- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.161
Hosgeldin canim ilk sayfa bilgileriniMerhaba kızlar Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim bizlere bağışlasın bndeee varimm
Hoşgeldin aramıza canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim bizlere bağışlasın bndeee varimm
Öncelikle geçmiş olsun şekerim, diğer taraftan çok sevindim senin adına, umarım görmeyiz bi daha kırmızıları..merhaba kızlar. sadece ise gidip gelebiliyorum..ne evle ne oglumla bile ilgilenemiyorum. hasta oldum bide iki gundur.
carsamba doktora.gittim
embriyo olusmus dedi. hareket.ediyordu
.kalp atisini da duyduk. sesini de acti dinledim. kanamam cok sukur daha devam etmedi. kirmizi olmasi sebebiyle dr devam ederse.progestan kullanmak gerekir gelirsin hemen demisti. ilk dusugumde progestan onermemisti. heralde kalp atisi duyulmadigindan o donem oyle yapmisti. kese duzenliymis. simdilik bi sıkıntı yok. dinlen dedi. is disinda dinleniyorum.
merhaba canım bnde 200 mg sabah bir aksam bir alıyorum. Birde 3 günde bir toplamda 3 ıgne vurulucam.Sadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Simdi mi kullanmaya başlamak lazım
Kilo almaya başladıkça 3. Ay gibi başladım. Elime katı kalde nohut kadar alıyordum, elin sıcaklığı ile zeytinyağı gibi cıvıklaşıyor sürüyorsunuz. Vücut emiyor zaten silmeye yıkamaya gerek yok. Zaten çatlamamak için tek şart vücudu nemli tutmak, susuz kalırsa toprak gibi çatlar. Bol bol su içip, günde 2 kez duş almış duştan sonra da kakao yağı sürüp yatmıştım ya da ne işim varsa knu yapmıştım. Zaten beyaz çikolata gibi kokuyor ve dediğim gibi aktarlarda 5-10 liralık bir şey.Ne zaman başladın canım kakao yağı normal yağ gibi mi emilimi nası ki kullanışlı açısından yani
Günaydın canım, tebrik ederim, inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olur.. Önceki kayıpların için üzüldüm, acaba sebepleri neydi?
Açlık bende de fena, midem kazınıyo resmen, dün gece 12ye gelirken kalktım yedim valla
Tesekkurler canim açıklama icin hafta sonu alayımKilo almaya başladıkça 3. Ay gibi başladım. Elime katı kalde nohut kadar alıyordum, elin sıcaklığı ile zeytinyağı gibi cıvıklaşıyor sürüyorsunuz. Vücut emiyor zaten silmeye yıkamaya gerek yok. Zaten çatlamamak için tek şart vücudu nemli tutmak, susuz kalırsa toprak gibi çatlar. Bol bol su içip, günde 2 kez duş almış duştan sonra da kakao yağı sürüp yatmıştım ya da ne işim varsa knu yapmıştım. Zaten beyaz çikolata gibi kokuyor ve dediğim gibi aktarlarda 5-10 liralık bir şey.
amin insallah Allah razı olsun hayırlı cumalarKızlar hepimize hayırlı cumalar. Şimdi hepimiz için Meryem süresi okuyacağım Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah civcivlerimize
Amin canim.sagolasin. Allah kabul etsin.Kızlar hepimize hayırlı cumalar. Şimdi hepimiz için Meryem süresi okuyacağım Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah civcivlerimize
Bu 6.haftalara ne oldu bilmiyorum. Ben de ayni durumdayim. Umarim saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza. Allahim bu cuma saati dualarimizi kabul et...ss_sinem tesekkurler. ins gormeyiz.kimse gormez
izne ayrilip dinlenmeyi planliyordum ama is yerim sıkıntı cikariyor. bulanti zamanlarini olsun evde gecirebilsem. uykular yetmiyor zaten. kanamam olursa rapor alcam artik. riske atmayayim.
sana da hayırlı cumalar canımKızlar hepimize hayırlı cumalar. Şimdi hepimiz için Meryem süresi okuyacağım Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah civcivlerimize
Ah bacim ben 2 haftadir oyleym mutfagin yanindan gecemiyorm apt.dan gelen kokuat bile oldurck bni sudan baska birsey icemiyodum yataktan kalkip koltuga yatiyodum bir de asiri derece de hamilelige bagli gaz wardi karnimda deli gibi aciyodu esim.isten geldikten sonra yapiyodu yemekeri 1 ogun yiyiyodum.onu da cikartiyodm dr soyledm bulanti icin ilac yazdi onu ictigimde rahatliyorm icmezsem yine ayni oluyorm 3 kilo werdimKızlar benim mide bulantilari bugün çok artmaya başladı ve acayip kokular rahatsız ediyor eşim yapıyor bütün yemekleri mutfaga giremiyorum yinede koku öldürcek beni sizde başladı mı koku hassasiyeti
Gaz olabilir cnm benimde oyleydi uykhlarimdan uyaniyodm.acidan dra gittigimde dr keseyi bile gorememisti gazdan muhtemelen.ondandirKizlar benim karnim cok aciyo yaa yirtilacakmis gibi daha once hic boyle bisey basima gelmedi. Cok gergin. Nasil canim aciyo