2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

2 saat hiç hareket etme dediler . Ben o iki saati zor doldurdum.

Kız bana odaya geçtikten sonra 5 dk sonra gidebilirsin çünkü çok sıkışıktım karnını kasmak zorunda kalırsın dediler esim dk tuttu ama o 5 dk var bana saatler geldi kalkarken bile altıma sızdırdım gidene kadar..çok kötüydü o an allahımmm

1litre içilip gitmek en iyisi o günü unutamıyorum sidikli oldun çıktın diye esim dalga geçti.birde eşimde gerildi birde demezmi hic mi sikismadin bu zamana kadar..dedim tabi ya hergun 2 saat içinde 5 litre su içiyorum artı heyecanı da yaşıyorum benim yaptigimda simdi vallahi germe dedim salarım simdi suracıga

Ay benimkide boktan bi muhabbet olacakta gittim doktora bir gaz sikismasi allahim olucem. Korkudan hep. Doktor muayene ediyor alttan arkami sıka sıka oldummmm oda karistir babam karistir benim gerzek sol yumurtaligim nereye gittiyse adam bacagimi kasiyo nerde filan diyor . valla oldum oldum dirildim adama rezil olacaktim.

ayy biz kadınlar su tedavi sürecinde yaşadıklarımızı yazsak roman olur..seninki de iyiymiş amann insanin içinde kotu şey kalmazmishem birde şöyle düşün doğum yapınca onu soruyorlar ama yaptın mi diye

Heee dimi amaaaan insaniz. oluyo bu sureclerde iste bu durumlar

Evet ama burada oturanlar dahil herkes için 1 gün yatış. Şuan odada 4 kişiyiz . Progestan iğne nin ağrısını konuşuyoruz sol bacağım iptal
Aa cok ilginc bir yermis ama güzel yani en azindan tedbir aliyorlar. O igne aslinda öyle yapmamasi lazim cnm 50 mg lik progynx igne den bahsediyorsun dimi ? Belki düzgün vurmamistir bence hemsire

Aa cok ilginc bir yermis ama güzel yani en azindan tedbir aliyorlar. O igne aslinda öyle yapmamasi lazim cnm 50 mg lik progynx igne den bahsediyorsun dimi ? Belki düzgün vurmamistir bence hemsire
Aynen progestan 50 mg . Vururken birşey yoktu zaten sonradan ağrıdı

Kız sende benim gibi damacana mi içtin neydi o sıkışma allahım dedim 1 hafta ne su ne wc görmek istemiyorum ama wc den çıkabile ne ask olsun .ayrıca size sürgü getirmişler beni kaldırdılar
Kızlar sizin yine iyi ben bir saate 12 bardak su içtim mesanaye gelemedi üstüne iki bardak ilaçlı su verdiler transfer odasına aldılar yine mesaneye inmedi işlemi denedi doktorum baktı olmuyor ilaç verin dedi bildiğiniz idrar sökücü iğneyi seruma koyum 20 dakika serum verip 2.cide transfer yaptılar transferde ilacın etkisi az kalsın kaçırıyırdum biraz daha sürseydi

Sürgü niye vermedilerki normalde özelikle ilk bir saat kaldırmazlar ilginç

Bende vuruluyorum cnm ondan toplamda 5 günü tamamlayıp crinone jel e gecicekmisim . sen ne kadar vurulacaksin ?

5 tane vardı ama bugün iki taneyi birleştirip vurdu. Crinone jel zaten opu den sonra başlamıştık sabah akşam günde 2 idi . Transfer sonrası 1 e düştü . Progestan bize verilen kağıtta gebelik durumu öğrenilen e kadar devam diyor ama bakalım yarın doktor bilgilendirir taburcu oncesi

Evet cnm benimde test gününe kadar diyor jel icin . hastaneden cikmadan mutlaka bilgi verirler

Uyuyamıyorum bi yandan yağmur bi yandan popom çok fena agrıyor sağ sol iki tarafda mosmor olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…