- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
- Konu Sahibi floransa17
- #1.761
Hibor iğne çok fena yakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ne güzel sen zorlu süreçleri atlatmışsın. inş. bugünde güzel haber alırsın. dualarım seninle
Hibor iğne çok fena yakıyor
gece iki tane vuracagim canimAnneveoglusu canim sen ne yaptin catlatma igneni ne zaman vurduracaksin?
Allah yardımcın olsun. rabbi yesir duasını oku sende.
canım çok alemsin tedavi sürecin bitti ve bekleyişinin son günü ya o anlamda atlatmışsın demek istedim:) ve sendeki bu pozitiflik maşallah sana eminim ki güzel sonuç alacaksın bugün
Evet ya. Ne zaman yapıyorsun hiporu canım ben akşam 8 gibiHibor iğne çok fena yakıyor
aynen canım vede morartiyor pek oynatmadan birde yavaş salmaya bak morartmasına biraz engel olur
Ne zamana sonuç çıkıyor cnm
Maşallah maşallah 5. güne kadar gider inşallah çok sevindim arkadaşımaradılar cnm 3. gün bgn 11'inin gelişimi devam ediyormuş . 5. günde dondurma olucak nasipse. benim rahimdeki sıkıntıdan dolayı transfer ekim ayını ertelendi canım benim. sen naptın opu. ne zaman kesin belli oldu mu?
Sevinçten de ağlarsin insallah.4 e doğru dediler canım ay hepiniz benimle heyecanlandınız şuan çok duygulandım ya aglatıyorsunuz desteğiniz çok iyi geldi ya. Ayrıca bugünü ağlama günüm ilan ediyorum ne ağladım bee
Benimde canımEvet ya. Ne zaman yapıyorsun hiporu canım ben akşam 8 gibi
Anneveoglusu canim ciktim doktordan. Iyi buyumusler 15 en buyugu dediki yarin tekrar gel sabah. Opu yu yarin soyleyecegiz persembe yada cuma olacakmis. Yarin belli olacak. Suan 15 yumurtam var. Boyutlari 10 ile 15 arasinda. Onemli olan buyukleriymis. E2 verdim bide. Yarin sekillenir artik
Maşallah maşallah 5. güne kadar gider inşallah çok sevindim arkadaşım
Benim opu belli oldu Çarşamba günü saat 9.30 da
Rahim dinlenmesi iyi oldu canım bunda da bir hayır vardır
Ekimde benimde miyon operasyonu olacak