- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.201
KAN DA AZ DA OLSA CIKABİLİR canım. Ama bunu kaldırmaya gücün yoksa. 10. gün yap kesin cıkar. Tabi kan tahlilinden bahsediyorum. İdrar tahlili yanıltabiliyor.kızlar bu gün 8.ci gün adet öncesi akıntı olurya öyleyim sanki bir şeyler oluyor alta ve göğüslerim acıyor ki normalde regli olacağım zaman acımaz ve kasıklarımda batma devam ediyor ve iki taraflı tutundumu bebeğim çok merak ediyorum test yapsam negatif çıkarsa yıkılırım çünkü bu 3.cü denemem kafamda türlü sorular var bu tutunmasa kendimi üzmüm diyorum bir yandan geride 2 dondurulmuş embriyom var onları denerim ya onlarda tutmaz ise sağlık açısından daha da deneme şansım yok bilmiyom ya allak bulağım gün yaklaştıkça taaa 29 eylül test yap dediler 15 gün daha garantiliymiş korkuyorum kızlar çok ben
canım hamile kalınıyor zor olsada ama gebelik sağlıkla ilerlemesi için gebe kalınca ilacın dozu arttırılıyor sanırımBende de guatr var canım.ilaç kullanıyorum.değerler yüksek olunca hamilelik mümkün değil demişti dr ama komşum bu şekilde hamile kaldı.
kızlar bu gün 8.ci gün adet öncesi akıntı olurya öyleyim sanki bir şeyler oluyor alta ve göğüslerim acıyor ki normalde regli olacağım zaman acımaz ve kasıklarımda batma devam ediyor ve iki taraflı tutundumu bebeğim çok merak ediyorum test yapsam negatif çıkarsa yıkılırım çünkü bu 3.cü denemem kafamda türlü sorular var bu tutunmasa kendimi üzmüm diyorum bir yandan geride 2 dondurulmuş embriyom var onları denerim ya onlarda tutmaz ise sağlık açısından daha da deneme şansım yok bilmiyom ya allak bulağım gün yaklaştıkça taaa 29 eylül test yap dediler 15 gün daha garantiliymiş korkuyorum kızlar çok ben
KAN DA AZ DA OLSA CIKABİLİR canım. Ama bunu kaldırmaya gücün yoksa. 10. gün yap kesin cıkar. Tabi kan tahlilinden bahsediyorum. İdrar tahlili yanıltabiliyor.
Ateş basması normal galiba. Önceki transferde benim de olmuştu. Bi de havalar sicak ya
canım yaa rabbim korktuğunla sınamasın o ağrılar batmalar inşallah kuzuların tutunma habercisidir
senin testi çok merak ediyorum bekle kardeşim biliyorum zor ama biraz daha sabır et test için
çok teşekkürler canım kanda yaptırmayı düşünüyorum evet idrar baya yanıltıcı olabiliyor arkadaşım evde idrar yaptığında negatifdi hemde 2 farklı testle ama aynı gün kanda baktı sonucu 168 çıkmıştı
aynen aynen. çok terleme var bende de yaabende de aynı durum var fena şekilde ateş basıyor ve iğnelerin etkisi sanırım ben hiç bu kadar terlemezdim
ne zaman yaptırmayı planlıyorsun. bugun müçok teşekkürler canım kanda yaptırmayı düşünüyorum evet idrar baya yanıltıcı olabiliyor arkadaşım evde idrar yaptığında negatifdi hemde 2 farklı testle ama aynı gün kanda baktı sonucu 168 çıkmıştı
amin canım inşallah seninde az kalmış senden demi 15 gün istediler canımherşey iyi güzel hoş ama su testler kabuslarımız oldu benimde 9.günüm ben istenilen tarihi bekliyorum ama eminim o ayaklarim geri geri gidicek.seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberini alırsın canim
evet ama bir yandan da bir iki gün daha beklesem mi diyorum aman kafamda karman çorman bu günne zaman yaptırmayı planlıyorsun. bugun mü
Benim kasıklarımda batmalar oluyordu bugün hiç olmadı. Göğüslerim şiş ve çok fazla sızlıyor. 5. GünümTransferden sonra 3. Gunundeyim
Karinda şişlik agri gecti
göğüslerim küçüldü
Siz de nasil durumlar
amin canım inşallah seninde az kalmış senden demi 15 gün istediler canım
Allah razı olsun İnşaallah canım. Hepimizin Allah dileklerini kabul etsinArkadaşlar kendim ve burda bulunan herkes için meryem suresi ve yasin okudum rabbim emeklerimizi şu mubarek cuma saati hurmetine boşa çıkarmasın.dualarımızı kabul etsin insallah
Arkadaşlar kendim ve burda bulunan herkes için meryem suresi ve yasin okudum rabbim emeklerimizi şu mubarek cuma saati hurmetine boşa çıkarmasın.dualarımızı kabul etsin insallah
Doktor sordum 1 tane iç dedi parol
ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
ana olmak gerçekten zor annelerimizin hakkı ödenmezamin canım çok sağol canım hayatımız sabırla geçiyor bu süreçte allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatsızlık ile denemesin çok zor sabretmek bilinmemezlik hep sabırya :) tutundu değer yükselecekmi sabırla bekle değer yükseldi kese görünücekmi sabırl bekle kese göründü kalp atışı gelecekmi bekle kalp atışı geldi 3 ay boyunca düşmesin diye i sabırla bekle 3 ay geçti 6 ayın sonunda erken doğmaması için sabırl bekle hep bekle :) offf offf