- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 34
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.021
Aaaa merhabalar tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Dün sizin de adet gunuzmuydu kan testi yaptirdiniz mi??Beni de ekler misiniz tahmini doğum tarihi 22 kasım 2017
Bizimle bir olan bir minnak dahaTelim bozuldu ara ara kendine geliyor kizlar okuyabildiklerime ben de yazayim salidan beri pembe lekelenmem var doktor yerlesme kanamasi dedi dun de degerim 2 kat artis gostermis eşim takip ediyor zaten.
Yediklerim de sabah uyaninca bir bardak süt iciyorum haslanmis yumurta domates peynir yesil zeytin biraz da yeşillik
Ben onceden 2 ögün yerdim artik az az ama sık ögünler yiyorum gün icinde ceviz findik tüketiyorum portakal suyu iciyorum iyotlu tuz kullanin bebegin zekasina faydaliymis bebegim cooook zeki olsun istiyorumm :))
Bulantilar icin de limonlu soda iyi geliyormus bir deneyin isterseniz benim bulantim yok henüz sadece halsizlik var.
Amin canim insallah ben de ona hukuk anlatiyorum bebegim bak boyle oluyor diye :)) annesiyle mulakata girecek bebegimmm bir an once dogsun istiyorum cok sabirsizim :)) senin bulantilarin basladi galiba erkendenBizimle bir olan bir minnak dahabenim minigimi ben hergün okula götürüyorum şimdiden başlasın eğitim şart canım ben de ceviz çekirdekli üzüm kayısı kefir yoğurt süt tüketiyorum şifa olsun civcivlerimize
Ne kadar fiyatı acaba ??BENDE LIERAC 200 ML SİPARİŞ VERDİM ilk gebeliğimde popomo sürmeyi unuttum sadece orası çatladı
bende lierac sipariş ettim başlarım 2 aylık olunca sanırım
ben baya pahalı diye biliyorum ablam kullanmıştı 2 sene önce 200 tldi sanırımNe kadar fiyatı acaba ??
Ne kadar fiyatı acaba ??
Biz de oturduk civcivim le tarih çalışıyoruz tembel anne atanamadık hala simaç için uğraşıyor bi yandan da ücretli öğretmenlik yapıyorAmin canim insallah ben de ona hukuk anlatiyorum bebegim bak boyle oluyor diye :)) annesiyle mulakata girecek bebegimmm bir an once dogsun istiyorum cok sabirsizim :)) senin bulantilarin basladi galiba erkenden
Sanırım ben badem yağı ve zeytin yağı kullanacağımben baya pahalı diye biliyorum ablam kullanmıştı 2 sene önce 200 tldi sanırım
Sanırım ben badem yağı ve zeytin yağı kullanacağım
Olalalaa145 CANIM 200 ML
Olalalaaaslında normal kremler hele ki iyi kremler biraz pahalı oluyor. Bakalım birazcık büyüsün civcivim ben de o zaman başlarim
Bunları kaydedeyim hep insaAllah lazım olacakPREGNECARE KREM KULLANMIŞTIM İLK GEBELİĞİMDE HİÇ ÇATLAĞIM OLMADI o daha uygun
Aynen canımbende hemen başlamıcam azcık kilolar alınsın bakalım ondan sonra başlarım
Sanırım ben badem yağı ve zeytin yağı kullanacağım
Degerin guzel artmis canim insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimizaBiz de oturduk civcivim le tarih çalışıyoruz tembel anne atanamadık hala simaç için uğraşıyor bi yandan da ücretli öğretmenlik yapıyorevet canım ben hala inanamıyorum bulantımin koku hassasiyetimin olmasına ilk gebeliğimde 5 hafta bittikten sonra başlamıştı. Bu arada benim değerim pazartesi 24.20 çıktı bugün de 134.08 çıktı çok şükür değerimiz nasıl sence teyzesi
Kesinlikleaynen canım doğadan gelen güzellik
Evet canım benim dün yemekten sonra sodaya limon sıktım içtim. Okulda şu götürüyorum içinde limon ve kayısı olan birazcık kabızlık sıkıntım vardaDegerin guzel artmis canim insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza
Bende sadece halsizlik var allahtan hep evdeyim istedigim zaman dinleniyorum.
Bulanti icin de yazdim limonlu soda kraker leblebi iyi geliyor diyorlar.
Canim kabizlik bende de var aksamdan suya kayisi atiyorum sabah da suyu icip kayisiyi yiyorum bir de kasiklarimda kramp oluyor bende salidan beri pembe lekelenme var yerlesme kanamasiymis.Evet canım benim dün yemekten sonra sodaya limon sıktım içtim. Okulda şu götürüyorum içinde limon ve kayısı olan birazcık kabızlık sıkıntım vardahalsizlik ben De de çok var tüm gün okulda ayakta çok yoruluyorum insaAllah canim mulakati hayırlısıyla geçersin ben de atanır im insaAllah hayırlısıyla. İnsaAllah civcivlerimiz nasibiyle gelir