- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.121
Geçmiş olsun canım nasıl oldun kanaman ne durumdaHerkese gunaydin. Bugun raporluyum yatiyorum.
Evet canım oğlumda da 4 aya kadar bayağı çektim sanırım buda aynı olacak(( leblebi falan iyi diyolar yiyomusun canim. Oglunda da bulantin falan olmusmuydu.
Kizlar bu kakao yagini vucut emmiyo mu. Peceteyle silin denilmis. Geri sileceksek nasil is goruyoo zaman.
Herkeste olmaz ki canım dua ette olmasınKızlar şu bulantıya acayip takmis durumdayim neden bulantim yok diye diye bi hal oldum yaa
oh ne güzel dinlen bol bolHerkese gunaydin. Bugun raporluyum yatiyorum.
Tebrik ederim canım inşallah sağ Salim alırsın bebişini kollarınaHerkese merhabaa :))) kan degerlerime gore hamileyimmcumartesi randevum var tekrardan daha once iki dusuk yasadigim icin biraz endiseliyimm rabbim hepimizin yardimcisi olsunn :)
Ben 200mg sabah akşam kullaniyodum ama doktor ilacımı değiştirdi şimdi..Sadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Kesin adet. 2 ay oncede boyle oldu
günaydın kızlar :))
kızlar ya çok kötüyüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorumbende bir abla var evlerden ırak düşman başına güya gece rüya görmüş onu anlatıyor bana nasıl moralimi bozdu hamile kadına yapılır mı bu
ya tamam görür görmez değilde çat diye anlatılmaz ki ne biçim ablasın sen dikkat et kendine dersin nasılsın bugün dersin valla sabah sabah moral falan kalmadıBOZMA CANIM MORALİNİ YA görmezden gel lütfen üzme kendini
Ne görmüş kiya tamam görür görmez değilde çat diye anlatılmaz ki ne biçim ablasın sen dikkat et kendine dersin nasılsın bugün dersin valla sabah sabah moral falan kalmadı
Hayır olsun şekerim ne görmüş ki? Bu arada rüyaların iyi ve kötü2yorumu olur ve herzaman iyiye yorulmalidir..kızlar ya çok kötüyüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorumbende bir abla var evlerden ırak düşman başına güya gece rüya görmüş onu anlatıyor bana nasıl moralimi bozdu hamile kadına yapılır mı bu
Gunaydin canim ayni durumdayiz hem gerginlik hem aci hem sislik. Daha once de bahsetmistim kizima hamileyken 3 aylikken gobegim boyleydi. Bunda daha simdiden acayip sisti. Sonunu dusunemiyorum.günaydın kızlar
kızlar benim karnım şişti resmen 4 aylık hamile gibiyim siz ne durumdasınız?
Ben dupfhaston kullaniyorum sabah aksam bu da.progestan aslinda ama doktorum digerinin yan etkisi cok oldugu icin bunu verdiSadece peceteye gelen hafif kahverengi lekelenme hala var. Kasiklarim da agriyor. Progestana devam. Bir an once bitsin artik. Progestan alan arkadaslar kac mg ve gunde ne kadar aliyorsunuz?
Canım geçmiş olsun, senin Yanlış hatırlamıyosam bikaç gün once adetim başlıyo demistin, o zaman doktora gitmemis miydin? Adet olduğuna emin misin?Adet oldum