- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.201
hımm hamile kalmadan önce yapılıyordur dimi bak onu hiç düşünmemiştim ben. ama bence sen yinede bir sor
Hemen özgeçmişimi bildireyim sizlere:)
3.5 yaşında bir kızım var.
6 ay önce 12 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu
Şimdi ise yeniden hamileyim Allahm birdaha evlat acısı vermesin inşallah hiçkimselere, sonra da bana..
rabbim kucağında göstersin inşallah miniğini
hoşgeldin hayırlısı olsun canım.eklerim tabi canım ama istersen tabloya göre tam ver bilgileriniMerhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde sat 26 ocak. 2 kasım tahmini doğum tarihi benide listeye eklerseniz sevinirim. Bu arada 1 haftadır kahverengi lekelenmem var. Doktor dinlen dedi. Umarım birşey olmaz. Böyle bir şey yaşayan varmı tavsiyeleriniz neler?
canım istersen sende 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver ekleyeyim senide listeyeHemen özgeçmişimi bildireyim sizlere:)
3.5 yaşında bir kızım var.
6 ay önce 12 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu
Şimdi ise yeniden hamileyim Allahm birdaha evlat acısı vermesin inşallah hiçkimselere, sonra da bana..
kızlar aramıza hoşgeldiniz hayırlısı olsun inşallah ilk sayfadaki tabloya göre bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyeyim
hayırlısı olsun canım haftaya karnından görünür hiç merak etme değerin gayet güzelKızlar bende bugün ilk ultrasonografi muayenemi oldum.4. Haftamin son gunu B-hcg değerim 1505 cikti:).Minigimi henüz goremedik karindan baktı Dr um. ..bi ara bisey gordum sanki şurda ama kacirdim o goruntuyu dedi.Alttan görünür ama irritasyona gerek yok haftaya gel dedi.
Benide ekleyebilirsiniz artık listeye:)
Canm bebeğimi kaybetmişimamara47 canım nasılsın hayırlı haberler ver bize insaAllah Rabbim seni ve bebegini korusun
Amiiiinnnn inşallah canım benimmbende 5+2de gördüm canım inşallah sende göreceksin
InsaAllah kuzumİnşallah canım sağolasın
Ahh kuzum ben de aynıyım daha kese de kalp atışı da görmedim. Ben de çok korkuyorum ilk gebelikte benim de sata göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Rabbim bu sefer hayırla sağlıcakla kucaklarimiza almak nasipmetsin bize tekrar evlat acısı yasatmasinKızlar bu benim ikinci hamileliğim ve çok korkuyorum ilkinde 12haftada kürtaj oldum kalp durması sonucu Allah'ım kimseye yasatmasinçok.zor bunda belirti uykum var hep yatıyorum halsizim kokular perişan ediyor beni kağıt havlu kokarmi o bile aklımı başımdan alıyor ama aşırı yorgunluk da cabasi. Bunlar korkutmuyorda beni aynı şeyleri yaşamak bir kayıp daha vermek kürtaj masasına yatmak Allah'ım kimseye yasatmasin rabbim bize bağışlasın yavrumu
Kuzummm inan çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun sabır versin ne dicemi bilmiyorum ama senicok iyi anliyorumCanm bebeğimi kaybetmişimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
@ss_sinem teşekkür ederim canim 5+3 oluyoruz USG ye göre maalesef sat bilmediğim için sadece ultrason hesaplamasına göre gidiyorum ilerde gerçi degisecek haftalar bebeğin kilosuna boyuna göre şu kadar haftalık görünüyor diyorlar en iyisi kendime sat belirleyeyim şimdidenMinikKelebegimm teşekkür ederim canım benimde eşim çalışıyor saat 16.00 a kadar. arabamız burda olsaydi is çıkışı ggidebilirdik onla doktor saat akşam beşe kadar çalışıyor artık şehir otobusuyle gidip geleceğim bı sure hiç sevmem ama bebiş için deger tüm zorlu sartlar :)