- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
Ben etlik zubeyde hanim a gidiyorum . Bizde eşimin sperm sayı ve hareketlilik düşüktü .Başkentemi gidiyorsunuz hangi doktora benim neden yarın acaba sizde sorun neydi
İnşaallah Canım moral olarak kendimi toparlamam lazım biraz umutsuzluğa kapılmaya başladım..inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarimizaTüpte sans asilamaya gore cok daha fazla
Asilamayi denemissin aklinda kalmamis en azindan
Tüp te guzel sonuclar alirsin insallah
Biz asilama denyemedik yasimdan dolayi direk tüp dediler yumurta reservimde cok az kaldigi icin
Sen en azindan asama asama ilerlemissin yaşında genc olur insallah
kaçlık vuruyorsun canım. ilaç kutusunun üzerinde 450 yazıyor ama şırıngaya kaç çekiyorsunAdige_ bende gonal f 450 kullanıyorum . Yarın 4. İğnemi vuracağım . Bir de cetrotide verdi ancak onu kontrole gittiğimde yanımda götüreceğim hiç kullanmadım
hangi hastane hangi doktor ile tedavin canım?İlk muayenede yumurta göremedi solda şimdi ilacın 3. Günü yarın kontrol var bakalım ne görecek hiç ağrım falan Yok büyümüyor mu yumurtalar acaba sizin süreç nasıldı nasıl beslendiniz sonuç ne oldu
günaydın... benimde ,3. günüm . iğneleri akşam yapıyorum. sen nezaman?Günaydın kızlar.bugün tedavimin 3.günü.iğnelere devam.
bende ilk tedavimde kullanmıştım. göbekten . ve kendim yaptım canım. gonal f acı vermıyor. ama bu ilaç acıtıyor yani yakoyor. ben hem gonal f hem menopur aynı anda kullanmıştım. 2. tedavi de yani şu an sadece gonal f kullanıyoeum. 150mlBende ilk denemeye başlayacaktım. Doktor menogon vermişti. 225 lik doz yapın dedi. Hemşireler 75 lik yapmış. O yüzden bu ay tedavi iptal oldu. Çok üzgünüm. Ya ben aşılamada gonal-f kullanmıştım ama bu menogon Çok ağır. Kalçadan yaptırdım valla felç oldu kalçam resmen. İki gün acısı sürüyor. Bu iğne kesinlikle göbekten yapılmaz..ekimde adet olunca tekrar gidecem. 75 lik 3 dozla 7 yumurta oluşmuştu ama biz riske atmadık Çok pahalı zaten tedavi.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallh...
Akşam üzeri 4 gibi kalçadan akşam 8 dede göbekten canım.bende çarşamba kotrolüm.günaydın... benimde ,3. günüm . iğneleri akşam yapıyorum. sen nezaman?
salı günü kontrolüm var.
senin?
cetrotide catlama önleyici sanırım. ben tüm iğnelerimi kendim yaptım ilke deneme de... 2. deneme de de yani şu an da kendim yapıyorum. tabi ki progesteron iğne hariç... onu hemşire yapıyor.Adige_ bende gonal f 450 kullanıyorum . Yarın 4. İğnemi vuracağım . Bir de cetrotide verdi ancak onu kontrole gittiğimde yanımda götüreceğim hiç kullanmadım
hangi ilaçları kullanıyorsun canım?Akşam üzeri 4 gibi kalçadan akşam 8 dede göbekten canım.bende çarşamba kotrolüm.
kaçıncı denemen? yaş kaç? kaç yıllık evlılık süresi?Akşam üzeri 4 gibi kalçadan akşam 8 dede göbekten canım.bende çarşamba kotrolüm.
inşallah bu kez bebegin gelir sana tabi saglıkla :)):)) 3 yıllık evliyim 1 aşılama 2 tüp denemem oldu.2.yarım kaldı.transfere gidemedik.novafertilde tedavi görüyorum.42 yaşım.
benim de bir aşılama bir tup bebek..:)) 3 yıllık evliyim 1 aşılama 2 tüp denemem oldu.2.yarım kaldı.transfere gidemedik.novafertilde tedavi görüyorum.42 yaşım.
EHEHEH :))) bende o nasıl bir tedavi diyorum :))Tüp bebek merkezinin adı novafertil canım.inş.allah hepimize anneliği nasip eder :))