- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
4 gün gecti canım amin inşallah salı günü gidecem doktora 2 gün de gecmiş olur hem kan testi tekrarlanacakyaSüper allah hepimizi sağ salim kavuştursun minik meleklerimize hemen Dr randevusu al cnm kaç gün geçti adetin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün gecti canım amin inşallah salı günü gidecem doktora 2 gün de gecmiş olur hem kan testi tekrarlanacakyaSüper allah hepimizi sağ salim kavuştursun minik meleklerimize hemen Dr randevusu al cnm kaç gün geçti adetin
Gecmis olsun canim. İnşallah olmaz hayırlısı AllahimCanim.insallahhh bir kac gun sonra her sey.duzelir guzel.sonuclar alirsin..senin icin simdi gidip baktim.eski.ultrason kagidima.gecen yil kasim ayinda kurtaj olmustum bende canim normalde 7 ve 8 haftalik ikizlerim vardi ama.kalp atisi alinamadi malesef..ultrason kagidimda 6+3 biri crl 5 mm digeri 6+1 crl 3.5 mm yaziyo.ve kalp atisi yok yaziyo canim..ben beklemistim kurtaj dedikler halde 4 5 gun belki canlanma olur diye ama olmadi malesef ..insallah sende boyle.bir.sey olmaz canim rabbim.hayirlsi ni.versin..
Bende anlamıyorum . ilk bozuk dediklerinde bebek yoktu simdi emriyo oluşmuş kese bozuk olmasina ragmen. Bi kalp atışı kaldiBu sekilde olan bir arkadaşım var. Şuan 6+2 de ve kalp atisini duyamadilar. Haftaya duyamazsak kürtaj demiş doktoru ben başka doktora daha gitmesini söyledim. Oda gidecekmiş zaten. Ama anlamadım ben bu şekil bozukluğunu. Ne alaka yani düzelmeyen bir şey mi? Bebek saglikliysa hani duzeltirdi her şeyi. Bence onu da düzeltir
Bakalim doktor ne dicek haftaya cuma gününu bekliyorum..3 eylülde evlenmen hamile kaşmana engel değil ki . Yumurtlama döneminde evliymişsin zaten.
Peki sonuç olarak ne yapıcaksın.
Hakkında hayırlısı olsun yavrum ya.
Miden ne durumda? Hix bulantı yok mu? Bana gittiğim tüm doktorlar midemin bulanmaya başlayıp baslamadigini sordu. Mide bulantısı, tiksinme ve yemeklerden öğrenme gibi şeyler bence kalp atisiningöstergesiBende anlamıyorum . ilk bozuk dediklerinde bebek yoktu simdi emriyo oluşmuş kese bozuk olmasina ragmen. Bi kalp atışı kaldi
Kesemin şekli bozukmus. Yuvarlak değil girintili çıkıntılı. Emriyo göründü ama kalp atışı yok.
Canım çok sıkkın benimle aynı durumu yaşayan veya cevresinde duyan var mı???
Moralmen bittigim
Canim.nasil bir liste olcak.hangi bilgiler gerekli oluyoListemizi yarın öğlen guncelleyecegim. Ancak yarına kısmet oldu. Bilgilerinizi yarın öğlene kadar özel mesajla bana bildirirseniz sevinirim. Bildiren arkadaşlar oldu onları da yarın ekleyeceğim. Ne yazık ki uykularım yeniliyorum. Çok yorgun olduğum için her gün erteliyorum bu liste olayını. Bir tek liste mı? Günlerdir bloguma yazı yazamıyorum adam akıllı kitap okumuyorum. Ne zaman bitiyordu bu yorgunluk hamilelikte acaba? Bitse de az da olsa enerjim kavussam valla
Hakkımızda hayırlısı rabbimden çok istiyoruz hepimizde ama olmuyorsada bi bildiği vardır nediyim ... sen olumsuzluklara bakma herkeste olcak diye bi şart Yok .. güzel güzel git bebeğinin kalp atışını dinleYarin doktora gidicem ve o kadar endiseliyim ki.. bu grupta gercekten cok fazla kotu durumla karsilastim. Psikolojim bozuldu..
İlk sayfaya bakalırsın. Orada gerekli bilgiler yer alıyor. Olmadı başka zaman yeniden ekleme yapacağım zaten ama bu yorgunlukla her gün bilgisayarı açamıyorumCanim.nasil bir liste olcak.hangi bilgiler gerekli oluyo
Bu grupta fazlaca mevcut neden bilmiyorum ama hepimiz aynı aya toplanmisiz sanki.Yarin doktora gidicem ve o kadar endiseliyim ki.. bu grupta gercekten cok fazla kotu durumla karsilastim. Psikolojim bozuldu..
Hic biri yokMiden ne durumda? Hix bulantı yok mu? Bana gittiğim tüm doktorlar midemin bulanmaya başlayıp baslamadigini sordu. Mide bulantısı, tiksinme ve yemeklerden öğrenme gibi şeyler bence kalp atisiningöstergesi
Insallah canimIlk defa duydum boyle bi seyi. Insallah saglikla bebegine kavusursun canim..
Hakkımızda hayırlısı rabbimden çok istiyoruz hepimizde ama olmuyorsada bi bildiği vardır nediyim ... sen olumsuzluklara bakma herkeste olcak diye bi şart Yok .. güzel güzel git bebeğinin kalp atışını dinle
Bu grupta fazlaca mevcut neden bilmiyorum ama hepimiz aynı aya toplanmisiz sanki.
Yarın haber ver gelince meltemsmh içini ferah tut, inşallah güzel haberlerle dönersin. Kalp atışı için gideceksi dimi?
Ben de perşembeyi bekliyorum..
Kan tahlilimda 3-4hafta hamile gozukuyorum..
Doktor adet günüme bakarak 6 haftalık falan oldgumu söyledi..
Adet olduğum gün ben evli değildim. 5 gün sonra evlendim o zamanda devam ediyordu zaten..
Mantık bulamıyorum
Hangisine bakılır??
Sacma geliyo bana ozaman evli bile değilim...Son adet tarihi dikkate alinir.