2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Asin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Ay canim degerin süper süper allahim cok şükür ne güzel bir haber rabbim sagliklada kucagina aldigin günleri göstersin insallah . hadi kız halaya kalk aglamak yok

Canim hayırlı ugurlu olsun. Sizdeki problem neydi

Allah razi olsun canım.vallahi 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı hicbir problemin yok dediler ama dedikleri su vardı stres bunu demeyi unuttum stres yapma demişlerdi başka da hicbir problemim yoktu.dr yıpranmamak için bunu teklif etti bizde denemek istedik çok şükür ilkte oldu.darısı sizlere nasib olsun insallah

Ay canim degerin süper süper allahim cok şükür ne güzel bir haber rabbim sagliklada kucagina aldigin günleri göstersin insallah . hadi kız halaya kalk aglamak yok

Allah razi olsun canım.darısı sizlere inşallah çok şükür.demi kizzzz haydık halaya tee te teh tenhh tehhh lilililili

Asin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Aaaayyy allahıııımm nasıl sevindiiimm.tebrik ederim annecik
Aaayyy canıııımmm allahıııımmm nasıl sevindiiiiim.allah hayırlı doğumlar kısmet etsin.allhım bizimde yüzümüzü güldürsün.dua et nolur bize annecik

Ay annecik deyince duygulandım.yine bide bu salakça ağlamalar ben zaten duygulu biriyim off.. Etmez olurmuyum edicem inşallah hepiniz boyle sevineceksiniz inşallah

Allah razi olsun canım.darısı sizlere inşallah çok şükür.demi kizzzz haydık halaya tee te teh tenhh tehhh lilililili
Yerim seni ya cok tatlisin masallah tatli anne idrar testini de yap da icin rahatlasin cnm :) artik bir antipatin olmasi icin bir sebep yok ne güzel kıpkırmızı iki cizgi çıkar :)

Bana bugün o kadar çok destek oldunuz nasıl katkı sağladınız anlatamam hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim.ama durunun ben ve bebişim buradayız sizlerinde mutlu haberini almak icin yazışmaya devam Allahın izniyle sizde bu haberi burada yayınlicaksiniz inaniyorum.Dualarım hep sizlerle hepinizden allah razi olsun iyiki varsiniz hatunlar yasasinnnn kadınlar kulübü..

okuyup yazıcam canım sana..
ofiste biraz yogunum

slm canım,
okudum poyrazın hikayesini hemde hepsini :)
şartladım kafama kilo vericem ilk hedef ve sağlıklı beslenme
sonra gerisi ise trioit tedavisi kalıyor.. işallahta bebiş.

Yerim seni ya cok tatlisin masallah tatli anne idrar testini de yap da icin rahatlasin cnm :) artik bir antipatin olmasi icin bir sebep yok ne güzel kıpkırmızı iki cizgi çıkar :)

yarin ilk isim 5 tane almak eczacıya rezil olucam ama banane çokta tiinnnnnben bu an için heder oldum nelerimi vermem kizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…