen arkadaşlara :)))
waow süper hayırlı olsun İnşallah.
ay canım çok sevindim nasıl güzel bir haber bu böyle
Battan 1 gün sonra 624 çıkmıştı. Testi tekrarlamadım sonra. 5+6 da keseyi gördük ama içini görememiştik. Bugün 7+3 gösterdiler kendilerini :))Maşallah.. Bende de beta hcg yüksek çıktığı için çoğul gebelikten şüphelendi ama o zaman tek kese ve tek bebek gördük. İkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk gittiğinde onda da tek bebek göründüğünü ama sonraki gidişinde ikiz olduğunu öğrendiklerini söyledi. Senin doktora ilk gidişin miydi canım?
Bugün öğrendim canım :)) geçen sefer keseyi görmüştük ama içini görememiştik :)Ayyy çok güzel ya yenimi öğrendin ikiz olduğunu daha önceki kontrollerinde belli olmamışmıydı ikiz olduğu
Teşekkür ederim :) İlk gebeliğin çok şaşkınım. Çok güzel bir süpriz oldu bize.canım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.
canım icetea nin de koladan çok farkı yok ki
ooo senin canın baya zaralı şeyler istiyoır
eğer çok isterse bi kere kaçamak yap ama daha fazlası zararlı olur
mide bulantın mı başladı canım?
canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklı
aaaaa gözün aydın canım
ilk gebeliğin mi
çok sağol canım içimi rahatlattın dediğin gibi makineler çok farkediyor muhtemelen benimkide küçük olduğu için göremedi benimkide aynı senn dediğin gibi oldu baktı baktı zor gördü bakalım kendi doktorum ne diyecek cuma günü...Merhaba tatlım, morelini bozma . Bende özelde takip ediliyorum sıkıntı yoktu , tahliller için devlete gittim . O makina farkından galiba göremedim dedi baktı baktı en son buldu çok küçük dedi. Devlet ile özel arasında hafta farkıda olabiliyor merak etme ( özelde 7 haftalık ilen bebek, devlette 6 gözüktü) İki farklı doktor, iki farklı makina.
Bende dün akşam kendime geldim canım ya insan kendine geliyor dimi bende bugün karnımı doyurmaya başladımkızlar ben bugün çok iyiyim bulantı tiksinme vs yok çok şükür ve ekmek arası bir şeyler söyleyip yedim çok şükür doydum günlerdir aç yaşıyormuşum
Çok teşekkür ederim :))hayırlı olsun canım maşallah
biliyorum canım ama öncesinde çok tükettiğim bağımlılık seviyesinde birşeydi ama tabi çıkardım hayatımdan hamilelik süresi içerisinde kaçamaklar dışında:)canım içmemeye çalış çünkü kola faydalı bişey değil. bizim eve kola,fanta,gazoz vb hiç bir ürün girmez. o yüzden dışarda yemeğe çıktığımız zaman diğer çocuklar içse de kızım kesinlikle istemez.
canım icetea nin de koladan çok farkı yok ki
ooo senin canın baya zaralı şeyler istiyoır
eğer çok isterse bi kere kaçamak yap ama daha fazlası zararlı olur
mide bulantın mı başladı canım?
canım akıntı bu dönemde gayet normal.hormonlardan kaynaklı
aaaaa gözün aydın canım
ilk gebeliğin mi
tüp bebekmiydi canım ailedemi vardı yoksa merak ettim:)Çok teşekkür ederim :))
Kan sonucum 2520.9 nasıl kızlar sizce
Bende dün akşam kendime geldim canım ya insan kendine geliyor dimi bende bugün karnımı doyurmaya başladım
ben dün berbattım canım ağladım ağlıcaktım hatta elime kolonya sürdüm diye bileklerimi kesmek bile istedim o kadar kötü olmuştum. hormonların yükselişiyle alakalı heralde bak bugün bir şeyim yokkızlarr bana acayip deterjan kokusu geliyor kıyafetlerimden beyaz sabun kokusu sizdede varmı böyle bişey
merhaba hoş geldinMerhaba. Yeni katıldım arsnıza.
kızlarr bana acayip deterjan kokusu geliyor kıyafetlerimden beyaz sabun kokusu sizdede varmı böyle bişey
Merhaba. Yeni katıldım arsnıza.
zaten hassas kokuyu hemen alabilen bir burnum vardı 3 4 katına çıkması çok kötü olduBende de var. Mide bulantısı yapmıyor ama herşeyin kokusu üç dört katına çıkmış gibi
Benim de ne yesem ağzıma 404 uhu tadı ve kokusu geliyor :) Buna hamilelik derler işte:)
İçim çok bulanıyor kızlar aşırı iştahsızım kusma yok ama sürekli bulanma var hafiften hafiften ne yaocam ben ya