2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

R rune ay canım ne 3 u seninki iyiymis. Tam 7 kez istedim sürgü . Sadece yapmak la biTSE neyse inanılmaz sancim oldu terin suyun içinde kaldim çok zor bir 2 saat geçirdim . İnşallah bebeğe zarar vermez . Çıkınca çok ağladım çok duygulandım .

Hayirli olsun canim insallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana

Hayirli olsun canim insallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana

İnşallah . Konulurken o kadar sancinin arasında konulduğunda müthiş bir huzur hissettim . Ama sonrasında nedense bir ağlama bir ağlama . Bir umutsuzlandim çok sancı çektim inşallah zararı olmamistir

Hayırlı olsun cnm guzel guzel tutunsun bebisin ins sana :) her merkezin gün sayımı farkli demek ki :)

Yok ya zarar gelmemiştir öyle herşeye üzülme. Ben hala aklıma geldikçe gülüyorum. Gül sen de
Ama o anın gerginliği ayrı tabi. Transfer yapıldıktan sonra hemşireler heyecanlı heyecanlı ekranı gösterip "ay canım bak şu parlak olanlar senin bebişlerin" dediler. Ben hiç o heyecanı hemşireler kadar yaşayamadım. Hııı öyle mi bittii mi falan dedim. Baktılar bende iş yok dağıldılar. Sonra sürgüme kavuştum :)))

kızlar kesinlikle aşırı su ile gitmeyin ben o gün 11 de su içmeye başladım ve bir daha aç ye gitmemeye karar verdim anca gelir derkene 12.30 ta bir sıkış 1,5 litre su içmiştim.hadi yapayım dedim yaptım sonra üstüne 1,5 lira daha içtim mi daha yarim saat olmadan ben yine sıkış çıldırıcam eşime çek ara yi dayanamıyorum dedim hemen camiye giriş neyse yaptım yolda yine su al ben yine iç gelmezse diye korkuyorum ama kliniğe gittik öyle sıkışık değildim ben aldılar ama beliyorum 10 ya oldu yada olmadı sen sıkış anam kapıcam çıldırıcam hemsirleri cagiridm dediler biraz boşalt.see demesi kolay o kadar sıkışmışım nasıl yarıda keseyim.zor oldu ama başardımanmaa beni hala beklemiyorlar ben yine sıkıştım mi varya doktorun suratına yapicam diye aklım çıktı deli oldum ve malesef 10dk anca yatabildim çünkü aşırı kötüydüm ama birşey olmaz merak etme dediler inşallah genişlerim betimledir.sakin sakin benim gibi damacana içip gitmeyin

Kız sende benim gibi damacana mi içtin neydi o sıkışma allahım dedim 1 hafta ne su ne wc görmek istemiyorum ama wc den çıkabile ne ask olsun .ayrıca size sürgü getirmişler beni kaldırdılar

1litre içilip gitmek en iyisi o günü unutamıyorum sidikli oldun çıktın diye esim dalga geçti.birde eşimde gerildi birde demezmi hic mi sikismadin bu zamana kadar..dedim tabi ya hergun 2 saat içinde 5 litre su içiyorum artı heyecanı da yaşıyorum benim yaptigimda simdi vallahi germe dedim salarım simdi suracıga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…