- 21 Ağustos 2010
- 266
- 80
Selam bizim doğum tarihleri ayni canım. ben bugün gidiyorum doktora bakalım gorebilcezmi atışları :)Çok teşekkür ederim :) 2 gündür yatıyorum ilaç alıyorum, inşAllah geçecek. Bir de keratayı görüp kalp atışını duysam rahatlicam :)
Bu da cok guzelmis bak yapabilirim bende bundan :)Zigzag bende istiyorum. Ama ben bunu bitirince yelek öreceğim ondan sonra zigzag. Bak bu örneğe bayıldım
Benim su anda ordugum bunun gibi:)Evet bu da cokkk tatli:)
Bende öyle bir kaç tane video buldum ama benim sorunum ya yalnış orersem de işte yalnış olursa yalnış gitcek nasıl duzeltirim ben onu . Bir kaç kere başıma geldi ip kaçtı falan tüm uğrasim çöpe gitti duzeltemedim çünkü bir daha.Sana tavsiyem youtube dan videolar izle Damlacim. Ben ilmek atmayi bilmezdim oyle ogrendim :) cok keyifli oluyo. Simdi popcorn battaniye basladim. Cicek bahcesi gibi :)
Aramıza hoşgeldin,safa getirdin
Ay çok güzell, imrendim valla. Artık teyzelerim falan yapar herhalde bir kaç birşey bana..
Hımm ben uygulamayı indirmiştim.normal netten girmeliyim demek. teşekkürler cnm
Ağızdan al dedi doktor bir tane aldım çarpınca başka içmedim lekelenmem yok bugün şükür tekrar olursa vajinal kullanırımBana Olmadi Alakasi varmidir Bilmiyorum ama ben vajinal kullaniyorum,,Hap olarak Yutunca Bu belirtiler gözükebiliyormus,,Sen nasil kullaniyorsun??
Hayırlı olsun Rabbim kavuştursun güzel güzel haberler alın inşAllahBende bir pkolu olarak mucizevi hamileliğimi yaşıyorum. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin benimki de geç döllenme sanırım yarın kesemiz için dr e gideceğiz
FarKli or degisik degisik kullansinlar tontisler :) ikiz diye her seylerini ayni yapma ya :)Hii tamm canim.ustteki vidyodakinden bende ormustum.cok zevkli ormesi.stres atiyo insangerci benimki ikiz aynisindan mi ormek lazim di mi:)
Hayirli olsun canim.hosgeldin :)Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Listenize beni de eklerseniz sevinirim :) Son adet başlangıcı 06 Eylül 2016 7 haftalık hamileyim. 63 kilo ile başladım. 13 Haziran muhtemel doğum tarihi. İlk çocuğum. Çok istedik Rabbim verdi elhamdulillah 2 eylül evlilik tarihim :) Allah olmayanlara da nasip etsin.
Ona bende baslayacagim cinsiyeti bekliyorum. Penye ipten sepet paspas falan cok yaptim pusete de baslamak istiyorum sus olarak bi tane minicik yaptim :)hamişler merhaba,
ne güzel yapabiliyorsunuz, aslında bende az çok biliyorum ama cesaret edemiyorum, işten çıkıp eve gidince uzanıyorum, bende nette gördüm puset yapmışlar çok hoşuma gitti, penye ipten yapılıyor
benimde ikiz ama ben hep aynı giydirmeyi düşünmüyorumHii tamm canim.ustteki vidyodakinden bende ormustum.cok zevkli ormesi.stres atiyo insangerci benimki ikiz aynisindan mi ormek lazim di mi:)
amin tatlım inş hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşHayırlı olsun Rabbim kavuştursun güzel güzel haberler alın inşAllah
benimde ikinci hamileliğimGuzel annele4 merhaba. Bende araniza yeni katildim gecmisi pek okuyamadim temmuz 2014 annelerindenim. Ikinci hamileligim yeni ogrendim ve cok mutluyum oglum 27 aylik oglum var adi ruzgar baska ikinci hamileligi olab varmi