- 18 Kasım 2012
- 1.052
- 1.348
Hayirli olsun canim bat kac gun gecmisti?Kan sonucum 1543,92 yani 5 haftalik hamilemiyim ve haziran annesi olucam insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim bat kac gun gecmisti?Kan sonucum 1543,92 yani 5 haftalik hamilemiyim ve haziran annesi olucam insallah :)
5 gun gecmisti canim ama belirtilerim vardi.en fazlasida uyku oldu kafami kaldiramiyorum halaHayirli olsun canim bat kac gun gecmisti?
Kucagina aldigin gunleri de gor inşallah canim hayirli olsun tekrar :)5 gun gecmisti canim ama belirtilerim vardi.en fazlasida uyku oldu kafami kaldiramiyorum hala
Kisisel bilgilerinizde, kendi ozelliklerinizi hani seciosunuzya , goz rengi fln , orada kan bagisi kisminin altinda hemen, hamilelik takvimi diye yazioKızlar bu hamilelik günlüğünü nasıl ekliyorsunuz?
Kisisel bilgilerinizde, kendi ozelliklerinizi hani seciosunuzya , goz rengi fln , orada kan bagisi kisminin altinda hemen, hamilelik takvimi diye yazio
Tesekkurler canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahKucagina aldigin gunleri de gor inşallah canim hayirli olsun tekrar :)
Ay ben aşermeye basladim cok erken degil mi ya..
Ne çekiyor canın?
Soyle hemen getirelimAy ben aşermeye basladim cok erken degil mi ya..
Soyle hemen getirelim
Bana oluyo usume geliyo bi sonra sicak basiyo ayaklarim genelde sogukKizlar ates basmasi oluyo mu sizde de
En iyisini yapmisin benim de midem bulaniyo ama canim her seyi istiyo gozumun onunden pasta borekgeciyo ama ev yapimi :)))Butun sosyal medya hesaplarimi kapattim. Zamanımı artik harcamak istemiyorum. Kizim uyurken giriyordum cogunlukla ama artik onu da yapmiyorum. Tek baktigim yer burası sadece. Bikkinlik geldi artik hep ayni seylerden.
Bu arada hamile oldugunuzu ailelere soylediniz mi benim esim ve yakin iki arkadasim biliyo sadece
Evet canim aynen bi sicak basiyo sonra usume geliyo filan.dedim.yine.mi hastalaniyorum acaba ama.demek.ki.olabilen seyler imisBana oluyo usume geliyo bi sonra sicak basiyo ayaklarim genelde soguk