Kızlar iyi akşamlar gerçekten içimi dökmek istiyorum çok bunaldım kısaca yazayım ben 4.5 yıldır evliyim ve hep istedik doktora gittim polikistik dediler neyse bi kaç tedavi uygulandı hep negatifti bu sürede soğan suları saçma sapan kürler otlar süte oturmalar ne duyduysam yaptım en son kendimi su orucuna soktum 6 ay boyunca haftanın 3-4 günü aç kaldım ve 12 kilo verdim artık dermanım kalmadı bıraktım neyse baktık olmuyor tüp bebeğe başladık eşimde dna hasarıda çıktı sonradan öğrendik ama tüp bebeğimiz tutmadı şimdi yeniden hazırlanıyorum elimden geleni yapıyorum sigarayı bıraktım vitaminler sağlıklı beslenme vs ama eşimi artık tanıyamıyorum üzüntüden tansiyonları çıkıyor sürekli bana senin çaban yok diye kırıyor bugün doktor aradı 2 ay sonra gelin diyo dedim aşırı uzun bi süre diyo beklemek istemiyormuş artık tamam çok bunalttı beni sürekli bi imalı laflar benim çabalamadığımı söylemeler halbuki gözünün önünde zayıflıyorum heyecanlıyım ama artık hiç hevesim kaldı eskiden böyle değildi kuzeni ben senin yerinde olsam kafayı yerdim sen nasıl dayanıyorsun dedikten sonra birşeyler oldu bende anlam veremiyorum artık transfer olacağım onun benimle ilgilenmesi bana teselli olması gerekirken benim şu yaşadıklarım sizce normalmi ?