en kullanışlı bebek arabası inglesina trilogy. fiyatı yüksek ama eger imkanınız varsa onu tavsiye ederim. tek elle katlanıp ileride baston gibi kullanılabilecek tek travel sistem araba bu. 1 sene sonra gidip tekrar baston almak zorunda kalmamak için biz bunu seçtik.
stylo marka çantaları yakından gördüm, bana çok naylonumsu ve ucuz göründü, skip hop ve okiedog markalar kaliteli ve kullanışlı. görüntü olarak da özellikle okiedoglar çok şık.
mobilya olarak çilek’in büyüyen beşikli bir modelini tercih ettik. yılların markası, muhatabın belli. o yüzden onu tercih ettik. öbür türlü kurumsal olmayan mobilyacılar insanın başına dert oluyor, geç getiriyor, yanlış ölçü yapıyor, malın arkasında durmuyor, sonra uğraş dur.
ateş ölçer ben de braun almayı düşünüyordum ama çok şikayet var hakkında; yanlış ölçtüğüne dair. weewell ve loobex gibi markaların da ateş ölçerleri var ama adamların uzmanlığı bu değil. o yüzden medikal şeyler üretmede uzman olan medisana veya beuer marka alından temassız ölçer bir alet almayı düşünüyorum.