- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.281
Transferden 5 gün önceki kontrolde 7.5 idi canım rabbim hayırlisi ile sana ve bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallahAmin diyelim CNm. Senin rahim duvar kalınlığın kaçtı işlem sırasında. Ben 6.7 ile perşembe transfer işte. Ohh maşAllah ismiyle yaşasın ne güzel abisi varmış bak sen negüzel isimler bulmuş akıllı bıdık Allah bi avazda kurtarsın cnm
inş. canım benim evet karar verdik. bahçeci umut dr. cem çelikte başlıcam nasipse hayırlısı olsun inş. sen nasılsın?
Sen ne zaman başlıyorsunNe zaman adet baslangicin G gulumse-hayata
Dondurulmusmuydu yeni tedavimiydi?
Senin ne zamanBEYAZGULL
Eylül de basla bence havalar soğumadanguns_n_roses80
Sen ne zaman başlıyorsun
Nerde basliyorsun genetik yapılacakmı embriyolara taze transfermi düşünüyor drunAdetimi bekliyorum haftaya başlarım sanıyorum
Bi aksilik olmazsa
Sen taşındın mi?
Nerde basliyorsun genetik yapılacakmı embriyolara taze transfermi düşünüyor drun
Taşındım bayramdan önce canım
Eşimin arama emri 1 Ağustos ta ayrılmasını istiyordu o yüzden mehil süresinde evi Yozgat'a getirdik benim hala tayin çıkmadı yıllık iznin boşa gidiyor alışma donemindeyizAa nasil alisabildin mi ?
Sevdin mi oralari?
Ben rahim dinlendirmedeyim, dondurulmus transfer olucak.. genetik yaptıramadık.. başka dondurulmus da yok.. son deneme diye düşünüyorum..cok kilo aldim ve yoruldum tedaviden ..
Ayni yerde yaptırıyorum..
Adetimi bekliyorum cnm doktorumu arayıp soracağım bu ay uygun görürse başlamak istiyorumNe zaman adet baslangicin G gulumse-hayata
Senin ne zamanBEYAZGULL
Bende aynı durumdayim cnm son gücümü bu tedaviye saklıyorum hayırlısı ile bu sefer yüzümüz güler inşaallah. Diğer tedavilerinden farklı bir ilaç yada uygulama yapacak mi?Aa nasil alisabildin mi ?
Sevdin mi oralari?
Ben rahim dinlendirmedeyim, dondurulmus transfer olucak.. genetik yaptıramadık.. başka dondurulmus da yok.. son deneme diye düşünüyorum..cok kilo aldim ve yoruldum tedaviden ..
Ayni yerde yaptırıyorum..
Bende aynı durumdayim cnm son gücümü bu tedaviye saklıyorum hayırlısı ile bu sefer yüzümüz güler inşaallah. Diğer tedavilerinden farklı bir ilaç yada uygulama yapacak mi?
Eşimin arama emri 1 Ağustos ta ayrılmasını istiyordu o yüzden mehil süresinde evi Yozgat'a getirdik benim hala tayin çıkmadı yıllık iznin boşa gidiyor alışma donemindeyiz
Ben sıfırdan yeni tedavi olacak sanıyordum rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah
Ne zaman adet baslangicin G gulumse-hayata
Senin ne zamanBEYAZGULL
G gulumse-hayata adet oldun mu canım
geçen ay çok geciktim canım belli bir tarihim yok malesef ama tahmini 11-17 si arası olurum gibi.
yok canım dondurulmuşum kalmadı yeni tedaviye başlıyorum nasipse . sen nasılsın? senin ne zaman başlayacak tedavin
Haftaya estrofemle basliycam kismetse
Hadi bakalım rast gele güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle karnım büyüdü belim kasık ağrısı oluyor bu güne şükür rabbim sana ve t istiyen arkadaşlara da nasip etsin inşallahyok canım 10 güne kadar olurum herhalde. sen nasılsın ?
Amin canım inşaallahG gulumse-hayataguns_n_roses80 floransa17 hadi hayırlısı kızlar. İnşallah sorunsuz geçer pozitifleri görürüz. dua ediyorum hepinize
Hadi bakalım rast gele güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle karnım büyüdü belim kasık ağrısı oluyor bu güne şükür rabbim sana ve t istiyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah