- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.841
Artık sakin ağlama üzme bebeğinii çok dikkat et kendine canım değerin çok iyi çıkmış 2 embriyo mu vardı?
ilaçlardan tatlım sakin kalmaya çalış bikaç güne geçer ilaçların etkisiKızlar valla ilaçlardan mı psikolojikmi anlamıyorum ama acayıp mide bulatım var avuç avuç leblebi yiyorum işte
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah :) Sonuç yüksek çıkmış baya ikizmi acaba
Canım çok sevindim tebrik ederım sağlıkla hayırla kucağına al inş darısı bızım basımıza inşAsin bayrakları asiiinnnnnpozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Süperrrrrrr haber hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim İnanAsin bayrakları asiiinnnnnpozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
tatlım bundan sonra neler yaptığını bize de anlat bizde faydalanalım.Allah razı olsun canım Amin inşallah 2 embriyo koyuldu ama bakalım inşallah
Asin bayrakları asiiinnnnnpozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Cnm cok mutlu oldum yaa ins ugurlu geleceksin bu topige hayirli olsun rabbim kalp atisini duymayi ve saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin ins mikrocip kullanildi mi acaba
ayy inşallah inşallah sizlerede hep dua ettim hepte edıcem .sizde bu müjdeyi alıcaksınız inşallah. Micro enjeksiyonla yapıldı onu mu diyorsun yoksa dna sına bakılandansa öyle seçenek demediler bilmiyorum
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahAsin bayrakları asiiinnnnnpozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Canım çok sevindim tebrik ederım sağlıkla hayırla kucağına al inş darısı bızım basımıza inş
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Test sonucunda güzel bir değer masallah tekrar tebrik ederim
ayy inşallah inşallah sizlerede hep dua ettim hepte edıcem .sizde bu müjdeyi alıcaksınız inşallah. Micro enjeksiyonla yapıldı onu mu diyorsun yoksa dna sına bakılandansa öyle seçenek demediler bilmiyorum
Canim ovulasyon neden yapayım ki ? Ovulasyon yumurta takibi testi değil mi yanlış mı biliyorum . 5.gün embriyosu 3.günde tutunmaya başlar ve 6 yada 7.gün idrar testinde az da olsa çıkmaya başlar ya öyle dedim ama belki yapmam bilmiyorum ama inanilmazzz merak ediyorum
tebrikler canım çok sevindim.. Rabbim bize de bu günleri görmeyi nasip etsin inş.
Canım sanada soralım bi belirti varmı :)Aminnnn inşallah Allah razı olsun inşallah sizde bile uçacaksınız sevinçten inşallah
Canım sanada soralım bi belirti varmı :)
Tebrikler rabbim tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallahAsin bayrakları asiiinnnnnpozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Tam pozitif cikacak hissediyorum yazmak icin girdim ve sonucu gordumZeyneptanemm
Valla gözüm yasardi sevincten
Allah tamamina erdirsin insallah ikizlerinle güzel bir ömür geçirirsin
Ohh insallah hepimizden böyle guzel haberler gelir kizlar