2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba kaderdaşlarım.. ne çok Eylül topiği var böyle bir buraya yazmamışımda bu sayfaya da dahil olmak istedim:)

Bende bugün regli oldum nasipse başlıcam tedaviye. 30 yaşındayım , memorial hastanesinde tedavi olucam .. bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim bir sıkıntımız YÖK gibi 10-11 aydır olmadığı için Daha fazla beklemek istemedik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Sayfayı açan arkadaştan rica etsek bir liste yapılsa kim nerde tedavi oluyor hangi süreçte ilk sayfada görsek bu bilgileri daha güzel olmaz mı ??

Adige_ bende gonal f 450 kullanıyorum . Yarın 4. İğnemi vuracağım . Bir de cetrotide verdi ancak onu kontrole gittiğimde yanımda götüreceğim hiç kullanmadım

Mrb, herkese kesinlikle erkenden kendiniz ne kan ne de odrar testinde bakmayin 12.gunden omce hepsi cok erken oldugunu soyledi doktorum cikanda var tabii ama erken yapip cikmayip test gunu pozitif cikanda var o yzdn bosuna moralinizi bozmayin ltf.

İnşaallah Canım moral olarak kendimi toparlamam lazım biraz umutsuzluğa kapılmaya başladım..inşaallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz evlatlarimiza

hangi hastane hangi doktor ile tedavin canım?

bende ilk tedavimde kullanmıştım. göbekten . ve kendim yaptım canım. gonal f acı vermıyor. ama bu ilaç acıtıyor yani yakoyor. ben hem gonal f hem menopur aynı anda kullanmıştım. 2. tedavi de yani şu an sadece gonal f kullanıyoeum. 150ml

Adige_ bende gonal f 450 kullanıyorum . Yarın 4. İğnemi vuracağım . Bir de cetrotide verdi ancak onu kontrole gittiğimde yanımda götüreceğim hiç kullanmadım
cetrotide catlama önleyici sanırım. ben tüm iğnelerimi kendim yaptım ilke deneme de... 2. deneme de de yani şu an da kendim yapıyorum. tabi ki progesteron iğne hariç... onu hemşire yapıyor.

Akşam üzeri 4 gibi kalçadan akşam 8 dede göbekten canım.bende çarşamba kotrolüm.
kaçıncı denemen? yaş kaç? kaç yıllık evlılık süresi?
hangi hastane? hangi doktor?
biliyorum fazla oldum ama bu dönemde insan paranoyak ve meraklı olabiliyor

:)) 3 yıllık evliyim 1 aşılama 2 tüp denemem oldu.2.yarım kaldı.transfere gidemedik.novafertilde tedavi görüyorum.42 yaşım.

2017 Eylül -
Merhaba yeni üye oldum uzun ve zorlu bir süreçten sonra bütün gücümü toplayıp yeni bir tedaviye başladım. 10 senelik evliyim 7. Denemem. Ankara başkent te Dr. Hulusi Bülent zeyneloglu nda başladım. Şimdilik vitamin desteği bir sonraki dönemde iğne eklenecek.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok uzun bir hikayem var. Amacım bu tarz problem ı olan herkese yardımcı olabilmek. ..[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…