Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence acile git. Kimyasal olabilir. Hamileymissin çünkü bildiğin. İlay da bu şekilde ogrenmistim ben gebeliğimi
TM ben gıdım bıBence acile git. Kimyasal olabilir. Hamileymissin çünkü bildiğin. İlay da bu şekilde ogrenmistim ben gebeliğimi
Kıyamam ya. Diğer yaptığın testler negatif çıkmasa kanaman var derdim ama bu kimyasal olmuş bence. Ya çok üzüldüm. Varken yok olmuş sanırım. Bence acile git sen bor şekilde baksınlar için rahatlar benceVe herkes hamılesın dedı carsamba doktorumda randevum vardı ama bu sabah kan geldı ve adete gırdım sızce ne ya bılen yokmu
Sen bu testi 20 gün önce yaptım dimiTM ben gıdım bı
Bilmiyorum ki sana ne yaparlar. Alttan muayene edebilirler.Alttan mı muane mı edıyolar
Attıgım foto adetımı bı gun gecmiştıbesirsu canım hamile olsaydın günün de geçmişse çift çizgi tam görünürdü stresten falan da gecikmiş olabilir hemen kötü düşünme bence için rahat etsin en yakın zamanda bir kadın doğumcuya git.
Yok bes gun onceSen bu testi 20 gün önce yaptım dimi
Adetlı adetlı bakarlarmı ya temızlım kendımı gıdım şimdı acıleBilmiyorum ki sana ne yaparlar. Alttan muayene edebilirler.
Benım anlamadığım bu kımyasal gebelıkse Dr a gıdım acıle degılse zaten beklım haftaya randevu alıcam kadın drundan
Nasıl anlayabılırım kımyasal olup olmadığını ılk testım buydu
Canim ben kimyasal gebelik yasadim.malesef..normalde adetlerim.cok.sancili degildir ama o zamn cok agrim olmustu karin kasik..bir de pihti sekilde.kanama.olmustu ve baya.yogun kanamaydi..sana da cok gecmis.olsun cnm hayirlsi olsun hakkinda..Kimyasal gebelık Nasıl anlaşiliyo kı Bıde kımyasalsa Dr gıtmeme gerek varmı yoksa adet gıbı gecıyormu baş donmemde cok var
Canim kanama icin igne veya ilac vermedi mi doktor..baska bir doktora mi gitsen acaba yaMerhaba kızlar tüp bebek ile hamileyim bugun trasnsferimin 20. Günü
5+2 günlük hamileyim ama 3 gündür kanamam ve sancım var kanamanın olduğu gün Dr gittim herşey normal haftaya gel keseye bakcaz dedi benim bugun sancım arttı adet agrısı gibi agrım var kanamamda adet kadar olmasada sürekli var ... nolacak bilmiyorum hamile olduğuma sevinemiyorum bile
Verdi cnm iğne vurundum zaten bisürü ilaçta kullanıyorum ama her geçen gün artıyor umudum kalmadı ama beklemekten başkada yapcak bşyim yok Çarşamba kese için gel demişti dr bu sancım artarsa yarın dr giderim sanırımCanim kanama icin igne veya ilac vermedi mi doktor..baska bir doktora mi gitsen acaba ya