- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 35
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.521
Bende de bisey yok kuzum. Herkeste olmayabilir. Bence şükret cekenleri ne kadar zorladigini goruyoruz. Keyfini cikar kuzun seni zorlamiyoYa öyle tabiki canimmm ama herkeste olunca açaba bende mi sorun var dedim
31+2=33-9=24Oğluma hamileyken sat 27 temmuzdu hamile kaldığım ay ağustos
Yaş 22+8=30-9=21 erkek oğlum doğru çıktı
Şuan yaş 29+2=31-9=22 bunda da kız çıkıyor :)
Kızlar sizde denermisiniz
Benimde Çin'de erkek görünüyor :) bunda kız31+2=33-9=24
Cinde de kız görünüyor doğru sanırım
29+3=32-9=23 erkek mi oluyorOğluma hamileyken sat 27 temmuzdu hamile kaldığım ay ağustos
Benimde ayni seyler gecti basimdam. 9 haftalikken kalbi durdu ilkinde. Ikincisi kizim var 19 aylik Allahim uzun saglikli omurler nasip etsin cumlemizinkine. Bu da ucuncu gebelik bakalim hayirlisi saglikli sekilde alırız insallah kucaklarimiza. Yalniz senin kiz baya kucukmus 9 aylik. Ben benim zilliyle napacam diye dusunuyordum cok kucuk daha diye Allah kolaylik verecek insallahRabbim yaşatmasın tekrar canım..
Yok canım ilki 10 haftalıkkn kalp atımı olmaması nedeniyle kürtaj
İkinci de çok şükür kızımı kucağıma aldım 9 ay 13 günlük
Bu üçüncü hamileliğim
9 ay hic gecmeyecek. Normalde hayati yavas yavas yasamayi tercih ederken simdi bir an once aksin gitsin istiyorum zamaniSize de gunler gecmiyor gibi gelmiyor mu arkadaslar bana sanki gecmiyor gibi geliyor da
Ben kızımda ekşi istiyordum bunda canım tatlı çekiyor bakalım tutuyor mu ekşi tatlı olayı göreceğiz
Oğluma hamileyken sat 27 temmuzdu hamile kaldığım ay ağustos
Ben alttan bakilacak diye gittim cunku devletteki doktor gel attan gorunur demisti ama ozel doktora gittim hemen krindan bakti ve gordu ayrica sikisik bile degildim aninda gorundu kese 5+2deydim deger yuksekse gorunuyor ben degerim kacti bilmiyorum amav1 hafta oncesi kan tahlillerimi goturmustum 341.1 di degerin iyiymis simdoye baya yukselmistir gel bakalim dedi sadece doktorHanımlar öğlende yazdım keseyi alttan 4.5 5 haftalıkken görüntüleyebiliyormuş bazı hekimler. Bilginiz varmı. Gerçekten bu strrs mahvetti beni ya .
Senin bi tane daha çocuğun var dimi onuda hesaplarmısın canımBenimde ayni seyler gecti basimdam. 9 haftalikken kalbi durdu ilkinde. Ikincisi kizim var 19 aylik Allahim uzun saglikli omurler nasip etsin cumlemizinkine. Bu da ucuncu gebelik bakalim hayirlisi saglikli sekilde alırız insallah kucaklarimiza. Yalniz senin kiz baya kucukmus 9 aylik. Ben benim zilliyle napacam diye dusunuyordum cok kucuk daha diye Allah kolaylik verecek insallah
9 ay hic gecmeyecek. Normalde hayati yavas yavas yasamayi tercih ederken simdi bir an once aksin gitsin istiyorum zamani
Benim kizimda canim acayip tatli cekerdi kac kavanoz nutella bitirdigimin hesabi yok ama kizim oldubide karnimi goren erkek derdi. Bigun hastanede randevu saatimi bekliyorum. Yanimda kadinin biri baya iddiasti benimle erkek o dontorun ya lis soylemis sana diye
28+2=30-9=21 erkek çıkıyor amanin
Cin de erkek diyoray hadi insallah
Bu hesaplama nasıl oluyor canım?Senin bi tane daha çocuğun var dimi onuda hesaplarmısın canım
Canım hamile kaldığın yaşı + hamile kaldığın ay ( sat ayın sonlarına doğruysa diğer aydan hesapla canım )Bu hesaplama nasıl oluyor canım?
Senin sat sanırım ocak ayının sonu o yüzden şubat ayını yani yaşın+2 olacakBu hesaplama nasıl oluyor canım?
Benimde Çin'de erkek görünüyor :) bunda kız
Bu hesaplamayla ne çıkıyor canımBende rusta iş değişiyorerkek
Ben de eşim de kız istiyoruz tabii sağlıklı olsun yeter de kız olursa daha güzel olur
Kız :)Bu hesaplamayla ne çıkıyor canım
Allah izin verirse cinsiyetlerini öğrenince kıyaslayalım bakalım doğru mu
:) ikimizin de aynı o zaman benim Çin'de erkek bu hesaplamada kız :)Kız :)
:) ikimizin de aynı o zaman benim Çin'de erkek bu hesaplamada kız :)
Sat 28 ocak canım. 1986 mayis doğumluyum.Senin sat sanırım ocak ayının sonu o yüzden şubat ayını yani yaşın+2 olacak
Şimdi ben 30 yaşındayım. Sat tarihim 28 Ocak. 30+2-9=23 doğru mu canım? Tek çıkınca kız mı oluyor?Canım hamile kaldığın yaşı + hamile kaldığın ay ( sat ayın sonlarına doğruysa diğer aydan hesapla canım )
Çıkan sonuçtan 9 çıkartacaksın