2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

inşallah hayırlı haberler alırsın arkadaşım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Canım geçmiş olsun abartmak bizim işimiz :)

Canım geçmiş olsun abartmak bizim işimiz :)

vallahi canım şahsen yaptım öyle bir hata aşılamasa olmuştum o zamanda sıkışık gidiliyor o gün az içmiştim gayet iyiydim transfer günü nasıl öyle birşey yaptım bilmiyorum heyecandan olabilir vardır bunda da bir hayır yeterki tutuşurlarsa o olayda aklımda komedi olarak kalsin

vallahi canım şahsen yaptım öyle bir hata aşılamasa olmuştum o zamanda sıkışık gidiliyor o gün az içmiştim gayet iyiydim transfer günü nasıl öyle birşey yaptım bilmiyorum heyecandan olabilir vardır bunda da bir hayır yeterki tutuşurlarsa o olayda aklımda komedi olarak kalsin

Transfer öncesi grip oluyorm heralde

Ben de stresten sanirim grip olcak gibiydim
Adacayini demleyip gargara yapmistim
İcmedim ama sadece gargara
En azindan bogaz yolundan giren enfeksiyonu engeller diye düşündüm
Bitki cayi yasak bu süreçte farkli etkilere sebep olabiliyor

Canim cok sagol verdigin bilgiler icin

EVT OLE OLUYORMUŞ CANIM. ben de adaçayı ile gargara yapayım bari. tam olmadım ama tek burnum akıyor. basımda hafif sersem gibi

kızlar bu gün 8.ci gün adet öncesi akıntı olurya öyleyim sanki bir şeyler oluyor alta ve göğüslerim acıyor ki normalde regli olacağım zaman acımaz ve kasıklarımda batma devam ediyor ve iki taraflı tutundumu bebeğim çok merak ediyorum test yapsam negatif çıkarsa yıkılırım çünkü bu 3.cü denemem kafamda türlü sorular var bu tutunmasa kendimi üzmüm diyorum bir yandan geride 2 dondurulmuş embriyom var onları denerim ya onlarda tutmaz ise sağlık açısından daha da deneme şansım yok bilmiyom ya allak bulağım gün yaklaştıkça taaa 29 eylül test yap dediler 15 gün daha garantiliymiş korkuyorum kızlar çok ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…