- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 38
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.061
Hamileligin ilk 3 ayinda folik asit alinmali diye biliyorum canim sen yine de arastir istersen daha once ne kadar aldin
Canım hamile kalmadan 2 ay kadar önce başlamıştım aslında ama son zamanlarda çok dokunmaya başladı gastrit reflü ne varsa azdı midemde sürekli kusmaya mide ağrısından kıvranmaya başladım. Mecburen bıraktım yani en azından düzgün beslenebiliyorum şuan.
İÇİYORUM CANIM AKŞAMA ÇAMAŞIRLARIMIDA ÜTÜLEYEYİM günlük ped taktım bakalım hijyenik olsun diye
Merhabalar arkadaşlar,ben de bugün öğrendim hamile olduğumuİlk hamileliğimde de böyle bir grup vardı ve her gün merakla bakıyordum.Şimdi de hemen katılmak isterim.Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Teşekkür ederimmm.4 yaşında bir oğlum var.Bakalım bu minik ne olacakHosgeldin canim aramiza. Hayirli olsun. Ilk hamileligim demissin ne kadarlik yavrun
Ben daha yarın gidicem canim ama karar vermedim hiç de bilmiyorum hangi doktor hangi hastane tavsiye edermisin dünya doğumu pekiCanım ben işyerime yakın diye dağkapıdaki dünya doğum hastanesine gittim. Sen nereye gidiosun
Kesinlikle patiksiz dolaşamıyorum ben deKızlar ayaklarım çok usuyor ya zor isiniyo siz de de oluyor mu gebelikle alakası var mı ki
Canimmm senin adina çok sevindim, benim icin umut oluyosun.. Beni de doktorum haftaya çağırdı kalp atışı için, insallah o gune kadar bi sıkıntı yasamam ve hayırlısıyla ben de duyarim.. Bu arada bana doktorum crinone ismimde vajinal jel verdi, bi aparatla içine sokup sıkıyorum, sen herhangi bi ilac kullaniyo musun? Ya da yapmaman gereken seyler hakkında biseyler dedi mi doktor?Kızlar benim yine açık pembe akıntım oldu koştum doktora şükür hiç bi sıkıntı yok dusuk tehlikesi gozukmuyor dedi veee bebişimi ve yolk sacini çok net gördüm hatta kalp atisni da cok minik de olsa gorduk ama soyle bebegin ic kisminda pit pit atan bi bolge olarak haftaya cok net duyulur dedi ben net goruyorum ama senin gormen biraz zor olabilir dedi ama gordum minigimin kalbi atiyor ve o buyuyor rabbime sukurler olsun çok sağlıklı büyümüş dedi doktor kese güzel hiç bi bozulma yok ama kese büyüyüp kendine yer actigi için olurmuş böyle kanamalar 2 ped dolumu olmadigi ve dolu dolu kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor benim gibi kanamasi lekelenmesi olanlara fikir olsun dedim
Arkadaşım merhaba, hayırlı olsun hamileliğin.. Ben de diyarbakirdayim, ben genesiste deniz beye gidiyorum, aslında mahmut beye gitcektim ama istediğim tarihte dolu olduğu için mecbur deniz beye almıştım.. Ben sonraki kontrollerimi büyük ihtimalle mahmut beye kaydircam çünkü ona giden ve çok memnun olan arkadaşlarım var kendisi doçent.. Bi de memorial da yunus bey varmış bi arkadaşım da onu tavsiye etti, çok konuskan bi doktormus herseyi detayli anlatiyomus bu bence pozitif bi özellik, senin doktordan ne beklediğine bağlı, sonuçta memnuniyet biraz göreceli..Ben daha yarın gidicem canim ama karar vermedim hiç de bilmiyorum hangi doktor hangi hastane tavsiye edermisin dünya doğumu peki
Canimm bana progestan dewam dedi çok yorma kendini dedi ama rapora falan gerek görmedi bende haftaya gidicem asil kalp atisi icin haftaya cok net duyulur muş seninde büyük ihtimal haftaya cok net duyulur allahın izniyle canımCanimmm senin adina çok sevindim, benim icin umut oluyosun.. Beni de doktorum haftaya çağırdı kalp atışı için, insallah o gune kadar bi sıkıntı yasamam ve hayırlısıyla ben de duyarim.. Bu arada bana doktorum crinone ismimde vajinal jel verdi, bi aparatla içine sokup sıkıyorum, sen herhangi bi ilac kullaniyo musun? Ya da yapmaman gereken seyler hakkında biseyler dedi mi doktor?
Seninle günlerimiz ayni heralde Bendede az az kahve rengi lekelenlenmeler geldi bende bugun doktor randevum vardı söyledim yerlesme lekelenmesidir dedi kalp atışını gösterdi dinletmedi bir problem görunmuyor dedi haftaya kontrolumuz var hepimiz icin hayırlısıKızlar benim yine açık pembe akıntım oldu koştum doktora şükür hiç bi sıkıntı yok dusuk tehlikesi gozukmuyor dedi veee bebişimi ve yolk sacini çok net gördüm hatta kalp atisni da cok minik de olsa gorduk ama soyle bebegin ic kisminda pit pit atan bi bolge olarak haftaya cok net duyulur dedi ben net goruyorum ama senin gormen biraz zor olabilir dedi ama gordum minigimin kalbi atiyor ve o buyuyor rabbime sukurler olsun çok sağlıklı büyümüş dedi doktor kese güzel hiç bi bozulma yok ama kese büyüyüp kendine yer actigi için olurmuş böyle kanamalar 2 ped dolumu olmadigi ve dolu dolu kanama olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor benim gibi kanamasi lekelenmesi olanlara fikir olsun dedim
Aa evet canım tarihlerimiz ve yasadiklarimizda benziyor :) bende haftaya gidicem iple çekiyorum bugün o kalbinin pit pit ina saatlerce bakabilirdim canım benim 2 gündür ciddi mide bulantısı ve baş dönmesi oluyor bugün çok kötü başim döndü var mı sende deSeninle günlerimiz ayni heralde Bendede az az kahve rengi lekelenlenmeler geldi bende bugun doktor randevum vardı söyledim yerlesme lekelenmesidir dedi kalp atışını gösterdi dinletmedi bir problem görunmuyor dedi haftaya kontrolumuz var hepimiz icin hayırlısı
Leblebi ye canjm birde çubuk kraker ye burada bir arkadaş limonlu soda da iyi geliyor diyordu denemek lazımKızlar ben çok fenayım ya midem çok bulanıyor yerimden kalkamıyorum
Ben kakao yağı kullandım, aktardan 10 liraya sabun gibi aldım, 9 ayda bitmemişti ve 30 kilo almama rağmen sıfır çatlağım oldu. Şiddetle tavsiye ederim herkese.Sanırım ben badem yağı ve zeytin yağı kullanacağım
Simdi mi kullanmaya başlamak lazımBen kakao yağı kullandım, aktardan 10 liraya sabun gibi aldım, 9 ayda bitmemişti ve 30 kilo almama rağmen sıfır çatlağım oldu. Şiddetle tavsiye ederim herkese.
Aynen canım lahana gibi çorap patik katkatKesinlikle patiksiz dolaşamıyorum ben de