- 18 Mart 2017
- 236
- 263
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.341
Mümkün olduğunca midemi boş bırakmamaya çalışıyorum canım. Açlık mide bulantısıni arttırıyor. Bide çalıştığım için ilaçlarımı gece kullanıyorum. Progestan akşam yemeğinden sonra, Ferro sanol de gece kalkıp içiyorum. Progestan gunduz içtiğinde uyku yapıyor işyerinde uyumuştum :) Güzel dileklerin için cok tesekkur ederim :)Anladım tatlım, kaybın için çok üzüldüm ama neyse ki çok beklemeden yeni bi heyecana başlamışsın.. Hiç acele ettim diye düşünme, eger senin sağlığını tehlikeye atan bi durum yoksa ne kadar şanslı olduğunu düşün ki hemen hamile kalabilmişsin.. İnşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin ve hepbirlikte kasım annesi oluruzbence de bulantı için ilaç son çare olmalı, ben de henüz pek bisey yok ama arkadaşlar biçok alternatif sunmuş bulantı için onları deneyebilirsin..
Nane değil maydonoz dusuge neden oluyor die biliyordumMerhaba nane yıl bana kimse önermedir ya düşüğe sebep veriyormus aklınızda bulunsun limonata ve tuzlu şeyler iyi gelir
Benim de ilk yaptırdığım da 24 tu 3 gün sonra 134 çıktı çok şükür arttı bidaha yapılmadı daha test pazartesi yaptıracağım insaAllah. Senin cumaya gorunur insaAllah benim de değerim artar
Hoşbuldum canim. Birkac ay önce bir gebeliğin vardı. Gebeligimde ben 16 haftalık hamile olduğumu saniyorken meğerse bebeğim 13 haftalıkken karnimda ölmüş. Üç hafta karnimda ölü bebegimle dolasmisimRabbim kimseye yasatmasin. Sonra doktorum dilersem ilk adet döneminden sonra hamile kalabilecegimi söyledi. Öyle de oldu. Çok mu acele ettim diyorum bazen. Geçen hafta kanamam oldu, kan uyuşmazlığı ignesi vurdular. Şimdi progestan kullanıyorum. Talasemi taşıyıcılığı da olduğu için sürekli bir kansızlık durumu mevcut. Onun için de gyno ferro sanol kullanıyorum. Çok fazla ilaç kullanıyorum gibime geliyor o yüzden bulantılarımı ilaç kullanmadan geçiştirmeye çalışıyorum :)
Canim hic korkma benimde bugun cok artti her seferinde altima kacirdim diye gidiyorum tuvalete su gibi benim akintim.bende de 2 gundur yoktu bugun bulantimla akintida basladi
Selamlar
İlk iki hamileliğimde bulantı istifra nedeniyle hastanede geçiriyordum
Bu sefer hiç öyle değilim
5+6 iken kalp atışı görülmedi ultrasonda
İyice umudum kayboldu benim pazartesi doktora gideceğiz
Benim gibi çocuğu olup da hamileyken aşırı istifra edip diğer hamileliğinde hiç bulantı yaşamayan oldu mu aranızda ya da çevrenizde
Mümkün mü böyle bir şey?
Canım 5_6 erken çok erken kalp atışını görmek için bende aynı zaman da gittim görmedim sadece kese gördüm sen niye öyle düşündünki 8 haftaya kdr yolu var her hamilelik farklı benim kaybettiğim hamile liğimle bu bile çok farklı onda daha çok midem bulanıyor du bunda daha az ve etrafımda da çok duydum birinde devamlı kusan sonrakinde kusmayanSelamlar
Benim gibi çocuğu olup da hamileyken aşırı istifra edip diğer hamileliğinde hiç bulantı yaşamayan oldu mu aranızda ya da çevrenizde
Mümkün mü böyle bir şey?
Evet çok üzücüydüÇok üzücü bir durum yaşamışsın yaa Allah yardımcın olsun
Dün bende de başladı canım o akıntı bunlar normal ama sonra kesiliyor merak etmeKızlar az önce çok korktum adet gibi akıntı hissettim hemen tuvalete gittim su gibi koyu sarı akıntı gelmiş bi şey yoktur inşallah 2 gündür akıntım olmuyordu ne güzel ya
Dün bende de başladı canım o akıntı bunlar normal ama sonra kesiliyor merak etme
Karından yapılan ultrasonda kalp atışı en erken 7. hafta gibi gorunebiliyor. Kalp atışını görebilmeniz o için henüz erken. Vajinal ultrasonda belki gorebilirdiniz. Ben bi sıkıntı olduğunu dusunmuyorum.Selamlar
Mümkün mü böyle bir şey?
Çooook canım çevremde hemen hemen herkes öyle ikinci hamileliği hiçbirinde ilki gibi olmadı hep daha hafif atlattılarSelamlar
Mümkün mü böyle bir şey?
Amin canım buradaki amacımız bu zaten tatlım bilmediklerimizi bilmek yaşadıklarımızın normal mi değil mi anlamaksağol canım ya iyi ki varsınız insan rahatlıyor valla danıştıkça konuştukça sğlıkla gelsn kuzucuklarımız
Amin canım buradaki amacımız bu zaten tatlım bilmediklerimizi bilmek yaşadıklarımızın normal mi değil mi anlamak
Amin canım inşallahinşallah bebişlerimizin fotolarını attığımız günleride görürüz dostluklarımız her daim sürer
bende bugun tam 5+1 oldum salı günü 5+4 de kontrole gidecegim insallah görürüm keseyi4+5te karından gördük biz.
Evet evet onu biliyorum ben de gelirsem ona gitmeyi düşünüyorum inşallah. Renkli usg si vardır dimi? Muayene ücreti ne kadar canimHayat hastanesinde Gülsüm Feyza Kızıltan var ona gittim iyi bi doktor ama çok hastası olduğu için çok yoğun
Oh çok güzel artmış çok şükürTahlil verdim. Şimdi sonuçları sölim. 14 mart 109 16 mart 332 18 mart 843. Kan verme bitti. Cumayı iple çekiyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Hala korkuyorum
Canim kalp icin erken cagirmis ben 5+2de keseyi gordum 15 gun sonrada kalp icin gel dedi 7+2 olcam sanirimSelamlar
Mümkün mü böyle bir şey?