- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.301
G gulumse-hayata @guns_n_roses80floransa17 hadi hayırlısı kızlar. İnşallah sorunsuz geçer pozitifleri görürüz. dua ediyorum hepinize
Merhaba canım ben aşılamadan sonra 3.ye başlayacağım inşallah gün veremiyorumNe zaman adet baslangicin G gulumse-hayata
Dondurulmusmuydu yeni tedavimiydi?
Senin ne zamanBEYAZGULL
Eylül de basla bence havalar soğumadan @guns_n_roses80
2018 in en gıcık sorusu:
“ Bebek nasıl? “
Önce beni biriyle mi karıştırdılar diyorum sonra bakıyorum karıştırma yok..
Diyorum hangi bebek?
Aa ikincidemi oldu diyolar?
Derken “yok benim çocuğum yok “ diye başlıyorum..
Tedavilerden hatıra kalan göbeğim gitmediği sürece bu sorular da bitmeyecek sanırım:))
Ay benim hamile olduğum dedikoduları 1 senedir şehirler arası yayıldı hem de. Ankara’daki arkadaşlarım tebrik için arıyordu, hatta kankam bana neden söylemedin diye küsüyordu bana nerdeyse. İyi tarafından bakarsak evrene mesaj gidiyor öyle konuştukça millet. Boşver. Bebek gelsin de bir an önce göbekte boşa gitmemiş olsun.2018 in en gıcık sorusu:
“ Bebek nasıl? “
Önce beni biriyle mi karıştırdılar diyorum sonra bakıyorum karıştırma yok..
Diyorum hangi bebek?
Aa ikincidemi oldu diyolar?
Derken “yok benim çocuğum yok “ diye başlıyorum..
Tedavilerden hatıra kalan göbeğim gitmediği sürece bu sorular da bitmeyecek sanırım:))
Kanama ile adetin 3. Günü başladım ben canımDondurulmus transferde
Estrofemi adetin ilk günümü almaya basladiniz?
İlk leke geldiğinde alan var mi
Kanamayla mi basladiniz?
Bende kanamayla adetin 2. Günü başlamistim.Leke geliyorda kanamayla aliyoduk diye hatirliyorum
dusuncesiz olan sorar da sorar hele bunu beceri işi görüp bi beceremedinz çocuk işini diyenler falan filan. Hepsine He he deyip geçiyorum“ Hayır hamile degilim” demekten ben bıktım onlar bıkmadı sormaya
Neyse daha gençsin olur diyolar , kac yasindasin diyolar
41 diyorum ..
55 yasinda donasyonla doğuranları
haberleri olmadigi icin normal yolla hamile kalmis gibi örnek veriyolar ..
Böylesi bi klasik bi metin var herkes sanki onu ezberlemiş gibi .. :)
dusuncesiz olan sorar da sorar hele bunu beceri işi görüp bi beceremedinz çocuk işini diyenler falan filan. Hepsine He he deyip geçiyorum
Saat 8 öğlen 1 akşam 6 da icmistimKizlar peki estrofemi saat kacta aliyodunuz
Bugun basliycam
Aralarında 8 saat olacak sekilde alıyordum ben .Kizlar peki estrofemi saat kacta aliyodunuz
Bugun basliycam
hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif haberi almak nasip olsunKizlar peki estrofemi saat kacta aliyodunuz
Bugun basliycam
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonucu alacaksın, umutlu ol tabi.