2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Kuzenin ayni ben mis. Ama artik oyle yapmayacagim.
Sizleri takipteyim
 
Kesinlikle bizşm sorunumuz gaz sancısı, conformil hiç bir yerde yok, depolarda tükenmiş o yüzden mama ddğiştirdik ve bu hallere düştük. Feci bir gaz var bebekte, şu zamanlar geçsede rahatşasak ya
Inş geçer güzel anne sen stres olmamsya bak cnm inş. kuzu ne haldedir anlıyorum 2 oğlum da gazlı şuan bebişte günlük yaşıyorum az kaldı 2 3 aya atlatacaz inş.
 
Insallah. Bebek acikinca unutturma sansi olmuyo zaten sirf o yuzden emzige alistirdim. Dr kiloyu cok almaya devam ederse kusmasi gazi artar refluye cevirir demisti o yuzden elimden geldigince aralari actim. Simdi dd az kilo alinca demek ki bebek ne zmn isterse emecek engellemeyelim diyo. Bi orta yolu tutturamadik ama seninki daha doğru bosver. Bebek istiyosa emsin var ki ihtiyaci istiyo kesmemek lazimmis
 
Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sende rahim ağzı yetmezliği grubundaydın dimi?yanlışsam düzelt mutlaka belki ordaki başka birinin nickiyle karıştırıyorumdur..
Evet canim hamileligim zor ve sıkıntılı sureclerden gecti bende seni biliyorum ççok şükür kavuştuk yavrularimiza benim rhaim agzi ile ilgili bi sikinti olmadi hamileligimde kareciger enzimleri dolayisiyla erken doğum oldu
 
Bnm oglum hic emzik almamasina ragmen
2,5-4 ay arasiemme konusunda sikinti cikarmisti
Kafasini geriye atiyor, agliyordu. Tutturamiyordum memeyi agzina
Uykuda veriyordum sadece
Sonradan duzeldi
Hic unutmam ogle arasi geldim eve emzirmeye, uyumamis. Anneme bagirmistim neden uyutmadin diye. Uzmustum kadini.
Emzirememistim. Uyuttum emzirdim. İse gec kaliyordum cok stres olmustum.
Yani demem o ki donemsel bisey olabilir
 
Bende tam bilmiyorum ama kötü gösterme dedi bikac kişi . Sanırım başka şeyler görüyorlar.
Günaydın canım, baktırma diyenler sallamış :)
Bütün oyun halılarında, anakucağı oyuncağı herşeyde ayna bulunuyor, öyle olsa koyarlar mı hiç, bebek kendini görünce sakinleşiyor ve kendini keşfediyor. Emin olmak için tekrar ararştırdım kesinlikle böyle yazıyor kaynaklarda. Bir tanede alıntı aldım, seninle paylaşıyorum, kaçma aynalardan aksine daha çok vakit geçir, başta çok afallıyor seni hem orada hem yanında görünce çok şaşıracak ama zamanla alışıyor ve anlıyor..
"Günümüzde uzmanlar bebeklerin aynaya bakmasını şiddetle öneriyor. Kendini keşfetmesi için anne ile ayna karşısında zaman geçirmek bebeği geliştiren faaliyetler arasına koyuyor. Gözlerini elini bacağını göstererek tanıtmak ve dokundurmak bu faaliyetin içindeki minik örnekler.."
 
Inş geçer güzel anne sen stres olmamsya bak cnm inş. kuzu ne haldedir anlıyorum 2 oğlum da gazlı şuan bebişte günlük yaşıyorum az kaldı 2 3 aya atlatacaz inş.
Günaydın :)
2-3 ay değildir ya :)
3. Ayda bitecek, geçecek diye telkin ettim hep, daha fazlasını yüreğim kaldırmıyor :)
 
Selam, yok canım bugünlerde huyları böyle heralde. Son 2-3 gündür kafayı yedirdi bana, mama veriyorum biberonla almıyor, meme veriyorum 2-3 dk emip bırakıyor. Önceden biberonla çok mutluydu, şimdi istemiyor bir iştahsız gibi yada ben aç bu çocuk tribine girdim bilemiyorum.
 
beatrices günaydın canım, nasıl oldunuz?
Gece' nin ateşi düştü mü, iyi mi?
Günaydın canım, sabahı sabah ettik, arada yine 38,5'u geçti ama şimdi daha iyi. 37,5 dolaylarında. Mahvoldu çocuk ateşten, ben de hastayım zorlandık:)
Analık böyle zamanda öğreniliyormuş:)
Çocuğu benimki kadar ateşlenen var mı bu aşı yüzünden? Hatta bir bacağı da şişmiş? Doktor normal dedi ama...
 
beatrices geçmiş olsun,bizim daha aşı vaktimiz gelmedi ama seninkini görünce gözüm korkmadı değil..
@zehrayalcin87 bana da aynanın kötü olduğunu söylemişti biri.batıl inançtır muhtemelen,hatta bizim kızın sarılığı geçmediği için aynaya çok bakıyorsunuz ondan olabilir demişlerdi.. ya da şimdi aklıma geldi de ayna enerjiyi geri yansıttığı için de demiş olabilirler. Ama öyle olsa da keyfi yerindeyken bakabilirler demek ki :)
 
Ay evet biliyorum sen ozamanlar girmedin ben seni çok merak etmiştim pazartesi sonuç alıcaktın sonra yazmadın bidaha ama ozaman daha erkendi gebeliğin 36ya kadar dayanmışsın çok sevindim..bende 37+6da doğım yaptım
 
Yaa kaç gündür okuyorum ama bir türlü yazamıyorum,köye kv deye geldim haftasonuna kadar burdayım..cümbür cemaat pek fırsat olmuyor yazmaya..

Oyun halısı konuşulmuş ,ben piyanolu olandan almaya niyetlenmiştim hatta pazar günü onun için çıktık ama başka bir işimiz çıkınca kaldı.. salı günü de babam elinde oyun halısıyla çıkageldi,şirkete hediye gelmiş bu benim torunun işine yarar herhalde demiş almış gelmiş.. bondigo serüven ormanı getirdiği,acaba o yeterli mi piyanoluyu mu alsam bilemedim..sanki tekmeleme olduğu işin piyanolu daha iyi olur gibi geldi.. bu arada benim kız o kadar nasip ki böyle görünce ağzım açık kalıyor,ne almaya niyetlensem hep Ayağımıza geliyor
 
Maşallah nazar değmesin :)
 
Bana hurafe gibi geldi açıkçası hergün bakıyo, oyun halısında kendine bakıp gülücükler veriyor. Kendini yalnız hissetmiyor..
 
Ya inş dediğin gibi olağan geçici bi durumdur. Emziği bırakmak istemiyorm çünkü ancak onla uyutabiliyorum. İnternette de 2-3. Aylarda memeyi reddetme olabilir filan die gördüm. Umarım bebişlerimiz bir an önce eski halkerine döner..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…