- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #29.341
Yuruyus, merdiven inip çıkmak, ılık duş almak, doktor bana bağdaş kurarak otur dedi. Zorlanmiyorsan alaturka tuvalet kullanmak. Bi de pilates topu cevir dedi ama onu tam anlamadim, sormadım daKızlar dogumu başlatmak için hızlandırmak için yani sağlıklı bisekilde tabiki neler yapılmalı yürüyüş egzersiz dışında bildiginiz bişey var mi sabirsizlik hat safhada da hepimizde olduğu gibi bende de
Kizlar ya ben dogum odası süslemek hiç düşünmüyorum. Cikolata yaptirdim bi de hediyelik. Ama bugün bakalım geldi. Ne.bileyim çiçekler vazolar özellikle bebek cibinlik Fiyonk vs. Bi yerle anlaşsam da yaptirsam mi diye düşünüyorum. Siz naptiniz kendiniz mi hazırladıniz.ya da yaptirmadiniz mi..gerek var mı yok mu..şimdiye kadar bebeğim sağlıklı olsun onemli degil diye düşündüm bilemedia. Bu arada fiyatlari da baya var 1000 ve üstü. .
Ben hastane odası süsleni olayını çok istiyordum. Çokta özeniyordum kafamda bir sürü şey vardı. Ama kısmet olmadı. Eğer içinden geçirdiysen sonradan pişman olmamak adına bence yapmalısın. Kendinde bir şeyler yapabilirsin daha uygun fiyatlarda. Bir kaç balon güzel bir masa örtüsü. Masanın üstünde plastik bardaklar çikolata bi kaç hediyelikler bebek küvez tütüsü yeterli benceKizlar ya ben dogum odası süslemek hiç düşünmüyorum. Cikolata yaptirdim bi de hediyelik. Ama bugün bakalım geldi. Ne.bileyim çiçekler vazolar özellikle bebek cibinlik Fiyonk vs. Bi yerle anlaşsam da yaptirsam mi diye düşünüyorum. Siz naptiniz kendiniz mi hazırladıniz.ya da yaptirmadiniz mi..gerek var mı yok mu..şimdiye kadar bebeğim sağlıklı olsun onemli degil diye düşündüm bilemedia. Bu arada fiyatlari da baya var 1000 ve üstü. .
Aynen öyle kimlerin gelip gelemeyecegi pek de kestirulemiyor. Ama 2 gece tutuyorlar genellikle hastanede sezeryanda çok arkadaşım herseyi kendileri halleden. Balonlar süsler vs. Ama ben de ugrasmak istemiyorum. O yüzden şu ınstagram sayfalarına baktım biraz.Ben süsleme düşünmüyorum, en azından kendim uğraşmam kimseden öyle bir talebim olmadı yani şu ana kadar, ama ben doğumdayken annemler atraksiyona girip odayı donatırlar mı bilemem çok da karışmam o işlereben sadece gelenlere ikram için çikolata lokum vs düşünüyorum. Zaten bir gün kalınıyor, ne kadar kişi gelir onu da bilemiyorsun.
Pilates topunun üstüne oturuyorsun sağa sola öne geri hareket ediyorsun canim insallah anlatabilmişimdir :))Yuruyus, merdiven inip çıkmak, ılık duş almak, doktor bana bağdaş kurarak otur dedi. Zorlanmiyorsan alaturka tuvalet kullanmak. Bi de pilates topu cevir dedi ama onu tam anlamadim, sormadım da
Evet nasip belli olmayabilir benim de acele davranabilir:) aslında dediğin gibi bir iki şeyle de kendin güzel bi hale getirebilirsin..suana dusunmeyip biranda bakınca karar veremedimBen hastane odası süsleni olayını çok istiyordum. Çokta özeniyordum kafamda bir sürü şey vardı. Ama kısmet olmadı. Eğer içinden geçirdiysen sonradan pişman olmamak adına bence yapmalısın. Kendinde bir şeyler yapabilirsin daha uygun fiyatlarda. Bir kaç balon güzel bir masa örtüsü. Masanın üstünde plastik bardaklar çikolata bi kaç hediyelikler bebek küvez tütüsü yeterli bence
Ne güzel bir haber allah analı babalı büyütsün bize de nasip etsin inş.Kizlar bebegimle odadayiz cok şükür. Saglikla kucagimiza aldik yavrumu. Kuveze girmedik. Hepinize dualariniz ve güzel dilekleriniz icin cooook tesekkur ederim. Bebislerine kavusmayi bekleyen tüm anneler zamaninda saglikla kavussunlar insallah..darisi basiniza..Dualarim sizinle..
