2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
evet duydum canım lekelenmelerim de nokta kadar geliyor arada canım ,ben tsh için endokrin uzmanına gidiyorum her ay kontrol gerekliymış seninde ikizlerin olucakmış çok şanslısın :nazar:hayırlısıyla kucagına alırsın işallah canım
Aminnn canim.insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim..
 
Teşekkürler canım bol bol dinleniorum , ben sanki ilk haftalarda idrar ve vitamin testleri yapılıyor dıye biliyordum dr sormayı unutunca sizlere de sormak istedim . bebegin boyu 6 mm canım
Canim.idrar almisti benden ilk saglik ocagina gitmistim orda gerekli testleri istemisti.yuksek derecede enfeksiyon vardi ilac kullandim.gecmistur ins.pazartesi tekrar vermeyi dusunyorum idrar tahlili bakalim..simdi senin ve benim.muhtemel dogum tarihi ayni ya canim bebis 6 mm ne zaman gittiginde gormustun.benim 6+4 de biri 2.5 mm digeri 3.7 mm idi. Gerci ikizler olunca karsilastirma yapamam seninle artik di mi:) yani aksilik olsaydi doktorum soylerdi heralde di mi.
 
Ay derler ya eksi seyler genelde kizi cagristirir diye, benim en basindan beri kiz doguyor icime. Ne tehlikeler atlatiyoruz,kanamasi,agrisi... ama ne yalan soyleyeyim kiz cocuklarini da ayri bi seviyorum :) Su 3 ayi bi atlatalim sonra cinsiyet meraki baslayacak :))
Yeşim bende tam tersi oldu. İlaya hamileyken resmen limondan midem bulanıyordu ki ben limon yiyen birisiydim. Hamileligim boyunca ağzımi süremedim limona. Hep waffle aserdim :) ki 9 ay boyunca da sadece haftasonlari olmak üzere tepe tepe waffle yedim kemal ustadan :)

Kizlar anneannem erkekler daha hassas olur hemen leke kanama gelir kotu bir durumda ama kizlar daha siki tutunur ve dusuk de kizlarda cok daha az olur dedi soyle bir arastirdim da dogruymus gercektn de kromozomlarla ilgiliymis
Bak bu dediğin doğru olabilir. İlk hamileligum o kadar zor geçti ki. Aneannem kalcasini kırdı 8 haftalik hamileydim o zaman. 1 aya yakın hastanede anneannemin yanında kaldım. Tabi bu esnada çevremzde 7 kişi öldü. Her hafta pazar günü kara haber geliyordu bizin eve. Ağlamaktan artık helak olmuştum. En son en yakın arkadaşımın babaannesi vefat etti ertesi hafta benim anneannem vefat etti. Ve bir damla kanamam olmadı. Yani bu hamileliğimde böyle birşey yaşasam eminim çoktan kaybederdim bebeği. Bence de kız çocukları çok daha güçlü tutunuyor annesine.

Herkese tünaydın yeni gelen anne adayları hoş geldiniz :KK200:dun dr kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışlarını daha net gördük ama kese etrafında az bir kanama gördü bol bol dinlenecekmişim progestana devam ...benim dr sadece toksoplazma testi ve rubella yaptı başka testlerde yapılmasi gerekmiyor mu??
Kalp atışlarını duymana çok sevindim. Peki kanama için bir şey söyledi mi?

Medikalpark hast. Gitmeye karar verdin sanirim hangi drdan randevu aldin acaba canim
Bugün opera yasam hastanesine gideceğiz. Bu hastane bizim evimize çok daha yakın. 5m migrosun orada oturuyoruz biz. Bu hastaneden ve doktordan da memnun kalmazsam medicalparka gideceğiz. Doktorun ismi melek buyukkınacı ya gideceğim. Senin önerdiğin doktorun ismi neydi? Bir de ona bakayım.
 
Ela2411 Ela2411

Canım ya inan 1000 kere söyledim ben bu sayfayı yöneten insanlara. Dedim yapamıyorum nolur yardım edin ama kimse geri dönmüyor. Başka birilerinden daha yardım istemem gerekiyor. Bende listemiz olsun istiyorum ama kimse ilgilenmiyor bu sayfayla.
 
Burdaki lekelenme kanama haberlerinden o kadar çok etkilenmişim ki ruyamda kanamam oldugunu gördüm. Ay nasil üzülüyodum anlatamam. Uyanip rüya olduğunu anlayinca dunyalar benim oldu.
 
Ya beni de mahvediyor. İlay da var o ilaci içince mala bağlıyorum

Kişisel blogum. Yaşadıklarımı kitaplarımı buldugum bilgileri herseyi orada paylaşıyorum.


