2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin diyelim CNm. Senin rahim duvar kalınlığın kaçtı işlem sırasında. Ben 6.7 ile perşembe transfer işte. Ohh maşAllah ismiyle yaşasın ne güzel abisi varmış bak sen negüzel isimler bulmuş akıllı bıdık Allah bi avazda kurtarsın cnm
Transferden 5 gün önceki kontrolde 7.5 idi canım rabbim hayırlisi ile sana ve bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah

Nerde basliyorsun genetik yapılacakmı embriyolara taze transfermi düşünüyor drun

Taşındım bayramdan önce canım

Aa nasil alisabildin mi ?
Sevdin mi oralari?

Ben rahim dinlendirmedeyim, dondurulmus transfer olucak.. genetik yaptıramadık.. başka dondurulmus da yok.. son deneme diye düşünüyorum..cok kilo aldim ve yoruldum tedaviden ..
Ayni yerde yaptırıyorum..

Sevdin mi oralari?

Ben rahim dinlendirmedeyim, dondurulmus transfer olucak.. genetik yaptıramadık.. başka dondurulmus da yok.. son deneme diye düşünüyorum..cok kilo aldim ve yoruldum tedaviden ..
Eşimin arama emri 1 Ağustos ta ayrılmasını istiyordu o yüzden mehil süresinde evi Yozgat'a getirdik benim hala tayin çıkmadı yıllık iznin boşa gidiyor alışma donemindeyiz
Ben sıfırdan yeni tedavi olacak sanıyordum rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah

Sevdin mi oralari?

Bende aynı durumdayim cnm son gücümü bu tedaviye saklıyorum hayırlısı ile bu sefer yüzümüz güler inşaallah. Diğer tedavilerinden farklı bir ilaç yada uygulama yapacak mi?

Eşimin arama emri 1 Ağustos ta ayrılmasını istiyordu o yüzden mehil süresinde evi Yozgat'a getirdik benim hala tayin çıkmadı yıllık iznin boşa gidiyor alışma donemindeyiz
Ben sıfırdan yeni tedavi olacak sanıyordum rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah

Yeni tedavi esasında
Yaz başında donduruldu
Tranafer için beklemek istedim

Ne zaman adet baslangicin G gulumse-hayata
Dondurulmusmuydu yeni tedavimiydi?

Senin ne zaman BEYAZGULL BEYAZGULL

Eylül de basla bence havalar soğumadan guns_n_roses80 guns_n_roses80

geçen ay çok geciktim canım belli bir tarihim yok malesef ama tahmini 11-17 si arası olurum gibi.

yok canım dondurulmuşum kalmadı yeni tedaviye başlıyorum nasipse . sen nasılsın? senin ne zaman başlayacak tedavin

yok canım 10 güne kadar olurum herhalde. sen nasılsın ?
Hadi bakalım rast gele güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle karnım büyüdü belim kasık ağrısı oluyor bu güne şükür rabbim sana ve t istiyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah

X