- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- Konu Sahibi floransa17
- #1.121
Sirin seyyy ahaaa sen halayada durursun simdi
oo en bir sevdiğim zaten vallahi horon bilsem onuda teperdim ama iste yeteneğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirin seyyy ahaaa sen halayada durursun simdi
Yakınızdabende merinostayim canım vallahi öyle
Hayirli olsun canim insallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana@ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Hayirli olsun canim insallah bebegin sıkı sıkı tutunsun sana
Hayırlı olsun cnm guzel guzel tutunsun bebisin ins sana :) her merkezin gün sayımı farkli demek ki :)@ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Aynen farklı hepsininki . Yatış alanlar ı da duymadım . Bize bugün için yatış verdiler yarın taburcuHayırlı olsun cnm guzel guzel tutunsun bebisin ins sana :) her merkezin gün sayımı farkli demek ki :)
Yok ya zarar gelmemiştir öyle herşeye üzülme. Ben hala aklıma geldikçe gülüyorum. Gül sen de
Senin ko 8 hücreli ondan canım.Benimki böyle değil işte baloncuk baloncuk
Ya bacım sorma. Evet kesinlikle suyu abartmayın. Ben deli gibi sıkıştım. Benden önce 5 opu işlemi vardı. Hemşire yakaladıkça altıma yapacam nolur bi kez tuvalete gideyim kesin gene sıkışacağım dedim. Sıkış sıkış iyidir deyip kaçtılar. İşlem esnasında hocanın eline yapacam diye çooook korktum. İşlemden sonra da 3 kez sürgü istedim :)))))
Evet cnm kimisi hic gerek görmüyor yani 1 gün dinlenme iyi olmus sehir dışındamı oturuyorsunAynen farklı hepsininki . Yatış alanlar ı da duymadım . Bize bugün için yatış verdiler yarın taburcu
Ay korktum yaaa oyle zormu sancilimi transferİnşallah . Konulurken o kadar sancinin arasında konulduğunda müthiş bir huzur hissettim . Ama sonrasında nedense bir ağlama bir ağlama . Bir umutsuzlandim çok sancı çektim inşallah zararı olmamistir
Hayırrr transferde hiç acı yok. Acı olan sıkışmakAy korktum yaaa oyle zormu sancilimi transfer
Evet ama burada oturanlar dahil herkes için 1 gün yatış. Şuan odada 4 kişiyiz . Progestan iğne nin ağrısını konuşuyoruz sol bacağım iptalEvet cnm kimisi hic gerek görmüyor yani 1 gün dinlenme iyi olmus sehir dışındamı oturuyorsun
Aslında bu kadar olmaz ama ben abarttım suyu o yüzden böyle oldu . Diğer arkadaşlar iyiler yaniAy korktum yaaa oyle zormu sancilimi transfer
kızlar kesinlikle aşırı su ile gitmeyin ben o gün 11 de su içmeye başladım ve bir daha aç ye gitmemeye karar verdim anca gelir derkene 12.30 ta bir sıkış 1,5 litre su içmiştim.hadi yapayım dedim yaptım sonra üstüne 1,5 lira daha içtim mi daha yarim saat olmadan ben yine sıkış çıldırıcam eşime çek ara yi dayanamıyorum dedim hemen camiye giriş neyse yaptım yolda yine su al ben yine iç gelmezse diye korkuyorum ama kliniğe gittik öyle sıkışık değildim ben aldılar ama beliyorum 10 ya oldu yada olmadı sen sıkış anam kapıcam çıldırıcam hemsirleri cagiridm dediler biraz boşalt.see demesi kolay o kadar sıkışmışım nasıl yarıda keseyim.zor oldu ama başardımanmaa beni hala beklemiyorlar ben yine sıkıştım mi varya doktorun suratına yapicam diye aklım çıktı deli oldum ve malesef 10dk anca yatabildim çünkü aşırı kötüydüm ama birşey olmaz merak etme dediler inşallah genişlerim betimledir.sakin sakin benim gibi damacana içip gitmeyin[/QUOT
Eheheheh...
Transfer günü bence bu tedavi sürecinin en heyecanlı kısmı. Ama o şu meselesini iyi ayarlamak lazım evt
2 saat hiç hareket etme dediler . Ben o iki saati zor doldurdum.Kız sende benim gibi damacana mi içtin neydi o sıkışma allahım dedim 1 hafta ne su ne wc görmek istemiyorum ama wc den çıkabile ne ask olsun .ayrıca size sürgü getirmişler beni kaldırdılar
Canım bilgilerimi vermiştşm ama sanırım eklemeyi unutmuşsun. Ben tekrarlayayım.Folik asit vermediler mi
O önemli saniyorum