- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.161
Pazartesi opu olduk ya ogün döllenme olduğu içşn ben öğünden sayıyorum.transferim Çarşamba idi 4hücreliydiArkadaşlar gün sayarken ben bu günü es geçip ertesi günü 1 diyemi sayacağım 3. Embriyosu yoksa yarın bizim 4. Günümüz mü
Haber et canım benimde 2ekim testim etiketle beni olurmu .@ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
canım benim 4 embriyom oldu. 2si transfer edildi. pgt önerdi dr yaşım itibariyle. ama biz istemedik. çünkü ilk denememizde 2 embriyo kalmıştı. onlara pgt yaptırmıştık. biri sağlıklı geldi ve transfer oldum. ancak kimyasal gebelik oldu. o yüzden bu kez daha kaderci davrandık ve istemedik. bende rezerv azlığı var. 5.güne gelen çok sayıda yumurtam olsa pgt yaptırmak konusunda daha rahat olurdum. zaten sayı az olunca bu kez kıyamadım. bir de diğer merkezlerden çok daha yüksek bizim merkezde pgt ücreti. embriyo başına 500 dolar ciddi maliyet. onun yerine yeniden yumurta toplatırız diye düşündük.Gnowee Canim kac embriyon oldu? Kac tanesini transfer etti? Kemal bey pgt onerdimi? Bize boyle bir secenek var diye bahsetti. ama henuz karar vermedik pgt olsun olmasinmi diye. Dr opudan sonra karar verelim dedi
Şimdilik günde 1 tane .Benımde öyle 2 taraf mosmor oldu sen nasıl oluyorsun ben sabah akşam
Tamamdır . İnşallah iyi haberlerle etiketleyelim birbirimiziHaber et canım benimde 2ekim testim etiketle beni olurmu .
Saol cnm inş dediğin gibi iyidir herşey iyi olur. Ama senin için herşey bitmiş değil ne sen üzül ne çevrendekileri üz . Biraz zamana ihtiyacın var sadece. bugün tabi kötüsün anlayabiliyorum seni ama yeni başlangıçlar için umudunu kaybetme . Kilo belki etkendir tabi ama çokta kilon yokmuş be canım bnce doktorunu değiştir zaman kaybetmeden yeniden başla tedavine ..
Canım benimde fsh ım 10 nun üzerinde çıkmıştı cok üzülmüştüm ole ağlarken nette bu kadının yazısını okudum kendi yaşadıklarını paylaşmış.
https://www.google.com.tr/amp/s/poyrazligunler.wordpress.com/2009/09/17/fsh-ile-tanisma/amp/
Bana umut olmuştu.
Daha sonra 2 doktora gittim kadın doğum sonada tüp bebek doktorum ve 2 side fsh ı önemsemedi.hatta benim tüp bebek doktorum fsh ımı ölçtürmedi bile.prolaktinime baktı ve onu yuksek bulup ilaç verdi.
Canim nerelerdesin haberlerini bekliyoruz
A anneveoglusu canım naptın ?
Bende aranıza yeni katıldım inşallah ALLAH hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.benim hikayemde7 yıllık evliyim uzun ve acılı yinede şükürler olsun sağlıklıyım.Ben sayısını unuttum doktorlara gittim 6 aşılama bir tüp bebek yaptırdım.Tüp bebek dış gebelik oldu amelyat oldum ve sağ tüpüm alındı.Bir yıl bitti ameliyat olalı. şimdi tekrar başlamyı düşünüyorum.banada nova art tavsiye ettiler ama bakalım çok kararsızım.hayırlısı olsun Allah büyük...
Oldu canım 2 tane transfer yapıldı sen ne yaptın
Aman canım dikkat et.bitki çayı iç.yat dinlen.Transfer öncesi grip oluyorm heralde
canım selam, süleymaniye semiha şakir, 11 gündür iğne kullanıyordum kalçadan merional adı 6 kutu 1 günde yaptırdım.
72 kiloyum fsh 69 e2 22 çıktı tedavıyı sonlandırdı yumurta yok bişey yapamam dedi.
10 kilo ver dosyan açık dedi tekrar düşünürsen hariçi iğne alırsın dedi.
şimdi iyi bir endokrin dr araştırıyorum önce trioitlerimi düzelticem.
Kızlar bende miyom kontrolünden geldim.doktor iyi gözüküyor dedi.bu kadar kısa zamanda zaten yenilemezmiş.ama acaba tam temizlenmiş mi die kontrole çağırmışlar.rahim içi iyi gözüküo tedaviye devam dedi.bakalım ilaçlar 14 ekimde başlıcak.gün sayıyoz.bugun transfer olan arkadaslarıda inşallah Allah bebişlerine kavuştursun