2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

FOlbiol e ne zaman baslayip ne kadar kullandiniz ?

G gulumse-hayata sen ne durumdasin gitinmi doktora

folbiolu hamileliği düşündüğün andan itibaren kullanabiliyorsun canım başlamadıysan hemen başla bence

ben daha regli olmadım canım beklemedeyim. sende başlamışsın sürece hadi hayırlısı olsun inş.

Önceki transferlerde decavit kullanmıştım

Bu sefer folbiol basladim estrofemle birlikte

Beni yalniz birakma G gulumse-hayata sen de arkamdan gel :)
Gecen yil iyiydi kalabalıktık
Yalnız hissediyorum..

Hahaha :)) merak etme canm bu hafta olurum kesin yalnız değilsin peşindeyim. Bnm transfere baya zaman var ama inş senden yakın zamanda güzel haberler alıcaz

Kızlar bende bugün estroferm ile başlıyorum yeni sürece doktorumla görüştüm ve bu ay başlamaya karar verdik
Hadi bakalım sayfa yine hareketli olacak rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah

canım nasılsın ayrıntılin yapıldımı.
Canım iyiyiz şükür evet pazartesi yapıldı Rabbime binlerce şükür sıkıntı yok 29 cm olmuş 509 Gr maşallah kuzuma

Sen nasılsın paşa nasul isim belli oldumu
Ben hala birsey almadım Eylül sonu Ekim başı gibi başlayacağım almaya sen ne yaptın eksikler bitti mi

çok şükür bunuda atlattın canım. maşallah kocaman olmuş paşa. saglikla büyüyüp gelişsin
ismi barlas utku olacak allah izin verirse. eksiğimiz kalmadı canım herşeyi aldık . bu günlerde de baby nest yapalım dedik gerekli şeyleri aldık onu ölçüyor falan esim bende minik bir hırka oruyorum:) ilk defa elime tığ aldım. bir tek benim alacaklarım kaldı. emzirme sütyeni atleti,depent külot,lohusa tacı terliği gecelik hastane odasina susler falan bunlar kaldı. ekimde hastane cantasini ayarlayim diyorum.yikama ütüleme falan yapılacak yalnızım mecburen er iş eşimle bana bakıyor.allah güç kuvvet versin hepimize

Adıyla yaşasın paşam
Güle güle kullanın canım aldıklarını
Yavaş yavaş yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…