Tüp bebek döneminde eşimin yaptıkları

Manukannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
10
6
36
25
Kızlar iyi akşamlar gerçekten içimi dökmek istiyorum çok bunaldım kısaca yazayım ben 4.5 yıldır evliyim ve hep istedik doktora gittim polikistik dediler neyse bi kaç tedavi uygulandı hep negatifti bu sürede soğan suları saçma sapan kürler otlar süte oturmalar ne duyduysam yaptım en son kendimi su orucuna soktum 6 ay boyunca haftanın 3-4 günü aç kaldım ve 12 kilo verdim artık dermanım kalmadı bıraktım neyse baktık olmuyor tüp bebeğe başladık eşimde dna hasarıda çıktı sonradan öğrendik ama tüp bebeğimiz tutmadı şimdi yeniden hazırlanıyorum elimden geleni yapıyorum sigarayı bıraktım vitaminler sağlıklı beslenme vs ama eşimi artık tanıyamıyorum üzüntüden tansiyonları çıkıyor sürekli bana senin çaban yok diye kırıyor bugün doktor aradı 2 ay sonra gelin diyo dedim aşırı uzun bi süre diyo beklemek istemiyormuş artık tamam çok bunalttı beni sürekli bi imalı laflar benim çabalamadığımı söylemeler halbuki gözünün önünde zayıflıyorum heyecanlıyım ama artık hiç hevesim kaldı eskiden böyle değildi kuzeni ben senin yerinde olsam kafayı yerdim sen nasıl dayanıyorsun dedikten sonra birşeyler oldu bende anlam veremiyorum artık transfer olacağım onun benimle ilgilenmesi bana teselli olması gerekirken benim şu yaşadıklarım sizce normalmi ?

Bu süreçte moral çok önemli. Benim doktorum seni üzgün görürsem transfer yapmam bile dedi. Eşinize bunu hatırlatın.

Erkeklerin de herşeye zart zurt alınıp küsüp tribe girmeleri moda oldu heralde, mutlu olmak için bebek istiyorsunuz ama süreç mutsuzluk sebebi olmaya başlamış

Ahh ne kadar zor bir süreci birde eşinin tavrı zorlaştırmış. Aslında sen kendin diyorsun kuzeni öyle dedikten sonra oldu diye. çevrenize söylemeden süreci birlikte ilerletmeyi denemeniz belki daha sağlıklı olur.
Erkekler genelde etkileniyor çevresinden ve hırsını yanlış kişiden çıkarabiliyor. ben sadece ablama söyledim başka kimse bilmiyor. yoksa bizde çok etkileniyoruz çevremizin laflarından

Bu süreçte moral çok önemli. Benim doktorum seni üzgün görürsem transfer yapmam bile dedi. Eşinize bunu hatırlatın.
Vallaha artık napacağımı şaşırdım cidden psikolojisinin bozulduğunu düşünmeye başladım artık bu konuyu açmayacağım tutarsa tutar tutmazsa boşanmayı düşünüyorum gitsin kendisine çocuk verebilen bi kadınla devam etsin yoluna ben veremedim diyip ayrılmayı düşünüyorum

Erkeklerin de herşeye zart zurt alınıp küsüp tribe girmeleri moda oldu heralde, mutlu olmak için bebek istiyorsunuz ama süreç mutsuzluk sebebi olmaya başlamış
O kadar güzel yazmışsınızki hevesim bile kalmadı gelip bana üzülme tutmazsa tekrardan yaptırırım sen yeterki sakin ol diyeceğine yaptıklarını görsen şok olursun belkide olmamasıda hayırlıdır diyorum canım kişiliğini belli etti zor günümde yanımda olmayan bi insanın çocuğum olduğunda yanımda olmasınıda istemem ben bi kadınım duygularım var sürecim zor ama gerçekten değmeyecek insanlarmış

Ahh ne kadar zor bir süreci birde eşinin tavrı zorlaştırmış. Aslında sen kendin diyorsun kuzeni öyle dedikten sonra oldu diye. çevrenize söylemeden süreci birlikte ilerletmeyi denemeniz belki daha sağlıklı olur.
Erkekler genelde etkileniyor çevresinden ve hırsını yanlış kişiden çıkarabiliyor. ben sadece ablama söyledim başka kimse bilmiyor. yoksa bizde çok etkileniyoruz çevremizin laflarından
Valla canım tüp bebeği ne zaman yaptıracağımızı bilmiyorlarki transfer sürecinde falan kimseye söylemeyeceğim zaten ama başkalarına laf söyletmemek yerine gelip bana bunları söylüyorsa ben cidden artık sorgulamaya başladım acaba çocuk istemekle yanlışmı düşünüyorum diye

Back
X