2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Opudan sonra ben de iki gün karnımı tutmadan yürüyemedim. Regl sancısı gibi sancı çektim resmen. Ve gaz... transferin 2. Günü kasıl ağrılarım başladı. Bugün 4. Günüm ve şimdi de göğüs ağrılarım başladı. Allahım ne olur regl belirtisi olmasın bu:dua:

inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

ceymi ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Canım geçmiş olsun abartmak bizim işimiz :)

ceymi ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Canım geçmiş olsun abartmak bizim işimiz :)

Arkadaşlar okuduklarima çok şaşırdım daha hastaneye gitmeden evde su içmeye başlamak ne demek :) mesanenizi bozucaksiniz zAten gidergitmez kimseyi transfere almazlar o yüzden gittiğiniz de iseniz zaten mesane 25 dakka da dolan bir sey ben 2 transferde de gittim hastaneye 4,5 bardak su içtim zaten yarim saat sonra anca hazır oldum öyle transfer yapıldı . Aklınızda bulunsun fazla idrar sizi transferden sonra mecbur olarak wc ye götürecek en az yarım saat hiç hareket etmemek lazim. Bazi yerde yatakta sürgü ye idrarini yapıyosun kalkmadan o iyi bişey ama eğer sürgü yoksa mecbur kalkicaksin o yüzden evde su içmeyin gittiginiz zaman içmeniz yeterli olucak :)

vallahi canım şahsen yaptım öyle bir hata aşılamasa olmuştum o zamanda sıkışık gidiliyor o gün az içmiştim gayet iyiydim transfer günü nasıl öyle birşey yaptım bilmiyorum heyecandan olabilir vardır bunda da bir hayır yeterki tutuşurlarsa o olayda aklımda komedi olarak kalsin

Arkadaşlar okuduklarima çok şaşırdım daha hastaneye gitmeden evde su içmeye başlamak ne demek :) mesanenizi bozucaksiniz zAten gidergitmez kimseyi transfere almazlar o yüzden gittiğiniz de iseniz zaten mesane 25 dakka da dolan bir sey ben 2 transferde de gittim hastaneye 4,5 bardak su içtim zaten yarim saat sonra anca hazır oldum öyle transfer yapıldı . Aklınızda bulunsun fazla idrar sizi transferden sonra mecbur olarak wc ye götürecek en az yarım saat hiç hareket etmemek lazim. Bazi yerde yatakta sürgü ye idrarini yapıyosun kalkmadan o iyi bişey ama eğer sürgü yoksa mecbur kalkicaksin o yüzden evde su içmeyin gittiginiz zaman içmeniz yeterli olucak :)

vallahi canım şahsen yaptım öyle bir hata aşılamasa olmuştum o zamanda sıkışık gidiliyor o gün az içmiştim gayet iyiydim transfer günü nasıl öyle birşey yaptım bilmiyorum heyecandan olabilir vardır bunda da bir hayır yeterki tutuşurlarsa o olayda aklımda komedi olarak kalsin

Transfer öncesi grip oluyorm heralde :hasta:

Ben de stresten sanirim grip olcak gibiydim
Adacayini demleyip gargara yapmistim
İcmedim ama sadece gargara
En azindan bogaz yolundan giren enfeksiyonu engeller diye düşündüm
Bitki cayi yasak bu süreçte farkli etkilere sebep olabiliyor

canım benim 4 embriyom oldu. 2si transfer edildi. pgt önerdi dr yaşım itibariyle. ama biz istemedik. çünkü ilk denememizde 2 embriyo kalmıştı. onlara pgt yaptırmıştık. biri sağlıklı geldi ve transfer oldum. ancak kimyasal gebelik oldu. o yüzden bu kez daha kaderci davrandık ve istemedik. bende rezerv azlığı var. 5.güne gelen çok sayıda yumurtam olsa pgt yaptırmak konusunda daha rahat olurdum. zaten sayı az olunca bu kez kıyamadım. bir de diğer merkezlerden çok daha yüksek bizim merkezde pgt ücreti. embriyo başına 500 dolar ciddi maliyet. onun yerine yeniden yumurta toplatırız diye düşündük.
Canim cok sagol verdigin bilgiler icin

Ben de stresten sanirim grip olcak gibiydim
Adacayini demleyip gargara yapmistim
İcmedim ama sadece gargara
En azindan bogaz yolundan giren enfeksiyonu engeller diye düşündüm
Bitki cayi yasak bu süreçte farkli etkilere sebep olabiliyor
EVT OLE OLUYORMUŞ CANIM. ben de adaçayı ile gargara yapayım bari. tam olmadım ama tek burnum akıyor. basımda hafif sersem gibi

kızlar bu gün 8.ci gün adet öncesi akıntı olurya öyleyim sanki bir şeyler oluyor alta ve göğüslerim acıyor ki normalde regli olacağım zaman acımaz ve kasıklarımda batma devam ediyor ve iki taraflı tutundumu bebeğim çok merak ediyorum test yapsam negatif çıkarsa yıkılırım çünkü bu 3.cü denemem kafamda türlü sorular var bu tutunmasa kendimi üzmüm diyorum bir yandan geride 2 dondurulmuş embriyom var onları denerim ya onlarda tutmaz ise sağlık açısından daha da deneme şansım yok bilmiyom ya allak bulağım gün yaklaştıkça taaa 29 eylül test yap dediler 15 gün daha garantiliymiş korkuyorum kızlar çok ben

X