- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.321
folik asit hamilleik baslangicindan itibaren 3 ay kullanılıyor canım sonra biraktiriyor doktorlar.. demir ilacı vs.geciliyor.bizde öyle olduFOlbiol e ne zaman baslayip ne kadar kullandiniz ?
G gulumse-hayata sen ne durumdasin gitinmi doktora
FOlbiol e ne zaman baslayip ne kadar kullandiniz ?
Canım ben decavit kullaniyordum onda folik asit vardı içinde hamile kalınca hemen başladım 13. Haftaya kadar kullandimFOlbiol e ne zaman baslayip ne kadar kullandiniz ?
Önceki transferlerde decavit kullanmıştım
Bu sefer folbiol basladim estrofemle birlikte
Beni yalniz birakma G gulumse-hayata sen de arkamdan gel :)
Gecen yil iyiydi kalabalıktık
Yalnız hissediyorum..
Önceki transferlerde decavit kullanmıştım
Yalnız hissediyorum..
hepimiz sizler için buradayız inşallah tutunacak annelerine.allah yardımcınız olsun.su gibi rahatca akıp g3csin zaman ve hemen pozitif haberi alalım sizlerden. b3n bile çok heyecanlandımTamam rahatladım:)
Hiç öyle zannetme valla. Dört gözle bekliyoruz gelişmeleri :)Tamam rahatladım:)
Bende başlıyorum cnm inşallah bu sefer yüzümüz gülerÖnceki transferlerde decavit kullanmıştım
Yalnız hissediyorum..
Bende başlıyorum cnm inşallah bu sefer yüzümüz güler
Hadi bakalım sayfa yine hareketli olacak rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallahKızlar bende bugün estroferm ile başlıyorum yeni sürece doktorumla görüştüm ve bu ay başlamaya karar verdik
canım nasılsın ayrıntılin yapıldımı.Hadi bakalım sayfa yine hareketli olacak rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah
Canım iyiyiz şükür evet pazartesi yapıldı Rabbime binlerce şükür sıkıntı yok 29 cm olmuş 509 Gr maşallah kuzumacanım nasılsın ayrıntılin yapıldımı.
çok şükür bunuda atlattın canım. maşallah kocaman olmuş paşa. saglikla büyüyüp gelişsinCanım iyiyiz şükür evet pazartesi yapıldı Rabbime binlerce şükür sıkıntı yok 29 cm olmuş 509 Gr maşallah kuzuma
Sen nasılsın paşa nasul isim belli oldumu
Ben hala birsey almadım Eylül sonu Ekim başı gibi başlayacağım almaya sen ne yaptın eksikler bitti mi
Adıyla yaşasın paşamçok şükür bunuda atlattın canım. maşallah kocaman olmuş paşa. saglikla büyüyüp gelişsin
ismi barlas utku olacak allah izin verirse. eksiğimiz kalmadı canım herşeyi aldık . bu günlerde de baby nest yapalım dedik gerekli şeyleri aldık onu ölçüyor falan esimbende minik bir hırka oruyorum:) ilk defa elime tığ aldım. bir tek benim alacaklarım kaldı. emzirme sütyeni atleti,depent külot,lohusa tacı terliği gecelik hastane odasina susler falan bunlar kaldı. ekimde hastane cantasini ayarlayim diyorum.yikama ütüleme falan yapılacak yalnızım mecburen er iş eşimle bana bakıyor.allah güç kuvvet versin hepimize
amiiiinnn.insallah allah hepimizin bebeğini korusun sağlıklı hayirli omur nasip etsin.Adıyla yaşasın paşam
Güle güle kullanın canım aldıklarını
Yavaş yavaş yaparsın canım
Amin canım inşaallahHadi bakalım sayfa yine hareketli olacak rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah