- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- Konu Sahibi floransa17
- #1.861
Tebrikler rabbim tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallah
Amin inşallah canım sizlerede nasib olsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler rabbim tamamina erdirsin insallah,darisi bizlere olsun insallah
Ay canim degerin süper süper allahim cok şükür ne güzel bir haber rabbim sagliklada kucagina aldigin günleri göstersin insallah . hadi kız halaya kalk aglamak yokAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Canim hayırlı ugurlu olsun. Sizdeki problem neydi
Zeyneptanemm çok mutlu oldum moral oldu bizlere de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ahahahaaaaaa cok sevindim canim cooooookkkkk. Tebrikler. Insallah allah saglicakla kucagina versin. ohhhhh beeeeeAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Gözünüz aydınnnAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Ay canim degerin süper süper allahim cok şükür ne güzel bir haber rabbim sagliklada kucagina aldigin günleri göstersin insallah . hadi kız halaya kalk aglamak yok
Gözünüz aydınnn
Aaaayyy allahıııımm nasıl sevindiiimm.tebrik ederim annecikAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Aaayyy canıııımmm allahıııımmm nasıl sevindiiiiim.allah hayırlı doğumlar kısmet etsin.allhım bizimde yüzümüzü güldürsün.dua et nolur bize annecikAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Ahahahaaaaaa cok sevindim canim cooooookkkkk. Tebrikler. Insallah allah saglicakla kucagina versin. ohhhhh beeeee
Olumlu sonuçlar tüm bekleyenlerin yüzünü güldürüyor, çook moral oluyorAllah razi olsun.darısı başınıza inşallah canim
Aaaayyy allahıııımm nasıl sevindiiimm.tebrik ederim annecik
Aaayyy canıııımmm allahıııımmm nasıl sevindiiiiim.allah hayırlı doğumlar kısmet etsin.allhım bizimde yüzümüzü güldürsün.dua et nolur bize annecik
Olumlu sonuçlar tüm bekleyenlerin yüzünü güldürüyor, çook moral oluyor
Yerim seni ya cok tatlisin masallah tatli anne idrar testini de yap da icin rahatlasin cnm :) artik bir antipatin olmasi icin bir sebep yok ne güzel kıpkırmızı iki cizgi çıkar :)Allah razi olsun canım.darısı sizlere inşallah çok şükür.demi kizzzz haydık halaya tee te teh tenhh tehhh lilililili
okuyup yazıcam canım sana..
ofiste biraz yogunum
Yerim seni ya cok tatlisin masallah tatli anne idrar testini de yap da icin rahatlasin cnm :) artik bir antipatin olmasi icin bir sebep yok ne güzel kıpkırmızı iki cizgi çıkar :)