2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar surekli bas agrisi oluyorum 3 gune bi oluyo nerdeyse tansiyonum normal bol sivida tuketiyorum ama dunden beri ne yapsam gecmedi parolda ise yaramiyo gozumu acamiyorum agridan en son care acilde serum ne iyi gelir sizde de oluyomu artik hayattan sogudum resmen

canım geçmiş olsun. 20.haftalarda başlayıp devam eden kimi gebelerde maalesef aşırı baş agrisi olabiliyormuş.dr.um söylemişti.kan basıncı nedeni ile.insallah atlatırsin çabucak.

Saolsin canim Bizde 23 haftalik olduk ama bas agrisi bende hic gecmiyo ya hic bsyden zevk alamıyorum ne canim yemek yemek istiyo ne baska bsy yapmak surekli yatiyorum ustune cok siddetli bel agrisida eklenince uyuyamiyorum nasil geccek kalan aylar bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

canım benim çok zor ağrılar helede erken başlamış rabbim.sifa versin. ağırlasacagin aylar geldiğinde dahada zor olur ozamana kadar geçer inş
ben bu 2 haftadir kendimi ağırlaşmış hissediyorum arada belime ağrılar giriyor mide zaten sanki bana ait değil b3b3k baskı yapıyor reflu ağrı vs.hep b3nimle.yürüyüşüm değişti yatamiyorum ..
sayili gün canım atlatırız inşallah su gibi akıp geçsin zaman.

Canım çok geçmiş olsun bende olmadı bel ve az kasik ağrısı var
İnşallah tez zamanda bu ağrılarından şifa bulursun

floransa17 ne zaman Dr gideceksin rahim kalınligi ölçümü için
Bu sefer iğnemi jelmi kullanacaksin Progestrani

Selam A anneveoglusu
Haftaya randevum var rahim kalınlığı için

Nar yemek iyimiydi kizlar transfere doğru? Yiyeyim mi?

İğne çok zorduya jel kullanicam heralde

selam kızlar bende yarın için randevu aldım bakalım inş. tedaviye başlamak için bi aksaklık çıkmaz . 2018 eylül uğurlu gelir inş. hepimize

Aa hadi insallah haberlerini bekliyoruz:)

Selam A anneveoglusu
Haftaya randevum var rahim kalınlığı için

Nar yemek iyimiydi kizlar transfere doğru? Yiyeyim mi?

İğne çok zorduya jel kullanicam heralde

Aa hadi insallah haberlerini bekliyoruz:)
Nar varsa ye yoksa %100 nar suyu var onu iç canım

Canım çok geçmiş olsun bende olmadı bel ve az kasik ağrısı var
İnşallah tez zamanda bu ağrılarından şifa bulursun
Amin canim persembe sabaha karsi rahatsizlandim siddetli bas agrisi cok agir ishal kusma oldu acile gittik kanimda yogun derece enfenksiyon cikti doktorum yatis verdi bebek biraz susuz kalmis bas agrisida enfeksiyondanmis 6 tan3 serum yedim bgn ikindin taburcu olduk sukur bebek iyi bende birazda iyiyim

Çok gecmis olsun canım bir daha göstermesin

evet canım ilk iğne mi oldum. doktor çok olumlu konuştu inş. dediği gibi olur.

sen nasılsın kontrol ne zaman?
Hadi bakalım rast gele bu ay yumurta toplama olacak dimi gelecek ayda histeroskopi rabbim hepinizn muradini hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Hadi bakalım rast gele bu ay yumurta toplama olacak dimi gelecek ayda histeroskopi rabbim hepinizn muradini hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Saol canm evet yumurta toplanılacak bu ay.süreç olarak 2.5 ayı bulabilir dedi ama sonra bn hızlandırabilirim ngs gönderdikten hemn snra histereskopi yapabilirim ngs sonucunu beklemeden dedi. Histereskopi yapıp peşine transfer yapmak istiyor sanırım bakalım

Çok geçmiş olsun . Dikkat edin kendinize baş ağrısı belirtisiymiş demekki

Tedavin hayirli olsun arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…