- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.141
2 saat hiç hareket etme dediler . Ben o iki saati zor doldurdum.
Ay benimkide boktan bi muhabbet olacakta gittim doktora bir gaz sikismasi allahim olucem. Korkudan hep. Doktor muayene ediyor alttan arkami sıka sıka oldummmm oda karistir babam karistir benim gerzek sol yumurtaligim nereye gittiyse adam bacagimi kasiyo nerde filan diyor . valla oldum oldum dirildim adama rezil olacaktim.kızlar kesinlikle aşırı su ile gitmeyin ben o gün 11 de su içmeye başladım ve bir daha aç ye gitmemeye karar verdim anca gelir derkene 12.30 ta bir sıkış 1,5 litre su içmiştim.hadi yapayım dedim yaptım sonra üstüne 1,5 lira daha içtim mi daha yarim saat olmadan ben yine sıkış çıldırıcam eşime çek ara yi dayanamıyorum dedim hemen camiye girişneyse yaptım yolda yine su al ben yine iç gelmezse diye korkuyorum ama kliniğe gittik öyle sıkışık değildim ben aldılar ama beliyorum 10 ya oldu yada olmadı sen sıkış anam kapıcam çıldırıcam hemsirleri cagiridm dediler biraz boşalt.see demesi kolay o kadar sıkışmışım nasıl yarıda keseyim.zor oldu ama başardım anmaa beni hala beklemiyorlar ben yine sıkıştım mi varya doktorun suratına yapicam diye aklım çıktı deli oldum ve malesef 10dk anca yatabildim çünkü aşırı kötüydüm ama birşey olmaz merak etme dediler inşallah genişlerim betimledir.sakin sakin benim gibi damacana içip gitmeyin
Ay benimkide boktan bi muhabbet olacakta gittim doktora bir gaz sikismasi allahim olucem. Korkudan hep. Doktor muayene ediyor alttan arkami sıka sıka oldummmm oda karistir babam karistir benim gerzek sol yumurtaligim nereye gittiyse adam bacagimi kasiyo nerde filan diyor . valla oldum oldum dirildim adama rezil olacaktim.
Heee dimi amaaaan insaniz. oluyo bu sureclerde iste bu durumlarayy biz kadınlar su tedavi sürecinde yaşadıklarımızı yazsak roman olur..seninki de iyiymiş amann insanin içinde kotu şey kalmazmishem birde şöyle düşün doğum yapınca onu soruyorlar ama yaptın mi diye
Heee dimi amaaaan insaniz. oluyo bu sureclerde iste bu durumlar
Aa cok ilginc bir yermis ama güzel yani en azindan tedbir aliyorlar. O igne aslinda öyle yapmamasi lazim cnm 50 mg lik progynx igne den bahsediyorsun dimi ? Belki düzgün vurmamistir bence hemsireEvet ama burada oturanlar dahil herkes için 1 gün yatış. Şuan odada 4 kişiyiz . Progestan iğne nin ağrısını konuşuyoruzsol bacağım iptal
Aynen progestan 50 mg . Vururken birşey yoktu zaten sonradan ağrıdıAa cok ilginc bir yermis ama güzel yani en azindan tedbir aliyorlar. O igne aslinda öyle yapmamasi lazim cnm 50 mg lik progynx igne den bahsediyorsun dimi ? Belki düzgün vurmamistir bence hemsire
Bende vuruluyorum cnm ondan toplamda 5 günü tamamlayıp crinone jel e gecicekmisim . sen ne kadar vurulacaksin ?Aynen progestan 50 mg . Vururken birşey yoktu zaten sonradan ağrıdı
Kızlar sizin yine iyi ben bir saate 12 bardak su içtim mesanaye gelemedi üstüne iki bardak ilaçlı su verdiler transfer odasına aldılar yine mesaneye inmedi işlemi denedi doktorum baktı olmuyor ilaç verin dedi bildiğiniz idrar sökücü iğneyi seruma koyum 20 dakika serum verip 2.cide transfer yaptılar transferde ilacın etkisi az kalsın kaçırıyırdum biraz daha sürseydiKız sende benim gibi damacana mi içtin neydi o sıkışma allahım dedim 1 hafta ne su ne wc görmek istemiyorum ama wc den çıkabile ne ask olsun .ayrıca size sürgü getirmişler beni kaldırdılar
Sürgü niye vermedilerki normalde özelikle ilk bir saat kaldırmazlar ilginçKız bana odaya geçtikten sonra 5 dk sonra gidebilirsin çünkü çok sıkışıktım karnını kasmak zorunda kalırsın dediler esim dk tuttu ama o 5 dk var bana saatler geldi kalkarken bile altıma sızdırdım gidene kadar..çok kötüydü o an allahımmm
Oğlum 3.gun embrıyosu çıkmıştı :)himm benim kan testi ama idrarda çıkmayabiliyormuş erken olduğu için sonra stres yapmayasin
Bende vuruluyorum cnm ondan toplamda 5 günü tamamlayıp crinone jel e gecicekmisim . sen ne kadar vurulacaksin ?
Sen jel kullanıyorsun canım ben estrafem folic acid progestan iğneTransfer sonrasi ben sadece asagidakileri kullaniyorum
Benim gibi olan var mi ? İgne yok bende, yazmayi mi unuttular acaba :)
Coraspirin
Crinone jel
Gobek banti
Elevit
Evet ama burada oturanlar dahil herkes için 1 gün yatış. Şuan odada 4 kişiyiz . Progestan iğne nin ağrısını konuşuyoruzsol bacağım iptal
Benımde öyle 2 taraf mosmor oldu sen nasıl oluyorsun ben sabah akşamEvet ama burada oturanlar dahil herkes için 1 gün yatış. Şuan odada 4 kişiyiz . Progestan iğne nin ağrısını konuşuyoruzsol bacağım iptal
Evet cnm benimde test gününe kadar diyor jel icin . hastaneden cikmadan mutlaka bilgi verirler5 tane vardı ama bugün iki taneyi birleştirip vurdu. Crinone jel zaten opu den sonra başlamıştık sabah akşam günde 2 idi . Transfer sonrası 1 e düştü . Progestan bize verilen kağıtta gebelik durumu öğrenilen e kadar devam diyor ama bakalım yarın doktor bilgilendirir taburcu oncesi
Aslında sayı cok önemli degil cnm önemli olan kalitesi.peki doktorun dozu arttirmadi mi ?
Bende 10menepur ve 5citrotide kullandım .3.yumurta toplanıp biri döllendi.çarşamba transferim oldu ..içini rahat tut önemli olan sayı değil kalite derler .Kizlar ne olur cvp verin