Bende bu sene ÖSS sınavına gireceğim. Açıktan çocuk gelişimi okumaya başlayacağım. 3 yıl sonra ukrayna ya tasinacagiz. Orada 4 yıllığa tamamlayacağım. Çocuk gelişimi en çok okumak istediğim bölümlerden birisi. Tam benlik yani. Zaten psikoloji okurken de cocuk psikolojisinde yüksek lisans yapmak istiyordum.
Üniversite mezunu isen ikinci universite hakkin var
Sinava gerek yok yani
 
Günaydın anneler.
Ben biraz hasta gibiyim. Grip oldum. Burnum fena.
İlaç alsam mı bilemedim. Henüz hiç kadın doğuma da gitmedim. Ay sonu için randevu aldım. Eski doktorumdan.

İlk hamileliğimde burayı bilmiyordum. Çok bilinçsiz bir hamilelik geçirdim. Şimdi birbirimize yardım ederiz hep.

Folik asir başlayım mı kontrolümü mü bekleyim?
Siz ne kullanıyorsunuz?
Sağlık ocağına gitmeli miyim?

Bu arada çok yazamıyorum, küçük mızmız bir bebeğim olduğu için. Beni de unutmayın lütfen
Gecmis olsun
Bol sivi alip meyve falan yiyerek atlatmaya calis cnm ya
Folikasite basla bence
 
Hepımıze teşekkür ederım işallah saglıkla kucagımıza alalım bebişlerımızı ben bişi cok merak edıyorum kızlar benım acayıp agrılarım var normalmı yanı dun cızgı sılık cıktı yarın gene tekrarlarım testı ve cok karnım agırıyo sizınde başta bole oldumu
Normal cnm agrilar
 
image.jpeg
Ah o silik çizgi yokmuuuuu :KK64:Benim ilk hamileliğimde de silikti uzun süre şimdi de aynı.İki günde bir tahlil yaptırıyorum çok şükür değerler normal yükseliyor ama çizgi hala silik.İnşallah bu sefer 3. ayımda falan yapacam bi test sırf iki çizgiyi aynı renk görebilmek için :KK58:
Cnm ilk gebeligimde silikti hcg 163 cikti
Simdiminde boyle
Ayni gun hcg 960 idi
Yani gorursun hcg yuksek oldugunda :)
 
image.jpeg image.jpeg
Tsekkur ederim seninde hayirli olsun saglikla al kucagina isallh ilk bebek mu senin
İkinci cnm
İlkinde boyle az belirgindiNasil aglamistim hemen buraya foto koydum
Kizlar analiz ettiler icim rahatlamisti ey gidi:)
İyiki burasi var
Simdiki supriz oldu
Oglum 23 aylik
Adetim bi gun gecti, supheli bir iliskim vardi
Aman bisi yoktur bosuna test yapmiyim dedim sonra ogluma kiyafet bakiyordum, bana bisi oldu ben anneyim ben biliyorum ben hamileyim dedim biraktim kiyafetleri gittim test aldim, isyerinde yaptim gorunce cizgiyi biliodum iste biliodum ben anneyim ben bilirim havasindaydim :)
Babamiza da bi hediye paketi ile supriz yaptik iste oaketimizde bu
 
Eki Görüntüle 1897660 Eki Görüntüle 1897661
İkinci cnm
İlkinde boyle az belirgindiNasil aglamistim hemen buraya foto koydum
Kizlar analiz ettiler icim rahatlamisti ey gidi:)
İyiki burasi var
Simdiki supriz oldu
Oglum 23 aylik
Adetim bi gun gecti, supheli bir iliskim vardi
Aman bisi yoktur bosuna test yapmiyim dedim sonra ogluma kiyafet bakiyordum, bana bisi oldu ben anneyim ben biliyorum ben hamileyim dedim biraktim kiyafetleri gittim test aldim, isyerinde yaptim gorunce cizgiyi biliodum iste biliodum ben anneyim ben bilirim havasindaydim :)
Babamiza da bi hediye paketi ile supriz yaptik iste oaketimizde bu
Ayyy cok hosss kiz valla ozendim benimde bi kizim Var 22 aylik Ve hamileyim isallh buda erkek olur yeter bi kiz bi erkek cok hoss seninde oglun Var isallh kiz olur yani istiyorsan Ve paket de cok hoss ya
 
image.jpeg Bu simdiki test adet gunu ertesi hg 960


image.png Bu da oglumun testi mart 2014, adet gunu hcg 163


Oglumunki ne kadar silikmis
Fotoyuda actigim konudan buldum:) burdakilere sormusum:) silik cikti diye
 
X