2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar şu bulantıya acayip takmis durumdayim neden bulantim yok diye diye bi hal oldum yaa

Sukretmelisin haline bulantı cekenler ne durumdalar haberin var mi. Belani mi ariyon bosver bulantiyi keyfine bak hamilelegin tadini cikar.

Herkese merhabaa :))) kan degerlerime gore hamileyimm cumartesi randevum var tekrardan daha once iki dusuk yasadigim icin biraz endiseliyimm rabbim hepimizin yardimcisi olsunn :)

Hayirli olsun canim. Insallah acin tekrarlanmaz rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder. Hosgeldin aramiza.

[

Bugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Bende hep esimle gitmistim oncekinde ama bende bunda hep tek gitmek zorundayım.

ss_sinem teşekkür ederim canim 5+3 oluyoruz USG ye göre maalesef sat bilmediğim için sadece ultrason hesaplamasına göre gidiyorum ilerde gerçi degisecek haftalar bebeğin kilosuna boyuna göre şu kadar haftalık görünüyor diyorlar en iyisi kendime sat belirleyeyim şimdiden MinikKelebegimm teşekkür ederim canım benimde eşim çalışıyor saat 16.00 a kadar. arabamız burda olsaydi is çıkışı ggidebilirdik onla doktor saat akşam beşe kadar çalışıyor artık şehir otobusuyle gidip geleceğim bı sure hiç sevmem ama bebiş için deger tüm zorlu sartlar :)

Anladım şekerim, hadi bakalım doktora git gel de yaz hemen buraya merakta bırakma bizi

Gormezden gel hayatim. Huyu boyle demek ki. Tabii bu hassas donemde daha cok etkilendin. Ruyayi iyiye yor. Hayir olsun insallah.

Selam hanımlar
Günaydınnnnn...
Benm dr hala beta hcg takibi istiyor. Salı kan verdim dün kan verdim ctesi de kan ver dior . Acaba hala riskli miyim. İlk değer 109 ikinci 332 çıktı. Sizce sebebi ne olabilir
Benim Dr da istedi kuzum. İcin rahatsa verme ben düşünmüyorum cumaya randevu aldım insaAllah keseyi görürüz değere de o zaman bakılır herhalde

Gunaydin canim ayni durumdayiz hem gerginlik hem aci hem sislik. Daha once de bahsetmistim kizima hamileyken 3 aylikken gobegim boyleydi. Bunda daha simdiden acayip sisti. Sonunu dusunemiyorum.
ya ne olacak sonumuz
Bugün doktor kontrolu var çok heyecanlıyım tek gideceğim ondan heralde hep eşimle giderdik ilk hamileligimde :)
hayırlı haberlerle gel canım

Gazdan dolayida bence sislik var bendede mide gobek bir.oldu resmen
ay bir an önce bitsin bu gaz olayı

merhaba kızlar. sadece ise gidip gelebiliyorum..ne evle ne oglumla bile ilgilenemiyorum. hasta oldum bide iki gundur.

carsamba doktora.gittim
embriyo olusmus dedi. hareket.ediyordu
.kalp atisini da duyduk. sesini de acti dinledim. kanamam cok sukur daha devam etmedi. kirmizi olmasi sebebiyle dr devam ederse.progestan kullanmak gerekir gelirsin hemen demisti. ilk dusugumde progestan onermemisti. heralde kalp atisi duyulmadigindan o donem oyle yapmisti. kese duzenliymis. simdilik bi sıkıntı yok. dinlen dedi. is disinda dinleniyorum.

birsey soracaktim size. gebelik testlerini yaptir 15 gun sonra gel dedi. benim.dr docent oldugu icin.muayenesi biraz pahali geliyor bana. 10 gun icinde kontrol suresinde gitsem olur mu sizce? ilk hamileligimden bu yana zaman gecti baya.bu detaylari unuttum.

canım oğlumda 6 ay bulantı çetim bunda tık yok aman maşallah diyelim çok zor bi durum yaşayan bilir sakın takma
Evet canim insallah biz sansli kesimizdir
Herkeste olmaz ki canım dua ette olmasın
Ama bazen geçte başlayabiliyor bulantılar inşallah sende olmaz
Nasılsın canım bu arada randevun ne zaman
Bugun 7+1im çok şükür. Sanirim 6.haftada basliyo genelde. Şükür iyiyim canim sali aksam randevum heyecan cook:) sen nasilsin neler yapiyosun?
Şu evhamı bi atabilsem keyfe basliycamda:) haklisin canim her halimize bin şükür Allaha emanet bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…