- 13 Ekim 2016
- 26
- 8
Evet canim.ikiz olabilir.keseyi gormek.icin gittin mi
Kese tam net görünmedi
Iki doktora gittim ilk dr. Kesemin normal olmadığını düşük riskinin oldugunu söyledi. İkinci dr göremedi keseyi tam olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim.ikiz olabilir.keseyi gormek.icin gittin mi
Canim ben hem igne hemde vajinal jel kullaniyorum kanama oldugundan dolayi. Ayni gun 1-2 saat icinde kesti zaten bi anda kan geldi sonra leke gibiydi su anda Allaha bin sukur yok ama icimde hep bi korku...kahverengi lekesi gelenler vardı son durumunuz nedir birde 6+2 de Dr gitcem bugün keseyi gördü ama içinde bebeği göremedi 2 gün sonra görebilir mi kaçıncı haftada bebeği gördünüz ve kalp atışlarını duydunuz yakın tarihli olan arkadaşlar siz ne durumdasınız
Progestan mi?Ağızdan alınca baya yam etkisi oluyormuş. Ben vajinadan alıyorum bir nevi mecburum bu ilacı almaya. Umarım geçer artık agrin o zaman ya. Keseyi görmesi iyi birşey ama
Kac haftalik cnmKese tam net görünmedi
Iki doktora gittim ilk dr. Kesemin normal olmadığını düşük riskinin oldugunu söyledi. İkinci dr göremedi keseyi tam olarak
Selamlar :) basta bende sormustum arkadaslara ama tek kese tek bebek su anda. Neden bilmiyorum ama gorulebiliyor bazen sari cisimcik diyolar progesteron uretimi icin,o da olabiliyomus. Doktor soylerdi diye tahmin ediyorum. Ama eger ikiz olursa ne tatli olur saglikla olsun Allah verir kolayligini :)Merhaba kızlar,
Dün gittim bende doktora hcg yükselmiş 1315 olmuş vajinal ultrasonla keseyi gördü ama henüz bebek görünmüyor 10 gün sonraya randevu verdi bir aksilik olmazsa bebekte görünür umarım hatta kalp atışlarını bile duyarız herhalde. Ama Kafamı karıştıran birşey oldu eve geldikten sonra ultrason kağıdına baktığımda doktorun işaretlediği kesenin yanında 2. Bir kese görünüyor sanki. Gerçi doktor birşey demedi ama bir anda korktum 2 çocuk fikrine yeni alışırken ya 3 se diye korkmadım değil
Kac haftalik cnm
Degerlerin nasil
Masallah sana ve kuzunaBen daha hamile olduguma tam kanaat getiremedim ya. Silik cizgiden baska belirti yok :) bulanti da gecti. Halsizlik de olmasa hamile degilim dicem.
Doktora gidince moda girerim herhalde tam anlamıyla
Cnm ben 5000 6000 den sonra kese gozukuyor diye biliyrm2/3 haftalik deger 11 ekimde 1444 iken 12 ekimde3691 oldu canım
Cnm sende mi normal dogrdunHimm demek benim de belim ve kasigim ondan agriyo aynen ilk gebeligimde hcbi yerim agrimamisti cok iyiydim simdi belim oturunca da yaktayken de agriyo ancak yatinca gecio ama öğretmenim de mecbur ayakta durcm su 3ayimiz bi gecseydi
Bence bekle canim problem yoktur.insallah .kanaman yoksa düşük olayi da olmaz insallah canim sagliksiz gebelik ise zaten.vucut onu dusukle atiyomus ama.insallah oyle birsey.yoktur saglikla ilerler gebeligin canimKese tam net görünmedi
İnşallah canımBence bekle canim problem yoktur.insallah .kanaman yoksa düşük olayi da olmaz insallah canim sagliksiz gebelik ise zaten.vucut onu dusukle atiyomus ama.insallah oyle birsey.yoktur saglikla ilerler gebeligin canim
Hafaya gidebilirsin kesen gorunur:) folik asite baslaBir de ben hala doktora gitmedim. Ne zaman gitsem ki
Cnm blogun ne ile ilgiliHoşgeldin sende aramiza :) geçmiş olsun bu arada
Hadi hayirli ins sikinti olmazÇarşamba gel kalp atışını dinleyelim . kese 5000 den sonra gözükür vs dedi
Çok geçmiş olsun canimBenim 3 gündür öyle
tamam canım teşekkür ederim cevap içinOlacak ama yapamadım. Sayfa yonetiçişini yazdım onlar ilgilenecekler. Haber bekliyorum onlardan
Aa bi abla daha:) bu konuda cok abla abi var super ya :)
Biz kasim annelerinde hep ilktik
Ayni kaderi paylastigim kisilerin cok olmasi beni mutlu etti
İlahiyat okumayi isterdim
Acikogretimden okusakmi diye arkadasla gaza geldik
Sonra cocuk gelisimi okuyayim dedim
Onunda suresini kacirmisim:)
Neyse zaten calisamazdim
Haftaya bulantilarim baslar :)
Bugün biraz kasık ağrım oluyo. Sizde de var mı arkadaşlar
Bende çok var canim sabah kasik ağrısı oluyor gece de belBugün biraz kasık ağrım oluyo. Sizde de var mı arkadaşlar