- 18 Temmuz 2014
- 297
- 251
sitem etmeni gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası arkadaşım. Gereksiz bir alınganlık gösteriyorsun. Sana daha önce de bu gecikmeyle ilgili yorum yapmıştım zaten. Böyle bir şikayet yaşamayan, başına böyle bir şey gelmeyen biri de "haklı olarak" sana yorum yapamayabilir. Yalan yanlış şeyler yazmasından sessiz kalması zannımca daha mantıklı değil mi? Kişi bilgisi olduğu konu hakkında konuşmalı netice de. Bilgisi olmayanlar da iyi dileklerini ilettiler sana. Rabbim umarım yardımcın olur. Bebek olabilir daha öncede dediğim gibi. Başka bir şey de olabilir. Bunu en iyi dr lar bilebilir. Kendimden tekrardan örnek verecek olursam 3. gün kan sonucum 0 çıktı. 8. gün 380 çıktı. senin de öyle bir şey olabilir. Umarım gönlünden geçeni ömrüne hayırlı eylemiştir Rabbim. İyi günler.kızlar ya reglim 10gün gecikti yine test yaptım yine yok çizgi
yarın dr gidicem inş bi sorun yoktur. netten bakıyorum kist falan çıkıyor. kimse de cevap vermiyor 1-2 arkadaş sağolsun veriyor. bu grubu pek sevmedim. 2017 mayıs annelerinden bile bana mesajla hal hatır soran var. hamilelik bu ay oluştu mu ne alemde diye soranlar var.
2016 nisan anneleri desen hamilelik döneminde ve şimdi bebeklerimizi büyütürken hala çok sıkı sohbetlerimiz.
şuna inanıyorum ya bazen bazı gruplara gerçekten iyi ilişkiler kurabileceğin insanlar geliyor. ben öğretmenim ve bazen bazı sınıflar çook enerji dolu öğrencilerle dolu oluyor. tıpkı onun gibi.
size eleştirim bu ve umarım anlarsınız! iyi hamilelikler size...