- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.481
Benimde baya azaldı canım ama henüz tam kesilmedi sanırım bu bebişin buyumesiyle kilcal damarlarla ilgiliymiş içim rahatladı biraz canimmmTatlım benim de akıyordu ama benim doktorum normal içerde kalanlar yeterli olur demişti ki gerçekten de kanamayı kesmişti..
Merhaba, hoşgeldin canım. Senle ayniyiz :) Ben de 7+1 deyim. Mide bulantin veya aşermen var mı?Merhaba kizlar Araniza yeni katildim.Ben de kasim annesi olacagim Allah'in izniyle 7 +1 gunluk hamileyim.Allah insallah kucagimiza almayi da nasip eder
Bende öyle yapiyoRum canimmm dün sabah 8 de koydum 12 de uyandım hala akıyordu yani değil 15 dk 4 saat bile dursa hafif hafif akıyorİçeri ittikten sonra 15 dk uzan dedi benim de sabah yaptığım ise gidene kadar çamaşıra çıkıyordu artık alarm kurup yapip bi yarım saat daha uyuyacağım
Hosbulduk canim aserme yok ama mide bulantisi asiri derecede her seyden tiksiniyorum.canim hicbir sey istemiyor sen de durumlar nasil canimMerhaba, hoşgeldin canım. Senle ayniyiz :) Ben de 7+1 deyim. Mide bulantin veya aşermen var mı?
Mide bulantisi olmadigina sukretmelisin canim o kadar zorluyor ki beni hem psikolojik hem fiziksel her acidan can sıkıcı mide bulantisiYaaa kızlar bende de bulanti yok 6+2 oldum bende ama bişeyim yok pek sadece geceleri mide ağrısı o yüzden de kusuyorum sanırım beni de bu mide ağrıları bitirecek
Ya öyle tabiki canimmm ama herkeste olunca açaba bende mi sorun var dedimMide bulantisi olmadigina sukretmelisin canim o kadar zorluyor ki beni hem psikolojik hem fiziksel her acidan can sıkıcı mide bulantisi
Yemek yapmayı çok sevmeme ragmen mutfağa giremiyorum. Koku beni mahvediyor. Mide bulantılarım önceki hamileligimde sabah olurdu , şimdi akşamüstü oluyor. Çok çabuk yoruluyorum, hasta gibiyim. Başım da dönüyor. Sagolsun bu dönemde eşim yemek ve ev işlerini üstlendi :) Asermeye gelince çok aserme gibi değil ama bu aralar hangi yemeğin adını duysam canım çekiyor :) Ama yemek yerken bi anda tiksinip kasigi bıraktigim da oluyor. İlk hamileligimde bu kadar değildi. Neyse sağlıkla doğsun da herseye razıyım ben :)Hosbulduk canim aserme yok ama mide bulantisi asiri derecede her seyden tiksiniyorum.canim hicbir sey istemiyor sen de durumlar nasil canim
neler yiyebiliyorsunuz. fikir olur belki
yiyecekleri dusunurken de cogu seyden tiksiniyorum. ilk hamileligimde sadece sabahlari hafif bir bulantim olurdu cubuk krakerle falan gecerdi. calistigim icin o kadar paketli urun yemek zorunda kaliyorum ki cubuk kraker falan da yiyemiyorum simdi
Evet canım, benim bebeğim büyük olduğu için doktorum direkt kürtaja dayanamazsın dedi. Gebelik haftam ilerde olduğundan önce ilaçla düşük, sonra kürtaj uygulandi. Senin ilk gebeliğin mı?
Benim ilk hamileligin ben normalde de cok istahsizdim simdi hepten gitti istahim cok uzuluyorum canim hicbir is yapamiyorum hasta gibiyim ben de hamileligin tadini cikaranlara o kadar ozeniyorum kiYemek yapmayı çok sevmeme ragmen mutfağa giremiyorum. Koku beni mahvediyor. Mide bulantılarım önceki hamileligimde sabah olurdu , şimdi akşamüstü oluyor. Çok çabuk yoruluyorum, hasta gibiyim. Başım da dönüyor. Sagolsun bu dönemde eşim yemek ve ev işlerini üstlendi :) Asermeye gelince çok aserme gibi değil ama bu aralar hangi yemeğin adını duysam canım çekiyor :) Ama yemek yerken bi anda tiksinip kasigi bıraktigim da oluyor. İlk hamileligimde bu kadar değildi. Neyse sağlıkla doğsun da herseye razıyım ben :)
Bazi hamilelikler bulantisiz sorunsuz geciyormus canim ben de cok dua ettim benim de oyke olsun diye olmadi ne yazik ki sen hazir miden bulanmiyorken iyice besle kendini de bebisi de bulantilarin baslarsa ki umarim baslamaz en azindan simdi gerekli vitaminleri gonder bebise:)Ya öyle tabiki canimmm ama herkeste olunca açaba bende mi sorun var dedim
Amin canim.. Rabbim sana da bidaha yasatmasin inşallah. Kızinda belirtiler nasıldı peki? Hayırlısı olsun tabi ama oğlum olduğu için kalbimden bir de kızım olsa keşke diye de gecirmiyor değilim :)Rabbim yaşatmasın tekrar canım..
Yok canım ilki 10 haftalıkkn kalp atımı olmaması nedeniyle kürtaj
İkinci de çok şükür kızımı kucağıma aldım 9 ay 13 günlük
Bu üçüncü hamileliğim
Benim bir arkadaşım da hamile ama ne mide bulantısı ne başka bişey, hiç hamile gibi değil. Ben de özeniyorum ama insandan insana fark ediyor demek ki canım :)Benim ilk hamileligin ben normalde de cok istahsizdim simdi hepten gitti istahim cok uzuluyorum canim hicbir is yapamiyorum hasta gibiyim ben de hamileligin tadini cikaranlara o kadar ozeniyorum ki
Dogrudur canim insani psikolojik olarak da yıpratıyor cok bulanti durumu.doktorum premesis diye bi vitamin verdi bulantiyi azaltiyormus onu kullanmaya baslicam ama artik yer etti ben de gibime geliyorBenim bir arkadaşım da hamile ama ne mide bulantısı ne başka bişey, hiç hamile gibi değil. Ben de özeniyorum ama insandan insana fark ediyor demek ki canım :)
Aynen katılıyorum ben de hiç bir iş yapamıyorum çok halsizim bir türlü geçmiyor yorgunluk.. doktor bunun için bir vitamin verdi ama bulantı yapacak diye korkumdan içemedimAynen canim bende hastaymisim da surekli dinlenmeye ihtiyacim varmis gibi hissediyorum. Ama doktorlar surekli hamilelik hastalik degildir diyip duruyorlar. Bizi gorseler kararlarini degistirirler
Amin canim.. Rabbim sana da bidaha yasatmasin inşallah. Kızinda belirtiler nasıldı peki? Hayırlısı olsun tabi ama oğlum olduğu için kalbimden bir de kızım olsa keşke diye de gecirmiyor değilim :)