- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.261
Günaydın kızlar...
floransa17 G gulumse-hayata inşallah bu son tedaviniz olur ve güzel haberlerinizi alırız...
Çok doğru bir karar Allah'ın izniyle güzel haberlerini bekliyorum bende iyiyim şükürinş. canım benim evet karar verdik. bahçeci umut dr. cem çelikte başlıcam nasipse hayırlısı olsun inş. sen nasılsın?
Canım sen ne yaptın tedavi varmı gündemdeGünaydın kızlar...
floransa17 G gulumse-hayata inşallah bu son tedaviniz olur ve güzel haberlerinizi alırız...
Evet ya insallah floransa17 nin zamanlamasi erken olmustur topik icin. Bu eyluldur dogru zaman herbiriniz icin. 2019 sizin yiliniz olsun insallahHadi bakalım senin G gulumse-hayataBEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 @guns_n_roses80 sırayla güzel haberlerinizi alalım
Rabbim yüzünüzü güldürsün
Evet canim yaa sen kidemlisin bizden. Bizler daha yeni yasiyoruzMaşallah masallah yonca çok güzel bir duyguyu yaşatıyor rabbim onları uyurken izlemek günden güne büyümelerini seyretmek paha biçilemez
Rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah
Hayirli olsun arkadasim. gozler sizlerde guzel haberlerinizi dort gozle bekliyoruz hepimizinş. canım Allah razı olsun. hayırlısı ile son olur inş.
Hayirli olsun arkadasim. gozler sizlerde guzel haberlerinizi dort gozle bekliyoruz hepimiz
Yok canım ben düşünmüyorum tedaviyi baya bir süre...Canım sen ne yaptın tedavi varmı gündemde
canım ben de 2. Asilamaya gideceğim bu ay 3. Tüp bebek içinse param yok malesef bir süre deneyemem mucize olması gerek deneme icinHadi bakalım senin G gulumse-hayataBEYAZGULL @Dilan60 @akasyaaa5 @guns_n_roses80 sırayla güzel haberlerinizi alalım
Rabbim yüzünüzü güldürsün
İnsallah aşılama ile mucizen gelircanım ben de 2. Asilamaya gideceğim bu ay 3. Tüp bebek içinse param yok malesef bir süre deneyemem mucize olması gerek deneme icin
Pek sanmıyorum ama inşallah olur canım. Rabbim büyükİnsallah aşılama ile mucizen gelir
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız senden de canimMerhabalar bende geçen sene eylülde başlamıştım sizinle ama neler yaşadım neler duydum. Neyse ki kısmet bu eylüleymiş. Okuduğum kadarıyla birkaç kişi kalan bizler de tevafuk ki yine eylülde başlıyoruz kucaklarımız dolması dileğiyle. Bende kısmetse perşembe transfer heyecan dorukta
Saol İnşAllah cnm rabbim yüzümüzü güldürsünHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız senden de canim
Merhabalar bende geçen sene eylülde başlamıştım sizinle ama neler yaşadım neler duydum. Neyse ki kısmet bu eylüleymiş. Okuduğum kadarıyla birkaç kişi kalan bizler de tevafuk ki yine eylülde başlıyoruz kucaklarımız dolması dileğiyle. Bende kısmetse perşembe transfer heyecan dorukta
Amin cnm.MaşAllah bebişin büyümüş doğum ne zaman isim düşündünmüRabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Ocak başında allah izin verirse abimiz buldu Ömer Mete olacak inşallahAmin cnm.MaşAllah bebişin büyümüş doğum ne zaman isim düşündünmü
Amin diyelim CNm. Senin rahim duvar kalınlığın kaçtı işlem sırasında. Ben 6.7 ile perşembe transfer işte. Ohh maşAllah ismiyle yaşasın ne güzel abisi varmış bak sen negüzel isimler bulmuş akıllı bıdık Allah bi avazda kurtarsın cnmOcak başında allah izin verirse abimiz buldu Ömer Mete olacak inşallah
Darısı sizlere olsun canım sağlıkla insallah