- 2 Kasım 2015
- 129
- 155
- 32
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.041
merhaba kızlar beni de eklermisinizYaş :29 Diyarbakır son adet tarihim 15 Şubat 2017 muhtemel doğum tarihi 22 Kasım 2017 başlangıç kilom 63 ilk hamileliğim
Rabbim korusun sizi canım. Benim de dün çok fena bel kasık ağrım oldu tuvaletimi yaparken de zorlandım korktum biraz. Ama çok şükür iyiyim şuanda. Bol bol dinlen canım yorma kendiniCanim kabizlik bende de var aksamdan suya kayisi atiyorum sabah da suyu icip kayisiyi yiyorum bir de kasiklarimda kramp oluyor bende salidan beri pembe lekelenme var yerlesme kanamasiymis.
InsaAllah canıminşallah bende adımı yazdırırım buraya :)
hoşgeldin aramıza hemen ekliyorum senide listeye hayırlısı olsun inşallahmerhaba kızlar beni de eklermisiniz
yas 25 İzmir son adet tar. 03.02.2017 muhtemel dogum tar. 11.11.2017 kilo 55 ilk gebelik
Canim sen bana ozelden yazmissin telim bozuk bazen ara ara duzeliyor adete 2 gun kala idrar testinde ogrendim hamileligimi ayni gün kan testi de yaptirdim orda da cikti.inşallah bende adımı yazdırırım buraya :)
Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.Rabbim korusun sizi canım. Benim de dün çok fena bel kasık ağrım oldu tuvaletimi yaparken de zorlandım korktum biraz. Ama çok şükür iyiyim şuanda. Bol bol dinlen canım yorma kendini
Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.[/QUO
tuvalete kolay çıkmak için klozette otururken ayaklarınızın altına tabure gibi bir yükselti koyun. çok kolaylaşıyor.Iste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Bio-oil o markayı da çok duydum ben kullananlar memnun hepbirde şimdi aklıma geldi bio-oil i de çok öneriyorlar kızlar instagram kullandığım zamanlarda hep görüyordum çok memnun olan varmış
pregnacare bende hiç işe yaramadı hiç memnun kalmadımPREGNECARE KREM KULLANMIŞTIM İLK GEBELİĞİMDE HİÇ ÇATLAĞIM OLMADI o daha uygun
Canım zeytin yağı da cok iyi geliyor ben de bugün daha iyiyim çok şükür insaAllah herşey hayirilisiyla yolunda gider. Dr sana bir daha ne zaman gel dediIste kabizliktan dolayi ikinma ihtiyaci oluyor ya bebegime bir sey olmasin diye onu cozmeden icim rahat etmeyecek allahtan kayisi bana iyi geldi bir de lifli besinlerle besleniyorum . Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Selam canım bnm adet günüm 14 mart idi. İlk beta hcg 109 çıktı. Bugünki ise 332 çıktı. Bulantım lekelenme vs bişi yok. Kasıklarımda ağrılar var ve göğüs uçlarım hassas. Ayrıca çok yorgun hissediyorum. Senin değerlrr kaçtı cnmAaaa merhabalar tahmini doğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Dün sizin de adet gunuzmuydu kan testi yaptirdiniz mi??
Canım mrb bende diyarbakirdayim muayeneye gittin mi acaba hangi hastane doktor önerin var miYaş :29 Diyarbakır son adet tarihim 15 Şubat 2017 muhtemel doğum tarihi 22 Kasım 2017 başlangıç kilom 63 ilk hamileliğim
Kızlar arkadaşım ilk gebeligin de bebe yağı ve Mecit efendi kakan yağı kremi kullanmış hix çatlagı yok bende bebe yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmayı düşünüyorum pahali kremlere para vermeyin ne kadar doğal dense de kimyasal onlar sanki yapregnacare bende hiç işe yaramadı hiç memnun kalmadım
Canım ben işyerime yakın diye dağkapıdaki dünya doğum hastanesine gittim. Sen nereye gidiosunCanım mrb bende diyarbakirdayim muayeneye gittin mi acaba hangi hastane doktor önerin var mi