- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 34
Bu mol gebelik mi oluyor şimdi? Çok ilginç ya umarım sağlıkla kurtulur bebegin bu illetletten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mol gebelik mi oluyor şimdi? Çok ilginç ya umarım sağlıkla kurtulur bebegin bu illetletten
Bende bu sabaha kadar hafif hafif tiksinme seklindeydi yemek sonrasi ya da genel olarak kokulardan. Ama bu sabah servise binmeden oyle bir bulantim oldu ki soguk soguk terledim kendimi tuttugum icin,zor geldim is yerine. hala da bulaniyor ve yemek gormek istemiyorum 7+3 haftalik gebeyim bu arada. Dun doktoruma 'midem cok bulanmiyo kusmadim ben hic' demistim o da 'herkeste ayni seyretmez bak sende goguslerinden cok sikayetcisin demisti. Sormaz olaydim aninda bastirdi :))Kızlar Günaydın. Benim hafiften bulantilar başlıyor galiba sizin kaçıncı hafta başladı? Ben 5+0 im
Rica ederim ne demek ❤ aklıma bunlar geldi. Baska sorular da olursa cevaplamaya hazırım ben hemencok aydinlatici olmus canim eline saglik
Ben henüz kimseye söylemedim.bi tane düşügüm oldugu için yine aynı şeylerin olmasından korkuyorum.cinsiyeti belli olduktan sonra ailelere söyliycez.bir kız yada bir erkek torun geliyo diye.bi tane cok şükür kızım var.inş ikinci hayırlı saglıklı bi erkek olurKizlar cevrenize ve ailelerinize hamile oldugunuzu soyledinizmi
Nazar degdirdin yok yere kendine :) öyle oluyor genelde hamilikte de bebekte de. Bende ilay ne zaman çok güzel uyur desem 1 hafta bozuluyor uyku düzeni . Benim bulantılar azaldı artik cok şükür. Hayatıma devam edebiliyorum artık. Koku hassasiyetim var bitekBende bu sabaha kadar hafif hafif tiksinme seklindeydi yemek sonrasi ya da genel olarak kokulardan. Ama bu sabah servise binmeden oyle bir bulantim oldu ki soguk soguk terledim kendimi tuttugum icin,zor geldim is yerine. hala da bulaniyor ve yemek gormek istemiyorum 7+3 haftalik gebeyim bu arada. Dun doktoruma 'midem cok bulanmiyo kusmadim ben hic' demistim o da 'herkeste ayni seyretmez bak sende goguslerinden cok sikayetcisin demisti. Sormaz olaydim aninda bastirdi :))
Insallah bir daha yasamayiz oyle birseyi. Benim de basima geldi ve bu gebeligimde 8.haftaya nasil geldim bi ben biliyorum bir de Allah. Insanin eli yureginde oluyor. Doktor dunku kontrolde 'en son kalp atislarini duymustuk dimi?' dediginde 'birsey mi olmus? Yok mu kalp atisi?' diye sicradim yatarken.Yok kuzum bu gebeliğim daha kalp atışı duyulmadı daha erken kiz bu ikinci gebeliğim ilki 8 haftalikken kalp atışı durmuştu onu dedim ben
sağlıklı bebisler alırız kucağımızaInsallah bir daha yasamayiz oyle birseyi. Benim de basima geldi ve bu gebeligimde 8.haftaya nasil geldim bi ben biliyorum bir de Allah. Insanin eli yureginde oluyor. Doktor dunku kontrolde 'en son kalp atislarini duymustuk dimi?' dediginde 'birsey mi olmus? Yok mu kalp atisi?' diye sicradim yatarken.
Ama insallah saglikla dogacaklar. Guzel haberler almak dilegiyle :)
Hi tamm canim.o jelden bende de var da doktora derim progestan olmazsa onu kullanrm o zamn.daha once kullanmistimmEvet canim crinone jel adi. Progestanin jel hali gorevi ayni
Burada bebeği bulup çekti. elindeki aleti çevirdikçe etrafında üzüm salkımı gibi şeyler gördük. inş kurtulacak yavrum.Bu mol gebelik mi oluyor şimdi? Çok ilginç ya umarım sağlıkla kurtulur bebegin bu illetletten
Evet çok güzel kese :)ne guzel kese dimi ??
Kac mm ?
Bende 5+1 im bulantı yok da göğüs hassasiyeti var başından beri.Kızlar Günaydın. Benim hafiften bulantilar başlıyor galiba sizin kaçıncı hafta başladı? Ben 5+0 im
canım ,zencefil bulantıya iyi geliyormuş.taze zencefil .bir bak netegünaydın kızlar. bulantılarınız çıkarmalarınız başladı mı ? ben dünden beri çok kötüyüm ne yediysem 5 dk içinde çıkarıyorum, akşam eşim zorla 3 kaşık çorba içirdi 3 dk sürmedi çıkarmam. yakınmak için değil ben razıyım herşeye de korkmaya başladım bebek beslenemeyecek diye.
sağol cnm ama düşünce bile çıkarıyorum şu an hayatta yiyemem.canım ,zencefil bulantıya iyi geliyormuş.taze zencefil .bir bak nete
Insallah bir daha yasamayiz oyle birseyi. Benim de basima geldi ve bu gebeligimde 8.haftaya nasil geldim bi ben biliyorum bir de Allah. Insanin eli yureginde oluyor. Doktor dunku kontrolde 'en son kalp atislarini duymustuk dimi?' dediginde 'birsey mi olmus? Yok mu kalp atisi?' diye sicradim yatarken.Yok kuzum bu gebeliğim daha kalp atışı duyulmadı daha erken kiz bu ikinci gebeliğim ilki 8 haftalikken kalp atışı durmuştu onu dedim ben
Soguk almisim cok fenayim ya