2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Hosgeldin canim aramiza. Hayirli olsun. Ilk hamileligim demissin ne kadarlik yavrun

Canimmm senin adina çok sevindim, benim icin umut oluyosun.. Beni de doktorum haftaya çağırdı kalp atışı için, insallah o gune kadar bi sıkıntı yasamam ve hayırlısıyla ben de duyarim.. Bu arada bana doktorum crinone ismimde vajinal jel verdi, bi aparatla içine sokup sıkıyorum, sen herhangi bi ilac kullaniyo musun? Ya da yapmaman gereken seyler hakkında biseyler dedi mi doktor?

Ben daha yarın gidicem canim ama karar vermedim hiç de bilmiyorum hangi doktor hangi hastane tavsiye edermisin dünya doğumu peki
Arkadaşım merhaba, hayırlı olsun hamileliğin.. Ben de diyarbakirdayim, ben genesiste deniz beye gidiyorum, aslında mahmut beye gitcektim ama istediğim tarihte dolu olduğu için mecbur deniz beye almıştım.. Ben sonraki kontrollerimi büyük ihtimalle mahmut beye kaydircam çünkü ona giden ve çok memnun olan arkadaşlarım var kendisi doçent.. Bi de memorial da yunus bey varmış bi arkadaşım da onu tavsiye etti, çok konuskan bi doktormus herseyi detayli anlatiyomus bu bence pozitif bi özellik, senin doktordan ne beklediğine bağlı, sonuçta memnuniyet biraz göreceli..

Canimm bana progestan dewam dedi çok yorma kendini dedi ama rapora falan gerek görmedi bende haftaya gidicem asil kalp atisi icin haftaya cok net duyulur muş seninde büyük ihtimal haftaya cok net duyulur allahın izniyle canım

Seninle günlerimiz ayni heralde Bendede az az kahve rengi lekelenlenmeler geldi bende bugun doktor randevum vardı söyledim yerlesme lekelenmesidir dedi kalp atışını gösterdi dinletmedi bir problem görunmuyor dedi haftaya kontrolumuz var hepimiz icin hayırlısı

Aa evet canım tarihlerimiz ve yasadiklarimizda benziyor :) bende haftaya gidicem iple çekiyorum bugün o kalbinin pit pit ina saatlerce bakabilirdim canım benim 2 gündür ciddi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor bugün çok kötü başim döndü var mı sende de

Sanırım ben badem yağı ve zeytin yağı kullanacağım
Ben kakao yağı kullandım, aktardan 10 liraya sabun gibi aldım, 9 ayda bitmemişti ve 30 kilo almama rağmen sıfır çatlağım oldu. Şiddetle tavsiye ederim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…