- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- Konu Sahibi floransa17
- #1.821
5.günKaçıncı gün embriyosu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.günKaçıncı gün embriyosu
vallahi çok heyecanlı canım bu heyecanıma deysin sonuç insallah
şuan nasılım anlatamam bu beklemek beni öldürücek allahimmmmm
Dualarımızz seninler canım hepimiz sabırsızlıkla müjdeli haberlerini bekliyoruzDaha çıkmamış allahım.kalp krizi geçiricem allahım bu beklentim müjdeyle sonuçlansım insallah
Canim ovulasyon neden yapayım ki ? Ovulasyon yumurta takibi testi değil mi yanlış mı biliyorum . 5.gün embriyosu 3.günde tutunmaya başlar ve 6 yada 7.gün idrar testinde az da olsa çıkmaya başlar ya öyle dedim ama belki yapmam bilmiyorum ama inanilmazzz merak ediyorumKitakita idrarla gebelik testi mi ovulasyon testine mi bakicaksin
Ya sanki daha erken senin gönderdiğin listeye gore daha bugun fetus olusacak, yarin hamilelik hormonu salinmaya basliycak.. yani hemen idrarda çıkmasi mümkünmü
İstersen yarin ovulasyon testi al bak o daha erken ve daha belirgin cikiyo dediler ya
Ben 5.gun yaptım negatıf çıktıCanim ovulasyon neden yapayım ki ? Ovulasyon yumurta takibi testi değil mi yanlış mı biliyorum . 5.gün embriyosu 3.günde tutunmaya başlar ve 6 yada 7.gün idrar testinde az da olsa çıkmaya başlar ya öyle dedim ama belki yapmam bilmiyorum ama inanilmazzz merak ediyorum
Ben 10 dk uzandıktan sonra 10 dk evde dolandım. Akmadı henüz. Bekleyip görelim bakalım nasıl olacakR rune dedigin sey crinone jel se
Ben kremi iceri gonderdikten sonra uzaniyorum
10 dakika yeter dediler ama ben daha uzun yatiyorum
Yine de ayaga kalktigimda hep akip gidiyo
Gun icinde de hep akiyo umarim bunu hesaba katmislardir :))
Hemen ayaga kalkma diye hemsire ozellikle soyledi bana yoksa akip gider dedi
Ayyy canimm hayırlı uğurlu olsuuuunnnnnn çok sevindimAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Artık sakin ağlama üzme bebeğinii çok dikkat et kendine canım değerin çok iyi çıkmış 2 embriyo mu vardı?Ayyy canimm hayırlı uğurlu olsuuuunnnnnn çok sevindim
Canımmmm vallahi kendi sonıcumu öğrenmiş gibi mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin,analı babalı büyütsün canım benimmmmAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Canımmmm vallahi kendi sonıcumu öğrenmiş gibi mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin,analı babalı büyütsün canım benimmmm
tebrik ederim tatlım Allah sağlıkla kucağına aalmak nasip etsin inşallahAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Cnm cok mutlu oldum yaa ins ugurlu geleceksin bu topige hayirli olsun rabbim kalp atisini duymayi ve saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin ins mikrocip kullanildi mi acabaAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah :) Sonuç yüksek çıkmış baya ikizmi acabaAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk