Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet:)Bugün biraz kasık ağrım oluyo. Sizde de var mı arkadaşlar
Hayırlı olsun canım... ne güzel olmuş.. inşallah sağ salim kucağıniza alirsinizGece kucağıniza yledim
Kızımızın kardeşi olacak dedim direk.
Şaşırdı, şaka yaptığımı düşündü. Sonra çok sevindi. Beni aldı kucağına, sarıldı sımsıkı. Ve bana yardımcı olacağını da ekledi
Benim de canım bi tatlı istiyo sonra yarım saat geçiyo kşi bişeyler olsa diyorum. Kerimcan gibi bişe mi doğurcam acaba
Hahaa niye kizz:)
Bana guzel gelio
Arapca ogrenmek gozumu korkuttu
Oglusumla cok zor:)
Ama cocuk gelisimi okuyaxagim mutlaka
Zevkli dersleri var:)
Kiizz ben tatli delisiyim. Normalde tabak tabak götürürüm ama onu bile istemiyor canim suan
Bulantı yaşamayalım da, idare edilir bi şekilde :)
Ben bulanti nedir bilmem cok sukur. Ama bazi yiyeceklerden tiksiniyorum yiyemiyorum hamilelik döneminde.
Senin de olmaz Insallah bulantin.
Ah canim. Cok guzel gecer Insallah hamileligin :) klişe olacak ama bu gunlerin tadini cokar cunku bebis dogunca hayatin tamamem degisecek :)İnşallah. Benim ilk hamileliğim zaten. Öyle değişik duygulardayım. 2 sene üç ay sonra hamile oldumu öğrendim. Bu kadar bekleyince de insan devamlı kendini dinliyo
Ah canim. Cok guzel gecer Insallah hamileligin :) klişe olacak ama bu gunlerin tadini cokar cunku bebis dogunca hayatin tamamem degisecek :)
Ya evet az çok farkındayım . Beş senelik evliyim. Baya bi değişcek. İnşallah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebeklerimize. Tek isteğim bu.
Bende ilkinde çok yiyordum tatlı hamurişi sonuç 29 kg kızlar dikkat edelim.ben bu sefer çok kilo almak istemiyorum tabiki öncelikli temennim çocuğumun sağlıklı sıhhatli olması
Hayır tek kese. Tek yumurtaCanim 2 kese mi var.. Ikisi ayni anda ilerlemeyebilir 1 2 hafta fark olabiliyormus aralarinda bebislerin.