2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
5 iyiymis valla benim 22.haftada 28di. Son kontrollerde söylemedi rakam. Ama bebek kanala yaklaşıyor dedi. Çatı kemiğim catlayacak gibi agriyor, yoğun bi baskı var, hepsi normal diyor. Tuvaletim yokken de varmış gibi bi his var. 35+4 bugün. Bir ay daha artarak devam ederse bunlar, zor bana bağdaş kurarak otur dedi, istersen dene sen de. Herkesin doğumunun ilerleme hızı farklı. Bi bakarsın bir günde kisalir

Canim hic uzulme sen stres yaptikca gelmesi gecikecektir. Benim ilk 2 gun kanli gelince hep sakin kalmaya calistim. Mama bu isin gercegi ve gercek inkar edilemez bebisin beslenemezse basvurulacak tek yol. Sen israrla 3 saatte bir sag sutunu. Humana cay ic mutlaka ve incir suyunu tavsiye edetim. 3 tane inciri bir su bardagiin icine dogra ustune sicak su ekle bardagin agzini kapat iliyinca ic insallah sutun bol bol olsun canim. Benimde gogus ucum yok bugun baya ugrastim sag gogsumu aldi emdi baya ama uyuyunca memede sonra unuttu emmeyi. Sagdigim sutumu biberonla verdim yapacak bisi yok.oyle boyle beslenecekler

Açılma icin merdiven inip cikmak ise yarıyor diye duymuştum canim

Canım ben günde 4 progynex 2 adalat alıyorum başta sonrasında adalatı kesti doktor sancılarım azalınca 2 ye düşürdü diğer hapıda birde magvital alıyordum. Bir kaç gün önce hepsini bıraktım benim normalde lekelenmem yoktu ama bugün çatı muayenesini yaptıktan sonra oldu halada ara ara devam ediyor.

Ilk haftalardaki gibi yoğun bulantı ve istifralarim var mide yanmasindan asla uyuyamiyorum ağzımdan mideme kadar çamaşır suyu dökmüşler gibi ayakları da kaburgalarima dayandı iyice. Midemi mi tepiyor, ondan mı böyle? Yediğim her şeyi çıkarıyorum

canim gogus ucu kullan ve devamli emzir gelsin sutun dere otunun cok faydasi var benim kizimda sutum 4.gun geldi tam olarak cook azda olsa gelir sut azar azar sonra birden cogalir mamaya alisabilir dikkat et

Merhaba arkadaslar. Kızımin gelmesine az kaldi şükür. Ama surekli sancim oluyor. Gunde en az 2 3 kez özellikle akşamları. Ama siklasmiyor ve bitip gidiyor. Her seferinde acaba bu sefer gercek mi diyorum. Norma l dogum yapanlar neler yasadiniz acaba dogum oncesi ve dogumda?

Vallahi canım 9 da doktor randevum var bakalım sorucam gidişat nedir diye. İnsan artık bir şeyler bilmek istiyor. Normal şansım var mı yok ise bana bir tarih versin mesela vs. Gibi. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Gunaydin kizlar....Birazdan evden cikicam, saat 7 gibi hastanede olucam ve 8 de sezaryene giricem. Ilk olmamasina ragmen Coooooook heyecanliyim hic uyuyamadim. Dualarinizi bekliyorum...

Canım Allah yardımcın olsun sağsalim yavrunu kucakla inşallah. Çok heyecanlıdır eminim ki. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Haklısın canım. Çay içiyorum. Doğuma gitmeden önce İncir kompostosu yapmıştım onuda içeceğim. İnşallah gelir...

Deneyeceğin canım sağol. Ağzını sürekli açıyor meme arıyor yavrum. Sütüm Gelecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…