2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

KAN DA AZ DA OLSA CIKABİLİR canım. Ama bunu kaldırmaya gücün yoksa. 10. gün yap kesin cıkar. Tabi kan tahlilinden bahsediyorum. İdrar tahlili yanıltabiliyor.

Bende de guatr var canım.ilaç kullanıyorum.değerler yüksek olunca hamilelik mümkün değil demişti dr ama komşum bu şekilde hamile kaldı.
canım hamile kalınıyor zor olsada ama gebelik sağlıkla ilerlemesi için gebe kalınca ilacın dozu arttırılıyor sanırım

canım yaa rabbim korktuğunla sınamasın o ağrılar batmalar inşallah kuzuların tutunma habercisidir
senin testi çok merak ediyorum bekle kardeşim biliyorum zor ama biraz daha sabır et test için

KAN DA AZ DA OLSA CIKABİLİR canım. Ama bunu kaldırmaya gücün yoksa. 10. gün yap kesin cıkar. Tabi kan tahlilinden bahsediyorum. İdrar tahlili yanıltabiliyor.

çok teşekkürler canım kanda yaptırmayı düşünüyorum evet idrar baya yanıltıcı olabiliyor arkadaşım evde idrar yaptığında negatifdi hemde 2 farklı testle ama aynı gün kanda baktı sonucu 168 çıkmıştı

canım yaa rabbim korktuğunla sınamasın o ağrılar batmalar inşallah kuzuların tutunma habercisidir
senin testi çok merak ediyorum bekle kardeşim biliyorum zor ama biraz daha sabır et test için

amin canım çok sağol canım hayatımız sabırla geçiyor bu süreçte allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsızlık ile denemesin çok zor sabretmek bilinmemezlik hep sabırya :) tutundu değer yükselecekmi sabırla bekle değer yükseldi kese görünücekmi sabırl bekle kese göründü kalp atışı gelecekmi bekle kalp atışı geldi 3 ay boyunca düşmesin diye i sabırla bekle 3 ay geçti 6 ayın sonunda erken doğmaması için sabırl bekle hep bekle :) offf offf

herşey iyi güzel hoş ama su testler kabuslarımız oldu benimde 9.günüm ben istenilen tarihi bekliyorum ama eminim o ayaklarim geri geri gidicek.seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberini alırsın canim

ne zaman yaptırmayı planlıyorsun. bugun mü

Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alalım seninde canım

ana olmak gerçekten zor annelerimizin hakkı ödenmez
daha olma niyetine girmeyle nelere katlanıyoruz
ama bir anne olarak şunu söyleyeyim herşeye değer
inşallah o mutluluğu rabbim senin ve senin gibi ilk bebeği bekleyen tüm hanımlara nasip etsin
anne deyip boynuna sarılan evladın olsun sağlıkla hayırlısı ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…