2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bence pek bilmiyorum ama bebek yoksa kürtaj yapılırmı. Belki ilaç iğne falan yapar. Söktürücü diyorlar. Dediğim gibi bende pek anlayamadım. Ama dualarımız seninle.
Ben olsam hemen başka bir doktora görünürdüm.
Ha bu arada devlet hastanesinde tahlil yaptırmaya gittiğimde doktor yanımda bir hastayla konuşuyordu. 8 haftalık olmuş kalp atışını dinlemem lazım ama bebeği göremedim dedi. ona boş gebelik demişti. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım.
Çok üzüldüm.
 
çok geçmiş olsun, dualarımız seninle
 
Amin canım. Benimde kanamam oldu bayağı fazlaydı. Gece jel progestan gündüzde hap olarak vajinadan kullandım 2 haftadan fazla. Çok şükür toparladı. Baş ağrısı çok yapıyor yalnız bir de mide bulantısı. Bol su iç ve dinlen. Tabi çocukta varmış şimdi sende o da biraz zor ama rabbim yardım eder..
 
çok geçmiş olsun, dualarımız seninle

Teşekürler kızlar saolun şükür elimden geldiğince dinleniyorum kızımda çok zorlamıyor sanırım oda hissediyor 28 aylık artık
 
Kızlar kursa gidiyorum ben. Geçen hafta ilk kez katıldım. Doğumda etkili hormonları anlattılar. Başka şeylerde vardı tabi beslenme psikoloji. Ama içlerinde en önemli olanları yazmak istiyorum. Sizce kalıcı olup sürekli ulaşabilmemiz için 1. sayfadaki ilk mesaja yazıp hemde paylaşayım mı yoksa arada mı yazayım?
Sizlerinde böyle tecrübeleri varsa onları da ekleriz. Ne dersiniz?
 
Teşekürler kızlar saolun şükür elimden geldiğince dinleniyorum kızımda çok zorlamıyor sanırım oda hissediyor 28 aylık artık
O bıdırıklar herşeyi hissediyor..
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bir kızın varmış çok şükür o sana güç verecektir
 
Canım kesinlikle sayfa aralarında kaybolmasın . senin yazacakların bizler için önemli.hem 1.sayfada tablo bölümünde hem de burada gittikçe paylaşsan çok güzel olurdu tabi zor gelmezse sana.
 
yaa kızlar şoklardayım .
benim eşim hiç çocuk istemezdi. 3 yıl hiç düşünmedik.
düşündüğümüz anda da oldu.
yani eşime çok şaşırıyorum.
sürekl arayıp bebiş nasıl iyi mi sen ıyı mısın kusuyon mu gün boyu soruyor.
hayır normalde çok iyi biridir ama bebiş konusunda katıydı...
ne bileyım o duygu bıle farklı demekki.,
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…