Hurma yemek diye duymuştum ancak emin değilim belki araştırabilirsiniz.Kızlar dogumu başlatmak için hızlandırmak için yani sağlıklı bisekilde tabiki neler yapılmalı yürüyüş egzersiz dışında bildiginiz bişey var mi sabirsizlik hat safhada da hepimizde olduğu gibi bende de
Pilates topu üzerinde belimizi kıvırır gibi popo ve rahmi kullanarak önce sağa atıyorum on kere sonra sola daire çizer gibi yapacağız. Bir de yine popo ve rahmi çalıştırarak ileri geri gitme şeklinde hareket etme şeklinde.Yuruyus, merdiven inip çıkmak, ılık duş almak, doktor bana bağdaş kurarak otur dedi. Zorlanmiyorsan alaturka tuvalet kullanmak. Bi de pilates topu cevir dedi ama onu tam anlamadim, sormadım da
Canım ben süslemeyi düşünüyorum. Çok kişinin gelmesini de istemiyorum. Yine de çikolata yaptırdım. Eşim muhakkak çiçek alır. Bunlar benim için yeter önemli olan oğlumu sağlıkla kucağıma almak. Süse para vereceğime oğlum için harcarım diye düşünüyorum Bu tabii benim fikrim.Kizlar ya ben dogum odası süslemek hiç düşünmüyorum. Cikolata yaptirdim bi de hediyelik. Ama bugün bakalım geldi. Ne.bileyim çiçekler vazolar özellikle bebek cibinlik Fiyonk vs. Bi yerle anlaşsam da yaptirsam mi diye düşünüyorum. Siz naptiniz kendiniz mi hazırladıniz.ya da yaptirmadiniz mi..gerek var mı yok mu..şimdiye kadar bebeğim sağlıklı olsun onemli degil diye düşündüm bilemedia. Bu arada fiyatlari da baya var 1000 ve üstü. .
Sağol canım hepsini yapıyorum bakalım inşallah faydası olur da doguruveririzYuruyus, merdiven inip çıkmak, ılık duş almak, doktor bana bağdaş kurarak otur dedi. Zorlanmiyorsan alaturka tuvalet kullanmak. Bi de pilates topu cevir dedi ama onu tam anlamadim, sormadım da
Evet canım doğru duymuştum bendeHurma yemek diye duymuştum ancak emin değilim belki araştırabilirsiniz.
Aventin almıştım canım. Hastanedeyken denedim çıkartıyor fakat bebek alana kadar tekrar iniyor. Tekrar onuda denerim. sen süt pompasıyla deneyince hemen süt geldi mi peki. Ben 3 kere denedim şimdiye kadar süt falan gelmedi.G GUL_84 canim sen lansinohun gogus cikaricisini almismiydin? Aldiysan bebisini emzirmeden 5 dk once gogus ucunu cektirt ve bebegini kucagina aldiginda hemen agzina ver almazsada ugras zor ama bir sekilde aliyorlar. Sonra minigin emsin insallah emdikce gelir sutun. Emilen gogsunden cikardigin uc cikarticiyi bu sefer diger gogsune tak. O memede bebisinin isi bittikten sonra digerine gec. Ben bugun bu sekilde emzirdim bebisimi sukurler olsun bunuda hallettim dedim ben minicik emzirme odasinda hallettim sen evdeydin dimi evde daha rahat olur sutyenle falan ugrasmazsin bebis rahat sen rahat daha basarili olursun. Insallah seninde isine yarar canim paylasmak istedim.
Canim benim dedigim gibi yap gogsunu cektir dursun hemen cikarma yoksa eski haline donuyor baya dursun gosgunde bebisini emzirecegin zaman cikar diger gogsune tak. Ben sut sıkintisi yasamadim canim sadece ilk 2 gun kanli geldi sutum o da gogus ucum olmadigindan hastane tipi pompanin cekisi bana fazla geldi ama eve ciktiktan sonra evde hep sagdim ogluma goturdum.ilk 1 hafta bile gelmezse uzulmek yok demisti kizlar bana sende hic uzulme olacak insallah sadece buna odaklan.ve mama vermekten korkma alisir vs dinleme alismiyorlar. Benim oglum memeylr kavusunca hemen emdi unuttu biberonu. Insallahb ez vakitte cikarirlarda evimde rahatca emziririmAventin almıştım canım. Hastanedeyken denedim çıkartıyor fakat bebek alana kadar tekrar iniyor. Tekrar onuda denerim. sen süt pompasıyla deneyince hemen süt geldi mi peki. Ben 3 kere denedim şimdiye kadar süt falan gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?