2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hemen özgeçmişimi bildireyim sizlere:)
3.5 yaşında bir kızım var.
6 ay önce 12 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu
Şimdi ise yeniden hamileyim Allahm birdaha evlat acısı vermesin inşallah hiçkimselere, sonra da bana..

rabbim kucağında göstersin inşallah miniğini

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza benimde sat 26 ocak. 2 kasım tahmini doğum tarihi benide listeye eklerseniz sevinirim. Bu arada 1 haftadır kahverengi lekelenmem var. Doktor dinlen dedi. Umarım birşey olmaz. Böyle bir şey yaşayan varmı tavsiyeleriniz neler?

hoşgeldin hayırlısı olsun canım.eklerim tabi canım ama istersen tabloya göre tam ver bilgilerini lekelenme bende hiç olmadı ama olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana

canım istersen sende 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver ekleyeyim senide listeye

Kızlar bende bugün ilk ultrasonografi muayenemi oldum.4. Haftamin son gunu B-hcg değerim 1505 cikti:).Minigimi henüz goremedik karindan baktı Dr um. ..bi ara bisey gordum sanki şurda ama kacirdim o goruntuyu dedi.Alttan görünür ama irritasyona gerek yok haftaya gel dedi.
Benide ekleyebilirsiniz artık listeye:)

hayırlısı olsun canım haftaya karnından görünür hiç merak etme değerin gayet güzel bilgilerini 1. sayfadaki tabloya göre ver hemen ekleyeyim

Kızlar bu benim ikinci hamileliğim ve çok korkuyorum ilkinde 12haftada kürtaj oldum kalp durması sonucu Allah'ım kimseye yasatmasin çok.zor bunda belirti uykum var hep yatıyorum halsizim kokular perişan ediyor beni kağıt havlu kokarmi o bile aklımı başımdan alıyor ama aşırı yorgunluk da cabasi. Bunlar korkutmuyorda beni aynı şeyleri yaşamak bir kayıp daha vermek kürtaj masasına yatmak Allah'ım kimseye yasatmasin rabbim bize bağışlasın yavrumu

Ahh kuzum ben de aynıyım daha kese de kalp atışı da görmedim. Ben de çok korkuyorum ilk gebelikte benim de sata göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Rabbim bu sefer hayırla sağlıcakla kucaklarimiza almak nasipmetsin bize tekrar evlat acısı yasatmasin

Canm bebeğimi kaybetmişim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah nasip değilmiş allahım sağlıklı ömür oğluma versin Allah'a emanet olun hayırlı sağlıklı dogumlar
Kuzummm inan çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun sabır versin ne dicemi bilmiyorum ama senicok iyi anliyorum

Haklısın canım 9 ay katlanacak her şeye Allah kolaylık versin her anlamda hepimize. Benim eşim gece gidiyor çalışmaya o konuda sıkıntım yokta, onu evde kızımıza bakıcı olarak bırakıyorum İlk muayenmde hepimiz gittik kızımız rezil etti bizi, çok hareketli her yeri kurcalıyor. Artık ona anneyle gezmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…